پدرخوانده Gears of War با انحصاری PS5، معادلات بازی را به هم می‌زند؟”

پدرخوانده Gears of War با انحصاری PS5، معادلات بازی را به هم می‌زند؟"

فهرست محتوا

آیا انحصاری شدن Gears of War برای PS5، معادلات بازی را بر هم می‌زند؟

به نظر می‌رسد خبرهای جدیدی در راه است که می‌تواند دنیای بازی‌های ویدیویی را تکان دهد. اما آیا واقعا این خبر به واقعیت می‌پیوندد؟

به‌تازگی کلیف بلزینسکی (Cliff Bleszinski)، خالق سری بازی‌های Gears of War، از این ایده استقبال کرده است که بازی Gears of War: Reloaded به صورت انحصاری برای کنسول PS5 منتشر شود. این خبر، هیجان زیادی را در بین طرفداران این سری برانگیخته است.

Gears of War: Reloaded، انحصاری PS5؟

بازی Gears of War: Reloaded قرار است در تاریخ ۲۷ آگوست (۶ شهریور) برای پلی‌استیشن ۵ و ایکس‌باکس سری ایکس/اس منتشر شود. این بازی، نسخه بازسازی‌شده‌ای از اولین قسمت سری Gears of War است که نزدیک به ۲۰ سال پیش، برای ایکس‌باکس ۳۶۰ عرضه شده بود.

این بازی با گرافیک بهبودیافته و وفاداری بصری عمیق، تلاش می‌کند تا تجربه‌ای متفاوت را برای طرفداران قدیمی و بازیکنان جدید به ارمغان بیاورد.

به گفته بلزینسکی، او شخصا در ساخت این نسخه نقشی نداشته است، اما از این‌که نسل جدیدی از گیمرها می‌توانند برای اولین بار این عنوان را روی پلی‌استیشن ۵ تجربه کنند، بسیار خوشحال است.

واکنش‌ها به احتمال انحصاری شدن Gears of War برای کنسول سونی

بلزینسکی در مصاحبه‌ای با Eurogamer، در پاسخ به این پرسش که آیا دیدن انحصاری‌های سابق ایکس‌باکس روی کنسول سونی برایش عجیب خواهد بود، گفت:

«راستش نه. من هیجان‌زده‌ام که افراد بیشتری می‌توانند بخش بزرگی از میراث من را که برایش بسیار سخت تلاش کرده‌ام، تجربه کنند.»

او که تقریبا هر روز در شبکه‌های اجتماعی از سوی طرفداران Gears of War مورد سوال قرار می‌گیرد، اضافه کرد:

«من هزار بار گفته‌ام که آماده‌ام در توسعه این فرنچایز نقش داشته باشم.»

و اسپنس با طعنه ادامه داد:

«اما خب… اسکات داره گوش میده؟ برای سوالای سخت وقت نداریم!»

علاوه بر میراث او در حوزه بازی‌های ویدیویی، بلزینسکی در زمینه‌های دیگری همچون تهیه‌کنندگی، مالکیت یک رستوران و نویسندگی کمیک نیز فعالیت دارد.

Gears of War: E-Day، فصل جدیدی در این سری

در مورد آینده فرنچایز Gears of War، قسمت جدیدی از این مجموعه نیز در دست توسعه است. این بازی که با عنوان Gears of War: E-Day معرفی شده، یک پیش‌درآمد است که داستان آن ۱۴ سال پیش از وقایع قسمت اول جریان دارد. توسعه این عنوان بر عهده استودیو People Can Fly است.

سال گذشته نیز اعلام شد که جان دی‌ماجیو (John DiMaggio) و کارلوس فرو (Carlos Ferro) بار دیگر به ترتیب در نقش‌های مارکوس فینیکس و دومینیک سانتیاگو در Gears of War: E-Day ایفای نقش خواهند کرد. در پستی که خبر بازگشت آن‌ها را اعلام می‌کرد، با لحنی هیجان‌انگیز نوشته شده بود: ما دوباره بازی‌گرشون‌ایم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *