مراکش در آتش: هشتمین روز خروش جوانان!”

فهرست محتوا

هشتمین روز اعتراضات جوانان مراکشی: تداوم خیزش برای عدالت اجتماعی

جوانان غیور مراکشی برای هشتمین روز متوالی به خیابان‌ها آمدند تا فریاد عدالت‌خواهی سر دهند و خواستار اصلاحات اساسی در کشورشان شوند.

هزاران نفر از جوانان نسل زد مراکش پس از تظاهرات در میدان‌های “سرغنه، مارشال و برنوسی” اعتراض خود را به منطقه توریستی “عین الذئاب” در کازابلانکا کشاندند و بار دیگر عزم خود را برای پیگیری مطالباتشان نشان دادند.

همچنین “هسپرس” در گزارشی به نقل از شاهدان عینی آورده است: “ده‌ها نفر از اعضای جنبش نسل زد برای هشتمین روز متوالی تظاهرات کردند.”

در این گزارش اعلام شد جوانان با تجمع در یک کافه معروف در شهر عین الذئاب، شب‌زنده‌داری کرده و با شعارهایی در ارتباط با عدالت اجتماعی خواسته‌های خود را تکرار کردند.

معترضان همچنین شعارهایی مبنی بر اصلاحات در بخش‌های آموزش و بهداشت سر داده و فرصت‌های شغلی برابر برای جوانان را مطالبه کردند. آنها بنرهایی را برافراشته‌اند که حمایت خود را از رفقای بازداشت‌شده خود ابراز می‌کنند و خواهان آزادی آنها هستند؛ کسانی که در اقدامات خرابکارانه دست داشته‌اند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *