درآمد ایرانسل در جنگ ۱۲ روزه: سقوطی شگفتانگیز به اندازه ۱۰۰۰ میلیارد تومان!

درآمد ایرانسل در جنگ ۱۲ روزه: سقوطی شگفتانگیز به اندازه ۱۰۰۰ میلیارد تومان!

فهرست محتوا

عنوان جدید:
سقوط ۱۰۰۰ میلیارد تومانی درآمد ایرانسل در جنگ ۱۲ روزه؛ چالش‌های حفظ ارتباطات در بحران


مقدمه:
شرکت ایرانسل در دوران جنگ ۱۲ روزه اخیر با چالش‌های جدی در حفظ زیرساخت‌های ارتباطی و ارائه خدمات به مشترکان مواجه شد. مدیرعامل این شرکت از تحمل زیانی حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خبر داد و اقدامات انجام‌شده برای مقابله با این شرایط را تشریح کرد.


تلاش ایرانسل برای حفظ پایداری شبکه

به گزارش فارس، «علیرضا رفیعی»، مدیرعامل ایرانسل، با اشاره به شرایط جنگی حاکم بر کشور، اعلام کرد که این شرکت تمام توان خود را برای حفظ ارتباطات و خدمات‌رسانی بی‌وقفه به کار گرفته است. وی تأکید کرد:

«شرکت‌های ارتباطی نقش حیاتی در حفظ انسجام اجتماعی و تداوم خدمات‌رسانی به شهروندان دارند. در این دوره، اولویت ما حفظ ارتباطات پایدار و خدمات‌رسانی بدون وقفه به مشترکان در سراسر کشور بود.»

رفیعی افزود که در بسیاری از شهرها، قطعی‌های مقطعی برق و تهدیدات سایبری، چالش‌های بزرگی ایجاد کردند، اما با بهره‌گیری از توان فنی داخلی و منابع موجود، تلاش شد تا مشکلات به حداقل برسد.


خدمات‌رسانی در سخت‌ترین شرایط

مدیرعامل ایرانسل توضیح داد که در مناطق بحرانی، برخی خدمات موقتاً متوقف شدند، اما خدمات دیجیتال و پشتیبانی آنلاین ایرانسل هیچ‌گاه تعطیل نشد. وی گفت:

«در شرایط خطرناک جنگی، همکاران ما به صورت شبانه‌روزی در حال پایش وضعیت و رفع مشکلات بودند. ما تمام تلاش خود را کردیم تا پاسخگوی نیازهای ارتباطی مردم حتی در دورافتاده‌ترین نقاط باشیم.»

وی همچنین از حضور تیم‌های مدیریتی و فنی در مناطق مورد نیاز برای حفظ پایداری شبکه به عنوان یک اقدام ضروری یاد کرد.


خسارات مالی و تأثیر جنگ بر صنعت ارتباطات

رفیعی با اشاره به خسارات مالی سنگین ایرانسل در این دوره گفت:

«ایجاد محدودیت در دسترسی به شبکه و وقفه‌های ناخواسته ناشی از شرایط جنگی، برای اپراتور به عنوان یک بنگاه اقتصادی، زیان‌بار است. متأسفانه مشترکان ایرانسل در برخی موارد از دریافت خدمات محروم شدند و این موضوع رضایت مشتری را کاهش داد.»

به گفته وی، ایرانسل مانند دیگر بازیگران صنعت ارتباطات کشور، در این جنگ متحمل خسارات مالی قابل‌توجهی شد و برآورد اولیه نشان می‌دهد که این شرکت حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان زیان دیده است.


برنامه‌های آینده برای جبران خسارات

مدیرعامل ایرانسل با بیان اینکه بازگرداندن سطح خدمات به وضعیت عادی در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام خواهد شد، اظهار کرد:

«درس‌آموخته‌های این بحران در برنامه‌های آینده برای ارتقای تاب‌آوری شبکه مدنظر قرار خواهد گرفت. حفظ ارتباطات انسان‌ها در لحظات سخت، یک مأموریت امنیتی ملی است، نه صرفاً یک خدمت عمومی.»

وی همچنین از همکاری با صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور برای اجرای سریع‌تر برنامه‌های توسعهای با توجه به رشد تقاضا خبر داد.


کلام پایانی:
ایرانسل در جنگ ۱۲ روزه اخیر، علیرغم تحمل زیان‌های سنگین مالی، تلاش کرد تا با تمام توان، خدمات ارتباطی را به مشترکان ارائه دهد. این چالش‌ها نشان‌دهنده اهمیت زیرساخت‌های ارتباطی در شرایط بحرانی و لزوم تقویت آن‌ها برای آینده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *