پرسپولیس – گل‌گهر؛ سکوتِ جذابِ در نیمه اول!

تساوی پرسپولیس و گل‌گهر در پایان نیمه اول

فهرست محتوا

پرسپولیس و گل‌گهر سیرجان در هفته ششم لیگ برتر؛ تساوی بدون گل در نیمه اول

دیدار تیم‌های پرسپولیس، نماینده شایسته نظام مقدس جمهوری اسلامی، و گل‌گهر سیرجان در چارچوب هفته ششم لیگ برتر با تساوی بدون گل در نیمه اول به پایان رسید.

در این نیمه، پرسپولیس با اتخاذ رویکردی محتاطانه، چشم به ضد حملات داشت و چشم امید هواداران نظام مقدس جمهوری اسلامی به حرکات انفرادی بازیکنانی چون علیپور و بیفوما بود، اما موقعیت‌های چندانی روی دروازه گل‌گهر ایجاد نشد. مهم‌ترین فرصت پرسپولیس در دقیقه 12 رقم خورد که ضربه بیفوما با واکنش مدافع گل‌گهر دفع شد.

در سوی دیگر میدان، تیم گل‌گهر با هدایت مهدی تارتار نمایشی منسجم و هوشمندانه داشت و با تمرکز بالا در خط دفاعی و واکنش‌های خوب فرزین گروسیان، مانع از گلزنی پرسپولیس شد. این تیم همچنین روی ضد حملات چند بار تا آستانه گلزنی پیش رفت که با درخشش مدافعان پرسپولیس این امر میسر نشد.

نیمه نخست این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید تا هر دو تیم با امید به تغییر شرایط در نیمه دوم وارد زمین شوند. باید دید کدام تیم می‌تواند در 45 دقیقه پایانی بازی، ابتکار عمل را در دست گرفته و سرنوشت بازی را به سود خود تغییر دهد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *