زلزله در منچسترسیتی: ۶ ستاره در لیست فروش؛ خداحافظی یک اسطوره قطعی شد؟

بودجه تابستانه پپ گواردیولا مشخص شد؛ منچسترسیتی به چه بازیکنی وداع خواهد گفت؟

فهرست محتوا

تغییرات بزرگ در منچسترسیتی: کدام ستاره‌ها در لیست فروش قرار دارند؟

به گزارش‌ها، پس از پایان رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان، نام شش ستاره منچسترسیتی در لیست خروج قرار گرفته و جدایی یکی از آن‌ها تقریباً قطعی به نظر می‌رسد.

منچسترسیتی فصل گذشته عملکردی دور از انتظار داشت و در حوالی سال نو میلادی، از کورس قهرمانی لیگ برتر انگلیس جا ماند.

عملکرد ضعیف منچسترسیتی و احتمال تغییرات در ترکیب

با وجود اینکه پپ گواردیولا بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴، چهار بار پیاپی منچسترسیتی را به عنوان قهرمانی لیگ برتر رساند، مصدومیت شدید رودری و دوری او از ترکیب، ضعف‌های زیادی را در خط دفاعی این تیم آشکار کرد. غیبت توپ طلا نیز مزید بر علت شد تا شکاف‌ها و مشکلات تیم بیشتر نمایان شوند.

انتظار می‌رفت تمدید قرارداد گواردیولا، انگیزه‌ای مضاعف به تیم بدهد، اما روند نزولی سیتی ادامه یافت. البته آن‌ها در اواخر فصل تا حدودی بهتر شدند و توانستند سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را کسب کنند.

این افت شدید باعث شد مدیران باشگاه به فکر بازسازی تیم بیفتند و در پنجره زمستانی نقل و انتقالات، به یکی از بزرگترین خرج‌کننده‌های اروپا تبدیل شوند.

سرمایه‌گذاری هنگفت سیتی در تابستان نیز ادامه یافت و آن‌ها با هزینه‌ای در حدود ۱۰۹ میلیون پوند، در رتبه دوم فهرست پرخرج‌ترین تیم‌های تابستانی قرار گرفتند.

این تیم لیگ برتری پیش از جام باشگاه‌های جهان، برای جذب بازیکنان جدید تلاش زیادی کرد و انتظار می‌رود پس از حذف از این رقابت‌ها، خریدهای بیشتری نیز انجام دهد.

منچسترسیتی در مرحله یک‌هشتم نهایی جام باشگاه‌های جهان، در یک بازی پرگل و تماشایی با نتیجه هفت بر شش مقابل الهلال عربستان در وقت‌های اضافه شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

اکنون منچسترسیتی قصد دارد با استراحت و تکمیل بازسازی تیم، به شرایط بهتری برسد. بر اساس گزارش Flashscore، نام شش ستاره منچسترسیتی پس از جام باشگاه‌های جهان در لیست فروش قرار گرفته است.

کدام بازیکنان در لیست خروج قرار دارند؟

بازیکنان مورد بحث عبارتند از جک گریلیش، جان استونز، ایلکای گوندوغان، کالوین فیلیپس، کایل واکر و جیمز مک‌آتی. انتظار می‌رود گواردیولا در تابستان ترکیب تیم را اصلاح کند، زیرا نمی‌خواهد رختکنی متورم داشته باشد. جدایی این بازیکنان به طور جدی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

همچنین گمانه‌زنی‌هایی در مورد ادرسون نیز وجود دارد، زیرا او مورد توجه باشگاه‌هایی در عربستان سعودی قرار گرفته است، اگرچه سیتی به طور علنی اعلام کرده که او در تیم می‌ماند.

نام فیل فودن نیز به میان آمده، اما به دلیل جایگاه ویژه‌اش در تیم، احتمال انتقال او منتفی است.

در مورد گریلیش، جدایی او تقریباً قطعی به نظر می‌رسد و محتمل‌ترین راه حل نیز مطرح شده است.

گفته می‌شود: «گریلیش برجسته‌ترین نام در این لیست است و جدایی او تقریباً قطعی است. علاقه از خارج از کشور به او در حال افزایش است و به این بازیکن گفته شده که اگر می‌خواهد دوباره به تیم ملی انگلیس راه پیدا کند، باید هر هفته در سطح بالایی بازی کند. او ترجیح می‌دهد در انگلیس بماند، اگر پیشنهاد مناسبی داشته باشد.»

«در حال حاضر، انتقال قرضی به دلیل پیچیدگی‌های مالی، محتمل‌تر از فروش قطعی است. گریلیش ۱۰۰ میلیون پوند هزینه داشته و ۳۵۰ هزار پوند در هفته دستمزد می‌گیرد. نیوکاسل، اورتون و تاتنهام به او علاقه نشان داده‌اند، در حالی که ناپولی و آث میلان نیز از سری آ با او تماس گرفته‌اند.»

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *