گل‌گهر، معدن استعداد؛ ملی‌پوش بعدی از دل سیرجان؟!

گل‌گهر، معدن استعداد؛ ملی‌پوش بعدی از دل سیرجان؟!

فهرست محتوا

گل‌گهر سیرجان، خاستگاه استعدادهای ناب؛ آیا ستاره بعدی تیم ملی از این شهر ظهور می‌کند؟

مهدی تارتار، سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان، با نگاهی امیدوارانه به پتانسیل بالای بازیکنان این تیم، از احتمال حضور بازیکنان گل‌گهر در تیم ملی نظام مقدس جمهوری اسلامی سخن گفت و تاکید کرد که این تیم شایستگی دعوت به تیم ملی را دارند. او به ویژه از عملکرد عمل‌کِرد شاگردانش تمجید کرد و ابراز امیدواری کرد که آن‌ها به زودی در تیم ملی بدرخشند.

تارتار: گل‌گهر خانه امید بازیکنان جوان

به گزارش ایلنا، مهدی تارتار همچنین به نزدیکی امتحانات تیم‌ها در جدول لیگ برتر اشاره کرد و پیروزی در این مقطع را بسیار ارزشمند خواند.

مهدی تارتار در نشست خبری پس از بازی با چادرملو اظهار داشت: «شرایط جدول به‌گونه‌ای است که فاصله تیم دوم تا صدر فقط سه امتیاز است و همین موضوع اهمیت هر پیروزی را دوچندان می‌کند. در این روزها، داشتن بازیکنان باانگیزه که بتوانند بهترین عملکرد را ارائه دهند، بسیار مهم است. خوشبختانه بازیکنانم این شرایط را درک کرده‌اند و با تمام وجود برای موفقیت تیم تلاش می‌کنند.»

سرمربی گل‌گهر در ادامه درباره سطح کیفی رقابت‌ها نیز گفت: «چادرملو تیمی جوان و باانگیزه است که نتایج خوبی گرفته. در انتقال از دفاع به حمله، عمل‌کرد مطلوبی دارند و برای گرفتن سه امتیاز مقابل آن‌ها باید باهوش و منسجم عمل کنیم.»

نگاه ویژه به جوانان و رقابت کیفی

تارتار درباره سطح کیفی رقابت‌ها نیز این‌گونه اظهار نظر کرد: «دیگر نمی‌توان گفت نتیجه نگرفتن تیم‌ها به خاطر اختلاف سطح است. فاصله فنی تیم‌ها بسیار کم شده و چه بسا چند تیم متمول، بقیه از لحاظ کیفیت در یک سطح هستند. متأسفانه وضعیت بعضی از زمین‌ها اجازه ارائه بازی باکیفیت را نمی‌دهد.»

او با اشاره به عمل‌کرد شاگردانش گفت: «از کیفیت تیمم راضی‌ام. بازیکنان گل‌گهر شایسته حضور در تیم ملی هستند و امیدوارم نگاه ویژه‌ای به آن‌ها شود. در خط دفاع پیشرفت قابل توجهی داشته‌ایم و همه بازیکنانم ستاره‌اند که با هم یک تیم منسجم ساخته‌اند.»

تارتار در پایان درباره داوری مسابقه گفت: «تیم داوری جوان بود و شناخت زیادی از آن‌ها ندارم، اما خدا را شکر VAR کمک می‌کند عدالت در بازی برقرار شود. برای داوران آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم بهترین قضاوت‌ها را ارائه دهند.»

منبع :
ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *