رازِ هزینه‌های سیتی: چرا با رقبایشان فرق دارد؟!”

فهرست محتوا

رازِ هزینه‌های سیتی: چرا با رقبایشان فرق دارد؟

در دنیای پر زرق و برق فوتبال، بحث‌های مربوط به هزینه‌ها و خریدهای بازیکنان همواره داغ است. پپ گواردیولا، سرمربی منچستر سیتی، اخیراً به این موضوع پرداخته و به تفاوت‌هایی در برخورد با تیمش در مقایسه با رقبایشان اشاره کرده است. این مقاله نگاهی به این موضوع می‌اندازد و اظهارات گواردیولا را بررسی می‌کند.

گواردیولا و انتقاد از نگاه متفاوت به منچستر سیتی

پپ گواردیولا، سرمربی موفق منچستر سیتی، با حمایت از حق آرسنال و لیورپول برای هزینه کردن زیاد در بازار نقل و انتقالات، به این نکته اشاره کرد که به نظر می‌رسد منچستر سیتی در این زمینه با نگاهی کاملاً متفاوت مواجه می‌شود.

منچستر سیتی در حالی به مصاف آرسنال در ورزشگاه امارات می‌رود که آرسنال در تابستان امسال بیش از 250 میلیون پوند (337.75 میلیون دلار) در بازار نقل و انتقالات هزینه کرده است. لیورپول، قهرمان فصل گذشته لیگ برتر نیز در این پنجره بیش از 400 میلیون پوند خرج کرد، که شامل بیش از 100 میلیون پوند برای فلوریان ویرتز و الکساندر ایساک می‌شد.

در مقابل، منچستر سیتی در تابستان بیش از 150 میلیون پوند هزینه کرد و در ژانویه نیز 180 میلیون پوند خرج کرده بود.

گواردیولا: امید دارم آرتتا و اسلات شایستگی‌شان را نشان دهند

گواردیولا ابراز امیدواری کرد که میکل آرتتا و آرنه اسلات، در صورت قهرمانی در این فصل، اعتباری را که شایسته‌اش هستند، دریافت کنند. او تلویحاً اشاره کرد که دستاوردهای خودش به عنوان یک مربی، با تمرکز بر میزان پولی که سیتی خرج کرده، کمرنگ شده است.

گواردیولا گفت: “می‌خواهم به دوست عزیزم میکل آرتتا بگویم، اگر او قهرمان شود، فقط به این دلیل است که خرج کرده است، نه به این دلیل که خیلی کار کرده یا بازیکنانش خوب بوده‌اند. این مانند لیورپول است. اگر آرنه دوباره پیروز شود، به این دلیل است که پول زیادی خرج کرده است. درست است؟”

وی افزود: “چون فقط برای منچستر سیتی این اتفاق نیفتاده، درست است؟ پس برای همه آنها صدق می‌کند.”

گواردیولا ادامه داد: “گوش کنید، سال‌های زیادی است که هر باشگاهی می‌تواند هر کاری که می‌خواهد انجام دهد. می‌دانید؟ می‌دانم که با آنها [رقبا] کاملاً متفاوت رفتار شده است، اما آنچه او [آرتتا] می‌خواهد خرج کند، به این دلیل است که آنها می‌خواهند و خوب است.”

آمادگی سیتی برای مصاف با آرسنال

منچستر سیتی پس از پیروزی 2 بر صفر مقابل ناپولی در لیگ قهرمانان اروپا در روز پنجشنبه، تنها دو روز برای آماده‌سازی بازیکنانش برای دیدار با آرسنال فرصت داشت. آرتتا و تیمش پس از بازی در لیگ قهرمانان مقابل اتلتیک کلاب در روز سه‌شنبه، 48 ساعت بیشتر برای ریکاوری فرصت داشتند.

گواردیولا در پاسخ به این سوال که چه برنامه‌ای برای روزهای جمعه و شنبه قبل از سفر به لندن دارد، با شوخی گفت: “آنها به کوهنوردی در کوهستان می‌روند.”

او افزود: “ما این دو روز را به این کار اختصاص می‌دهیم. نمی‌دانم. ریکاوری، استراحت، استراحت، استراحت و داشتن انرژی برای یکشنبه.”

وضعیت رودری و تصمیم‌گیری گواردیولا

گواردیولا باید در مورد اینکه آیا رودری، هافبک تیمش، در بازی مقابل آرسنال در ترکیب اصلی قرار بگیرد یا خیر، تصمیم بگیرد. رودری که هنوز در حال بازگشت به آمادگی کامل پس از جراحی زانو است، در این هفته مقابل منچستر یونایتد و ناپولی در ترکیب اصلی قرار گرفت.

گواردیولا فاش کرد که رودری در نیمه دوم بازی مقابل ناپولی درخواست تعویض داشت و از احساس ناراحتی در طول جلسه تمرینی چهارشنبه شکایت داشت.

گواردیولا در پاسخ به این سوال که آیا این بازیکن 29 ساله آماده است که سه بازی سنگین را در هشت روز انجام دهد، گفت: “این سوال خوبی است.”

وی افزود: “هنوز نمی‌دانم. او خیلی باهوش بود، می‌دانم که نتیجه قطعی نشده بود، 1-0 همیشه خطرناک است، اما او احساس خوبی نداشت و ما همیشه سعی می‌کنیم لطفاً با او صحبت کنیم.”

گواردیولا ادامه داد: “ما روز به روز وضعیت او را بررسی می‌کنیم، اما برای بازی‌ها آماده است. به عنوان مثال، در جلسه تمرینی، او احساس راحتی نداشت. احساس خوبی نداشت، اما گفت ‘نه، نه، خوب خواهم بود [برای بازی مقابل ناپولی]’ و فوق‌العاده بازی کرد، مانند رودری.”

“با حضور او در زمین، احساس راحتی بیشتری می‌کنیم، اما البته بعد از مصدومیت باید هوشیار باشید و در روز یکشنبه تصمیم خواهیم گرفت که او چه احساسی دارد.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *