ترامپ دوباره به اپل حمله کرد: چرا همچنان در چین ماندهاید؟

ترامپ دوباره به اپل حمله کرد: چرا همچنان در چین ماندهاید؟

فهرست محتوا

ترامپ بار دیگر اپل را به دلیل وابستگی به چین مورد انتقاد قرار داد

یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرد. این بار نوک پیکان انتقادات مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل بود.

انتقاد تند مشاور ترامپ از استراتژی تولید اپل

پیتر ناوارو، مشاور ارشد کاخ سفید در امور تجارت و تولید که در برنامه‌ای در شبکه CNBC حضور یافته بود، از استراتژی تولید جهانی اپل انتقاد کرد. انتقادهای این عضو دولت ترامپ بر تداوم وابستگی اپل به چین برای تولید آیفون تمرکز داشت.

ناوارو مدیرعامل اپل را متهم کرد که در تلاش‌ها برای انتقال عملیات تولید تأخیر ایجاد کرده و مدعی شد این شرکت پیشرفته کافی در این زمینه نداشته است.

چرا دولت ترامپ از تولید آیفون در چین ناراضی است؟

تحلیلگران صنعت و اقتصاددانان هشدار داده‌اند که بازگرداندن تأسیسات تولید اپل به ایالات متحده با موانع جدید لجستیکی، اقتصادی و مرتبط با نیروی کار مواجه خواهد شد. اپل درحال‌حاضر هزاران قطعه لازم برای تولید آیفون را از بیش از ۴۰ کشور تأمین می‌کند.

ناوارو در انتقاد از سیاست‌های تولید آیفون اپل گفت:

«برگردیم به دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ. تیم کوک مدام درخواست زمان بیشتری برای خارج کردن کارخانه‌هایش از چین داشته است. این موضوع طولانی‌ترین نمایش تکراری در سیلیکون‌ولی است. مشکل من با تیم کوک این است که او هرگز گام‌های لازم برای انجام واقعی این کار را برنمی‌دارد.»

اظهارات ناوارو درحالی مطرح می‌شود که دولت ترامپ در آستانه اعمال دور جدیدی از تعرفه‌ها پس از یک آتش‌بس موقت ۹۰ روزه با چین است.

ترامپ پیش‌آینده‌ای مشخص کرده بود که اگر تولید آیفون به آمریکا منتقل نشود، اپل باید برای واردات محصولاتش به آمریکا تعرفه‌ای ۳۵ درصدی بپردازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *