آیت الله هاشمی رفسنجانی: همه باید خود را به امام و بیت امام بدهکار بدانیم همه بدهکار امامیم آقای هاشمی! بیت امام بیش از مردم به امام بدهکار است! آیا هاشمی و کارگزاران از تحریف «حق الناس» و حمل هاشمی رفسنجانی:بدهکارها هدیه خوبی در مقدمه انتخابات به بیت امام ندادند* مطلب ویژه-دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: همه کسانی که در دوران امام (ره) و بعد از آن سمت گرفتند حتماً وامدار و بدهکار امام (ره) هستند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری صبح امروز-سه شنبه- در مراسم رونمایی از پایگاه اطلاع رسانی شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان در پاسخ به این پرسش که نظرتان در مورد این جمله که مسئولان ما به امام بدهکارند، چیست؟ اظهار کرد: شکی نیست که اگر امام نبود انقلاب هم نبود.
کواکبیان ادامه داد: وجود امام راحل بود که قبل از سال 42 مردم را برای تغییر نظام ستمشاهی رهبری کردند و مردم با رهنمودهای ایشان مرحله به مرحله تا 22 بهمن 57 پیش آمدند.
»
شعر کودکانه شهادت امام موسی کاظم (ع)
»
همه چیز درباره ی تکثیر دلقک ماهی ها
»
قدیمی ترین فرش ایران در موزه وین
»
روبيکا هیچ گونه اينترنت رايگان براي همراه اول و ايرانسلي ف...
»
زیباترین مدلهای میز تلویزیون 2022 از تلویزیون تا کنسول
»
تفاوت النترا وارداتی و مونتاژ و اختلاف قیمت آنها
»
یک روش آسان برای پاک کردن لکه خمیردندان از روی فرش
»
اپلیکیشن های فیلم و سریال با اینترنت رایگان