دوناتلو یا سیتی؟ اعتراف شوکه کننده دروازه‌بان ایتالیایی!

دوناتلو یا سیتی؟ اعتراف شوکه کننده دروازه‌بان ایتالیایی!

فهرست محتوا

اعتراف تکان‌دهنده دوناروما: چرا منچسترسیتی را به پاری‌سن‌ژرمن ترجیح دادم؟

جان‌لوئیجی دوناروما، دروازه‌بان تیم ملی ایتالیا، در اظهاراتی جنجالی فاش کرد که در تابستان گذشته (دوشنبه) در آستانه پیوستن به منچسترسیتی قرار داشته است. این انتقال که در آخرین ساعات پنجره نقل و انتقالات مطرح شد، می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین جابجایی‌های دروازه‌بانی در تاریخ فوتبال باشد. اما در نهایت، دوناروما تصمیم گرفت راهی پاریسن‌ژرمن شود.

چرا دوناروما سیتی را رد کرد؟

این سنگربان ۲۵ ساله با قراردادی ۵ ساله و دستمزد سالانه ۴۰ میلیون یورو به تیم تحت هدایت پپ گواردیولا نزدیک شده بود. بسیاری انتظار داشتند که او جانشین جیمز ترافورد، دروازه‌بان آینده‌دار لیگ برتر در هفته‌های نخست شود و خود را به عنوان جانشین دائمی ادرسون مورائس معرفی کند.

دوناروما که آخرین خرید تابستانی سیتی پس از تیجانی ریندرز، رایان چرکی و رایان ایت نوری است، پیرامون شماره ۹۹ آبی‌پوشان شهر منچستر به صحبت پرداخت.

علاقه ویژه دوناروما به منچسترسیتی

دوناروما پس از امضای قراردادش با منچسترسیتی اظهار داشت: «قرارداد بستن با منچسترسیتی، برای من اتفاقی خاص و غرورآمیز است. به تیمی ملحق می‌شوم که پر از ستاره‌های طراز اول و کلاس جهانی است. از نظر من پپ گواردیولا هدایت می شود. سیتی باشگاهی است که هر بازیکنی دوست دارد برای آن بازی کند.»

به گفته سنگربان پیشین میلان: «من سالیان سال بازی‌های منچسترسیتی را تماشا و آن‌ها را تحسین کرده‌ام. بنابراین این‌که الان می‌توانم برای این تیم بازی کنم، افتخاری بزرگ و یک امتیاز ویژه است. بی‌صبرانه منتظر ملاقات با هم‌تیمی‌های جدیدم، اعضای کادر فنی و هواداران هستم. بازی در استادیوم اتحاد برای من بسیار خاص خواهد بود. برای آن‌چه پیش‌روی من است هیجان دارم و قول می‌دهم هر کاری از دستم برآید انجام دهم تا به باشگاه برای دستیابی به افتخارات و موفقیت‌های حتی بیشتر از آن‌چه تا کنون داشته کمک کنم.»
انتهای پیام/