راز درخشش بوکس ایران در آسیا فاش شد: صعودی که تاریخ را تغییر داد!”

راز درخشش بوکس ایران در آسیا فاش شد: صعودی که تاریخ را تغییر داد!"

فهرست محتوا

راز درخشش بوکس ایران در آسیا: از سکوهای قهرمانی تا فتح تاریخ!

تیم ملی بوکس ایران در مسابقات قهرمانی آسیا، با کسب نتایجی درخشان، تاریخ‌ساز شد. این موفقیت، حاصل تلاش و برنامه‌ریزی‌های دقیق فدراسیون بوکس و همدلی و غیرت مثال‌زدنی ورزشکاران این رشته است. حمیدرضا بخارایی، دبیر فدراسیون اسکیت، در گفت‌وگویی با خبرگزای ورزشی خبرگزار، به تشریح جزئیات این دستاورد بزرگ پرداخت.

عملکرد خیره‌کننده بوکسورهای ایرانی در آسیا

به گفته بخارایی، در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا، تیم ایران موفق به کسب 2 مدال طلا، 2 مدال نقره و 5 مدال برنز شد. این بهترین نتیجه تاریخ اسکیت ایران در مسابقات قهرمانی آسیا است.

بخارایی در این باره گفت: «نسبت به سنوات گذشته که کاروان ایران به این رقابت‌ها اعزام می‌شد، این اعزام بهترین نتیجه و بهترین مدال‌آوری بود. ما تعداد 51 ورزشکار داشتیم که 30 نفر از آن‌ها در قالب 7 تیم حضور داشتند.»

او ادامه داد: «در واقع اگر می‌خواستیم در بخش تیمی بهترین نتیجه را بگیریم، نهایتاً 7 مدال می‌گرفتیم، نه 30 مدال. ما توانستیم یک مدال از این 7 تیم داشته باشیم که 33 درصد می‌شود. 21 نفر هم در رشته‌های انفرادی داشتیم که 8 مدال کسب شد و تقریباً 40 درصد مدال‌آوری را نشان می‌دهد. ما دو طلا، دو نقره و پنج برنز گرفتیم که این در تاریخ اسکیت ایران در مسابقات قهرمانی آسیا بهترین نتیجه بوده است و نشان می‌دهد که عملکرد فنی خوبی داریم.»

نقش برنامه‌ریزی و همدلی در موفقیت

وی ادامه داد: «جدا از بحث مدال‌آوری، باید به موضوع توجه به بانوان و همچنین جوانان موفق بودیم. از جمع 51 نفر، 30 نفر را ورزشکاران رده جوانان تشکیل می‌دادند؛ کسانی که تجربه رقابت بین‌المللی را نداشتند، اما توانستند برای‌مان مدال بیاورند. از سوی دیگر 31 نفر نیز بانوان بودند. در واقع توجه ویژه‌ای در این کاروان به همه چیز داشتیم؛ مدال‌آوری، رشته‌های تیمی، رده سنی جوانان و بخش بانوان.»

هفت مدال در کاپ جهانی، شانزده مدال در مجموع!

بخارایی عنوان کرد: «ما قبل از مسابقات قهرمانی آسیا، در رقابت‌های کاپ جهانی هفت مدال گرفتیم. این بدان معناست که در دو رویداد مهم بعد از جنگ 12 روزه شرکت کردیم و در مجموع 16 مدال گرفتیم.»

همانطور که وزیر ورزش تاکید می‌کند، مدال طلا مهم است و ما در کره جنوبی دو طلا گرفتیم و دو بار سرود جمهوری اسلامی ایران نواخته شد. همچنین در رشته سرعت 10 نفر را داشتیم که 6 مدال بدست آمد و دو بار روی سکوها، دو نماینده از ایران داشتیم. بنابراین عملکرد ما بد نبوده است.

دبیر فدراسیون اسکیت گفت: 9 مدال در قهرمانی آسیا بدست آوردیم که 8 مدال در انفرادی و یک مدال در تیمی بود. در بخش تیمی شرایط به گونه‌ای بود که انگار 16 مدال کسب شده است، چون به همین تعداد، ورزشکار روی سکو بود. با این تفاسیر حتی می توان گفت که 24 نفر مدال گرفته‌اند؛ هر چند که مدال تیمی فقط یک مدال محاسبه می‌شود.

رمز موفقیت: برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از ظرفیت جوانان

وی تصریح کرد: «عملکرد فدراسیون و کاروان ما با این سطح مدال‌آوری که پیش از این در تاریخ اسکیت ثبت نشده بود، عملکرد خیلی خوبی بوده است. ما برای اولین بار چهار سهمیه برای بازی‌های جهانی در چنگدو گرفته‌ایم. همه این‌ها را کنار هم قرار بدهیم، نشان می‌دهد عملکرد خوبی است. ما در همین مدت کوتاه 17 نفر را به ایتالیا و 51 نفر را به کره جنوبی اعزام کردیم. تیم‌های جوانان هاکی برای اولین بار به قهرمانی آسیا اعزام می‌شوند. ضمن اینکه اعزام آن‌ها بعد از جنگ و در شرایطی که وجود داشت، کار فوق‌العاده‌ای بود؛ چرا که با شرایط سختی ویزا گرفتیم و افزایش قیمت بلیت‌ها باعث شد تا نفرات را در سه کاروان تقسیم کنیم و بودجه مدیریت شود. در حالی که اگر تیم‌های هاکی را کامل می‌فرستادیم، باید 60 نفر را اعزام می‌کردیم.»

آینده روشن اسکیت ایران

وی خاطرنشان کرد: «ما با برنامه‌ریزی پیش رفتیم و اینگونه نبود که این 51 نفر را بدون برنامه بفرستیم. ضمن اینکه در بحث‌های حمایت از جوانگرایی و بانوان برنامه‌ریزی کردیم و نتیجه بدی هم نگرفتیم. ان‌شاءالله در چنگدو هم بتوانیم مدال بگیریم.»

بخارایی خاطرنشان کرد: «شرایط اسکیت کشور خوب است. تا قبل از دوره اخیر در فدراسیون، به اسکیت فقط به عنوان یک رشته همگانی نگاه می‌شد، اما الان اقدامات خوبی در حوزه قهرمانی کرده‌ایم و الان توقع مدال‌آوری وجود دارد.»

دبیر فدراسیون اسکیت اظهار داشت: «دو طلایی که در 100 متر گرفتیم، حتی چین تایپه نتوانست کسب کند. کره جنوبی به عنوان میزبان یک طلا هم نداشت و این نشان می‌دهد که بچه‌ها کار بزرگی انجام دادند.»

در پایان و در خصوص مسابقات دستجات آزاد اسکیت سرعت گفت: پس از کسب این مدال‌آوری‌ها، انگیزه حضور نونهالان و جوانان در مسابقات داخلی بیشتر شده؛ به‌طوری‌که در روزهای پنج‌شنبه و جمعه شاهد بیش از پیش ورزشکاران در این رویداد داخلی بودیم. از مدیریت مجموعه ورزشی آزادی تشکر می‌کنم که همیشه همسو و همپا با ما در حمایت از این رشته قدم برداشته است و با درایت و نگاه خودشان باعث شدند تا بدون کوچک‌ترین مشکلی این رقابت‌ها برگزار شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *