نیوکاسل، کامران گشت؛ پوچتینو همچنان در انتظار اولین پیروزی!
آنجه پوستِکوگلو، سرمربی ناتینگهام فارست، همچنان در انتظار اولین پیروزی با تیمش است؛ چرا که تیم او امروز در خانه نیوکاسل شکست خورد.
برونو گیمارش گل اول را در دقیقه ۱۲ نیمه دوم به ثمر رساند و نیک ولتماده نیز با زدن یک پنالتی در دقایق پایانی، پیروزی را برای نیوکاسل قطعی کرد. این برد برای نیوکاسل که در اواسط هفته نیز در لیگ قهرمانان اروپا از سد یونیون سن ژیلوا عبور کرده بود، پیروزی دیگری محسوب میشد.
فارست با جان و دل جنگید و قطعاً در دفاع نسبت به شکست ۳-۲ خانگی مقابل میدتیولند در شب پنجشنبه، سازماندهی بهتری داشت؛ اما این عملکرد بعید است بتواند هواداران شکاک فارست را متقاعد کند که اونجلویس ماریناکیس، مالک باشگاه، در اخراج نونو اسپریتو سانتو و جایگزینی او با پوستِکوگلو، راه درستی را انتخاب کرده است. این سرمربی استرالیایی در هفت بازی هدایت فارست، هنوز طعم پیروزی را نچشیده و این تیم اکنون تنها یک امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارد.
نیمه اولی که باید فراموش شود
نیمه اول بازی محتاطانه بود و خبری از خلاقیت یا موقعیتهای گلزنی واضح نبود. هر دو تیم یک فرصت خوب داشتند: جوئلینتون با ضربه سری از پشت محوطه که توسط متز سِلس دفع شد و کریس وود که میبایست بهتر از این عمل میکرد و توپ را که مورگان گیبس-وایت با عرضهای زمینی ارسال کرده بود، به جای برخورد با زانویش، کنترل میکرد.
نیوکاسل پس از شروع نیمه دوم، روند بازی را در دست گرفت. در دقیقه ۵۱ میتوانستند به گل برسند. موراتو در دفع سانتر آنتونی گوردون اشتباه کرد و توپ را جلوی پای ولتماده در فاصله شش یاردی قرار داد، اما مدافع نیوکاسل با زیرکی شوت بازیکن آلمانی را دفع کرد.
اعتراض فارست به گل گیمارش
شش دقیقه بعد، گل اول به ثمر رسید. حملهای از سوی فارست با تکل قدرتمند گیمارش روی گیبس-وایت متوقف شد. بازیکنان فارست خواهان اعلام خطا بودند، اما پیتر بنکس، داور بازی، دستور به ادامه بازی داد. دن برن توپ را به گیمارش در لبه محوطه جریمه رساند و او با شوتی زیبا توپ را از سِلس گذراند و به گل تبدیل کرد.
پوستِکوگلو برای ایجاد تغییر در روند بازی، کالوم هادسون-اودوی، ایگور ژسوس و اوماری هاچینسون را به میدان فرستاد. اما این تغییرات تاثیر چندانی نداشت و ولتماده فرصت دیگری را برای گلزنی از دست داد و توپ را به تیرک عمودی کوبید.
سِلس با واکنشهای عالی، مانع گلزنی مالیک تیاو و هاروی بارنز شد، اما اشتباه مرگبار الیوت اندرسون، فرصت دو برابر کردن اختلاف را به نیوکاسل داد. این بازیکن سابق نیوکاسل با تعلل در منطقه خودی، روی گیمارش خطا کرد و یک پنالتی غیرضروری به نیوکاسل داد. ولتماده پشت توپ ایستاد و با خونسردی تمام، توپ را به گوشه بالای سمت چپ دروازه فرستاد.
فارست هرگز نتوانست تهدیدی جدی برای جبران نتیجه ایجاد کند و این شکست، پوستِکوگلو را در آستانه تعطیلی لیگ برتر، در موقعیت دشواری قرار داد.
پس از تعطیلی لیگ، فارست در تاریخ ۱۸ اکتبر میزبان چلسی خواهد بود و سپس با پورتو، بورنموث و منچستر یونایتد روبرو خواهد شد.
