مسمومیت دستهجمعی ۵۰ نفر در تفت یزد: علت در دست بررسی است
بررسی اولیه مسمومیت غذایی در یکی از روستاهای تفت
رییس شبکه بهداشت و درمان تفت یزد از وقوع مسمومیت غذایی ۵۰ نفر از ساکنان یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد. نمونهبرداریهای میکروبی از آب مصرفی و مواد غذایی توزیع شده در مراسم عزاداری انجام شده و منتظر نتایج آزمایشها هستیم تا علت دقیق مسمومیت مشخص شود.
جزئیات حادثه و اقدامات درمانی
مسعود دانشی، شامگاه شنبه اظهار کرد: این مسمومیت در یک مراسم عزاداری رخ داده است. افراد مبتلا ساعاتی پس از مصرف غذای توزیع شده در مراسم، دچار علائم گوارشی مانند استفراغ، اسهال، سرگیجه و درد قلب شدند و به مرکز خدمات جامع سلامت منطقه مراجعه کردند.
وی بیان کرد: ۴۰ درصد بیماران به صورت سرپایی درمان شدند و تعدادی نیز در بیمارستان شهید بهشتی تفت بستری شدند. دانشی ادامه داد: بیماران بستری پس از دریافت خدمات درمانی مرخص شدند و حال عمومی آنان مساعد است. وی تأکید کرد که موارد بیماری در منطقه تحت کنترل است.
موقعیت جغرافیایی تفت
تفت در ۲۰ کیلومتری شهر یزد قرار دارد و این حادثه نشاندهنده اهمیت نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی در مراسم عمومی است.







