علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش مجلس، با اعلام خبرهای خوشی از بودجه سال آینده، از تغییرات گسترده در وضعیت معیشتی، رفاهی و حتی نوسازی مدارس پرده برداشت. اگر می خواهید بدانید سهم شما از مصوبات جدید مجلس چقدر است و چه سرنوشتی در انتظار مدارس سنگی و بودجه تغذیه دانشجویان است، این گزارش جامع را از دست ندهید.
به گزارش زوم تک از منابع خبری داخلی، علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، در گفتگوی اخیر خود با خبرنگاران، جزئیات تازه ای از اقدامات حمایتی مجلس برای بهبود وضعیت معیشتی فرهنگیان و نوسازی زیرساخت های آموزشی کشور را تشریح کرد. وی با تاکید بر جایگاه حساس جامعه تعلیم و تربیت، اعلام کرد که مجلس تمام توان خود را برای حمایت از معلمان در شرایط اقتصادی فعلی به کار گرفته است.
شمولیت فوق العاده خاص برای تمامی کارکنان آموزش و پرورش
یکی از مهم ترین دغدغه های اخیر فرهنگیان، چگونگی تخصیص «فوق العاده خاص» بود. رئیس کمیسیون آموزش مجلس به صراحت اعلام کرد که این ردیف بودجه ای محدود به گروه خاصی نیست و تمامی کارکنان وزارت آموزش و پرورش را در بر می گیرد. منادی سفیدان تاکید کرد که پیش بینی های لازم در لایحه بودجه انجام شده است تا این امتیاز به صورت عادلانه برای همه اعضای بدنه بزرگ آموزش و پرورش اعمال شود.
رسیدگی به مطالبات معوقه و رتبه بندی معلمان
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مطالبات سال های گذشته اشاره کرد و گفت: اقدامات لازم برای تسویه مطالبات سال ۱۴۰۱ نهایی شده است. همچنین در مورد سال ۱۴۰۲، بخش هایی از مطالبات که عمدتا مربوط به حوزه رتبه بندی معلمان بود و از سال های قبل باقی مانده بود، در بودجه جدید پیش بینی شده است. با اجرای این مصوبات، انتظار می رود به زودی اخبار خوشی در زمینه واریزی های جدید به گوش فرهنگیان برسد.
نگاه جامع به مسائل رفاهی و پاداش بازنشستگان
رئیس کمیسیون آموزش مجلس خاطرنشان کرد که دغدغه مجلس تنها به فوق العاده خاص ختم نمی شود. وی اظهار داشت: مسائل رفاهی معلمان، بهبود کیفیت بیمه فرهنگیان، پرداخت به موقع پاداش پایان خدمت بازنشستگان و حق التدریس ها از جمله مواردی است که باید در یک پکیج جامع دیده شود. جلسات متعددی با فراکسیون فرهنگیان و کمیسیون تلفیق برگزار شده تا تمامی این نیازها متناسب با واقعیت های اقتصادی کشور تامین گردد.
پایان عصر مدارس سنگی و کانکسی در کشور
منادی سفیدان در ادامه به موضوع نوسازی مدارس پرداخت و وعده داد که در سال آینده تحول بزرگی در زیرساخت های آموزشی رخ دهد. طبق برنامه ریزی های انجام شده، بخش عمده ای از مشکلات مربوط به مدارس سنگی و کانکسی در مناطق محروم برطرف خواهد شد. این اقدام در راستای عدالت آموزشی و فراهم کردن محیطی امن برای دانش آموزان سراسر کشور صورت می گیرد.
بودجه تغذیه دانشجویان و شفافیت مالی در مدارس
وی همچنین به وضعیت دانشگاه ها اشاره کرد و از پیش بینی بودجه مناسب برای تغذیه دانشجویان خبر داد. علاوه بر این، موضوع بازگشت سامانه های نظارتی برای شفافیت هزینه های مدارس در دستور کار قرار دارد. منادی سفیدان اعلام کرد که مجلس پیگیر راه اندازی مجدد سامانه یکپارچه ای است که هزینه های مدارس را به صورت آنلاین به خانواده ها اطلاع رسانی کند تا شفافیت مالی در بیش از ۱۲۳ هزار مدرسه کشور برقرار شود.




