لیگ برتر والیبال زیر و رو شد: غول‌ها برگشتند، مدعیان جدید رسیدند!

لیگ برتر والیبال زیر و رو شد: غول‌ها برگشتند، مدعیان جدید رسیدند!

فهرست محتوا

لیگ برتر والیبال زیر و رو شد: بازگشت غول‌ها و ظهور مدعیان جدید!

رقابت‌های لیگ برتر والیبال مردان ایران از ۱۲ مهرماه با حضور ۱۴ تیم آغاز خواهد شد و نوید یک فصل پرهیجان را می‌دهد. در این دوره، شاهد بازگشت تیم‌های مس رفسنجان و استقلال گنبد به عرصه رقابت‌ها هستیم، تيم‌هايی كه غيبت آن‌ها حس می‌شد.

جبار قوچان‌نژاد، رئیس سازمان لیگ والیبال، در گفتگو با خبرنگار مهر، پیرامون مصوبات هیئت رئیسه سازمان لیگ و تصمیم‌گیری در مورد تعداد تیم‌های حاضر در لیگ برتر والیبال، اظهار داشت: «افزایش تعداد تیم‌ها در لیگ برتر، تصمیمی بود که هیئت رئیسه فدراسیون رسید به آن. دو تیم مس رفسنجان و استقلال گنبد به صورت متقاضی حضور در لیگ بودند و با توجه به اینکه مس رفسنجان سال گذشته به ناحق از لیگ کنار رفت، تصمیم بر این شد که امسال لیگ برتر والیبال مردان با ۱۴ تیم برگزار شود.»

وی افزود: «لیگ دسته یک والیبال از ۱۱ مهرماه آغاز می‌شود و لیگ برتر والیبال مردان هم از ۱۲ مهرماه برگزار خواهد شد. با توجه به اینکه برای شروع لیگ باوان زمان کافی در اختیار داریم، بنابراین می‌توانیم این مسابقات را کمی دیرتر برگزار کنیم. پیش‌بینی می‌شود ۱۵ تا ۱۸ تیم در این رقابت‌ها حضور داشته باشند که نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. تیم‌هایی مثل شهرداری یزد برای حضور در بخش بانوان اعلام آمادگی کردند.»

رئیس سازمان لیگ والیبال در مورد بدهی تیم‌ها برای حضور در لیگ برتر والیبال افزود: «امسال سخت‌گیری بیشتری اعمال کرده‌ایم و به تیم‌های بدهکار اجازه ادامه فعالیت نخواهیم داد. نامه‌های رسمی و ضرب‌الاجل نیز برای این تیم‌ها ارسال شده تا حتماً بدهی‌های خود را تسویه کنند و به بازیکنان، مربیان و باشگاه‌ها بدهی نداشته باشند.»

قوچان‌نژاد همچنین درباره نحوه برگزاری مرحله پلی‌آف توضیح داد: «مرحله نهایی به صورت متمرکز در تهران یا در یک شهرستان بی‌طرف که امکانات مناسب داشته باشد برگزار می‌شود. اگر تهران باشد، مسابقات در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی انجام خواهد شد و اگر در شهرستان باشد، باید شهری انتخاب شود که شرایط امنیتی، سالن مناسب و امکانات لازم را داشته باشد تا مسابقات با کمترین چالش برگزار شود.»

وی در مورد تدابیر سازمان لیگ برای جلوگیری از ناهنجاری‌های رفتاری در لیگ برتر عنوان کرد: «سال گذشته در مرحله فینال شاهد برخی ناهنجاری‌ها و رفتارهای نامناسب بودیم که در چند بازی منجر به زد و خورد شد. برای امسال و حتی سال آینده نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا مسائل انضباطی جدیدتر و سخت‌گیرانه‌تر شود تا با کمترین چالش روبرو شویم.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *