ارتش سوریه در کمتر از 2 کیلومتری شهرکهای شیعه نشین "نبل" و "الزهراء" در حلب تصاویر/ ارتش سوریه در کنار شیعیان «نبل و الزهراء» در حال به روزرسانی المیادین: نیروهای ارتش سوریه در آستانه ورود به «نبل» و «الزهرا» قرار دارند تصاویر نیروهای «بدر» در نبل و الزهراء سوریه- تراز: ارتش سوریه و نیروهای همپیمان این کشور وارد شهرک شیعه نشین نبل و الزهراء شدند و مورد استقبال گسترده مردم مقاوم این شهر قرار گرفتند.
به گزارش تراز ،ارتش سوریه و نیروهای همپیمان این کشور وارد شهرک شیعه نشین نبل و الزهراء شدند و مورد استقبال گسترده مردمی قرار گرفتند.
اهالی دو شهرک نبل و الزهراء با ابراز شادمانی گسترده از شکسته شدن محاصره شهرهای خود، با شاخه های گل از نیروهای نظامی استقبال کردند، مردم شهرهای نبل و الزهراء با ادای احترام به نیروهای سوریه و هم پیمانان آنها، از جانشفانی این نیروها برای آزادسازی شهرهای خود تقدیر و سپاسگذاری کردند.
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان