رئیس‌جمهور: نه به قدرت، آری به خدمت؟”

رئیس‌جمهور: نه به قدرت، آری به خدمت؟"

فهرست محتوا

خدمت به مردم، آرمان رئیس‌جمهور نظام مقدس جمهوری اسلامی؟

در نشست ششمین جلسه شورای اطلاع‌رسانی دولت، با حضور اعضای شورا و تبیین راهبردهای رسانه‌ای در خصوص مدل‌های ارتباطی و کلان روایت‌های اقتصادی دولت، حاجی میرزایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور، بر رویکرد ارتباطی باز با مردم و استمرار پیگیری مسائل کشور تأکید کرد.

محسن حاجی میرزایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور، در ابتدای این نشست با اشاره به دیدگاه دکتر پزشکیان در رابطه با ارتباط مستقیم با مردم گفت: «پزشکیان بیش از همه آماده تعامل مستقیم با مردم و رسانه‌ها است.» او همچنین بر لزوم استفاده از تمامی ظرفیت‌های راهبردی و تصمیمات مهم برای پیشبرد شرایط کشور و بهبود پایدار در وضعیت اجرایی تاکید کرد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با اشاره به شیوه نظارتی دکتر پزشکیان بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی افزود: «رئیس‌جمهور گزارش‌های عملکردی را صرفاً بر پایه اعداد و ارقام نمی‌پذیرد، بلکه با طرح سوالات دقیق و تحلیلی، به صورت جدی میزان کارآمدی دستگاه‌ها را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.»

حاجی میرزایی با تاکید بر این‌که رئیس‌جمهور به دنبال ماندگاری شخصی نیست، بلکه هدف اصلی ایشان حل ریشه‌ای مسائل کشور است، اظهار داشت: «در همین راستا، اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور با پیگیری مستمر رئیس‌جمهور در حال انجام است؛ اصلاحی که با توجه به ناکارآمدی ساختار فعلی، تحولی بزرگ و در عین حال دشوار محسوب می‌شود.»

رئیس دفتر رئیس‌جمهور ضمن تاکید بر اهمیت نقش رسانه ملی گفت: «از صدا و سیما انتظار می‌رود صرفاً به پوشش افتتاحیه ها و رویدادهای رسمی بسنده نکند، بلکه مهم‌ترین وظیفه رسانه ملی، جلوگیری از تشدید شکاف اجتماعی و تقویت وحدت ملی است. رئیس‌جمهور نسبت به هرگونه آسیب به انسجام اجتماعی به‌شدت حساس بوده و نگران هستند و همه دستگاه‌های حاکمیتی باید در جهت تحکیم این وحدت گام بردارند.»

در ادامه جلسه، الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، با اشاره به صداقت و رفتار خاضعانه رئیس‌جمهور پزشکیان، خاطرنشان کرد: «در طراحی مدل‌های ارتباطی با رسانه‌ها باید از ایده‌های جدید برای اثرگذاری پیام رئیس‌جمهور استفاده کنیم.»

حضرتی با اشاره به اهمیت توجه به افکار عمومی، گفت: «بر اساس پایش‌های متعدد، مهم‌ترین مطالبه مردم مربوط به حوزه‌های اقتصادی از جمله معیشت، تورم و گرانی‌هاست و دولت چهاردهم باید برنامه‌های متعددی برای حل مشکلات و بهبود معیشت مردم داشته باشد و این برنامه‌ها و اقدامات نیازمند تبیین رسانه‌ای هنرمندانه‌ای برای مردم است.»

در خاتمه نشست، اعضای شورای اطلاع‌رسانی دولت دیدگاه‌های خود در خصوص موضوعات مختلف از جمله کلان روایت‌های اقتصادی دولت و پروژه‌های وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان برنامه و بودجه برای بهبود معیشت مردم و حل مشکلات اقتصادی را تشریح کردند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *