نظر ژیلبرتو سیلوا درباره سرمربی جدید برزیل: ایکاش برزیلی بود!

نظر ژیلبرتو سیلوا درباره سرمربی جدید برزیل: ایکاش برزیلی بود!

فهرست محتوا

انتقاد ژیلبرتو سیلوا از انتخاب آنچلوتی به عنوان سرمربی برزیل: ای کاش یک برزیلی بود!

ژیلبرتو سیلوا، ستاره سابق تیم ملی برزیل، با وجود حمایت از کارلو آنچلوتی، سرمربی جدید سلسائو، اعتراف کرد که ترجیح می‌داد یک مربی برزیلی هدایت تیم ملی کشورش را بر عهده بگیرد.

آنچلوتی، اولین مربی خارجی تاریخ برزیل

کارلو آنچلوتی پس از سال‌ها گمانه‌زنی، رسماً به عنوان سرمربی جدید تیم ملی برزیل انتخاب شد. این انتخاب، او را به اولین مربی خارجی تاریخ این کشور تبدیل کرد که هدایت پرافتخارترین تیم جام جهانی را بر عهده می‌گیرد.

حمایت سیلوا از آنچلوتی با وجود ترجیح مربی برزیلی

سیلوا، پس از تایید این خبر، ضمن اعلام حمایت از آنچلوتی، اذعان داشت که شخصاً ترجیح می‌داد یک مربی برزیلی سکان هدایت تیم ملی را در دست بگیرد. او در مصاحبه اختصاصی با Football365 گفت: “من از او حمایت می‌کنم. قبل از اینکه او انتخاب شود، بارها از من پرسیدند که چه کسی باید سرمربی بعدی برزیل باشد؟”

او ادامه داد: “صادقانه بگویم، من ترجیح می‌دادم یک مربی برزیلی داشته باشیم. من این را چند بار گفته‌ام، اما کارلو کسی است که ما به او احترام می‌گذاریم، کسی که باور داریم توانایی انجام یک کار بزرگ را دارد و امیدوارم که همه از او استقبال و حمایت کنند.”

حمایت هواداران، کلید موفقیت آنچلوتی

سیلوا با تاکید بر اهمیت حمایت هواداران از سرمربی جدید، گفت: “من البته از او حمایت خواهم کرد، زیرا مهم نیست که او برزیلی، پرتغالی، آرژانتینی یا ایتالیایی باشد. به عنوان یک هوادار برزیلی، شما به تیم کمک می‌کنید، از سرمربی حمایت می‌کنید، و من نیز آنجا خواهم بود تا از او حمایت کنم و امیدوارم که آنها یک فضای خوب در اطراف او و یک فضای خوب با بازیکنان ایجاد کنند، ارتباطات خوبی برای موفقیت دوباره.”

چالش‌های پیش روی آنچلوتی

تیم ملی برزیل با وجود تاریخ پرافتخارش، از آخرین قهرمانی‌اش در جام جهانی بیش از ۲۳ سال می‌گذرد و از سال ۲۰۰۸ تنها یک بار قهرمان کوپا آمریکا شده است. آخرین حضور آنها در جام جهانی ۲۰۲۲ به مرحله یک‌چهارم نهایی بازمی‌گردد که در آنجا مغلوب کرواسی شدند. در نهایت، آرژانتین، رقیب سنتی برزیل، جام قهرمانی را بالای سر برد.

کنفدراسیون فوتبال برزیل در بیانیه اعلام این انتصاب، آن را “لحظه‌ای تاریخی از گرد هم آمدن دو نماد” توصیف کرد. آنچلوتی رسماً در تاریخ ۵ خرداد فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. اولین ماموریت سرمربی ایتالیایی، هدایت برزیل به جام جهانی ۲۰۲۶ خواهد بود. در حال حاضر، برزیل در رده چهارم جدول رده‌بندی CONMEBOL قرار دارد و ۱۰ امتیاز از آرژانتین صدرنشین عقب است.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *