مربی اسکاتلند: شگفتی شیرین در برابر بلاروس، اما آه از آن پایان کابوس‌وار!؟

کلارک: اولویت صعود به جام جهانی است، نه موفقیت شخصی در بازی مقابل اسکاتلند!

فهرست محتوا

مربی اسکاتلند: پیروزی شیرین برابر بلاروس، اما پایانی کابوس‌وار!؟

اسکاتلند گام دیگری به سوی جام جهانی ۲۰۲۶ برداشت، اما سرمربی تیم رضایت کامل ندارد.

در دیداری که در ورزشگاه همپدن پارک برگزار شد، اسکاتلند با نتیجه ۲ بر ۱ بلاروس را پشت سر گذاشت و یک قدم دیگر به صعود در رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ نزدیک شد. با این حال، استیو کلارک، سرمربی تیم، علیرغم کسب سه امتیاز، اصلاً از عملکرد تیمش راضی نبود.

گل‌های چه‌ آدامز و اسکات مک‌تومینای پیروزی را برای میزبان به ارمغان آوردند، اما گل دیرهنگام گلِب کوچکو در دقایق پایانی، بازی را نفس‌گیر کرد و باعث شد تا کلارک پس از بازی ارزیابی تندی از عملکرد تیمش ارائه دهد.

کلارک: “عملکرد تیم ناامیدکننده بود، حتی با کسب ۶ امتیاز”

سرمربی اسکاتلند در ابتدا گفت: “عملکرد خوب، تضمین‌کننده صعود نیست. اگر در ابتدای این اردوی تیم ملی می‌گفتند که با ۶ امتیاز خارج می‌شویم، همه بسیار خوشحال بودند.”

او افزود: “اما باید صادق باشم، امشب واقعاً از تیمم ناامید شدم. فکر نمی‌کنم ما به سطحی که می‌توانیم برسیم، نزدیک هم بودیم و این موضوع بسیار ناامیدکننده است.”

شروع درخشان و غافلگیری در دقایق پایانی

شاگردان کلارک بازی را با قدرت آغاز کردند و در دقیقه ۱۵، آدامز روی پاس خوب جک هندری، گل اول را به ثمر رساند. اسکاتلند بخش زیادی از نیمه اول را تحت کنترل داشت و گل دقیقه ۸۴ مک‌تومینای پیروزی را برای میزبان قطعی به نظر می‌رساند، اما بلاروس در وقت‌های تلف شده موفق به گلزنی شد.

کلارک: “دو جنبه از بازی ما مشکل داشت”

کلارک با اذعان به این موضوع گفت: “باید نگاهی دقیق به هر دو بازی بیندازم. در بازی اول، وقتی اوضاع به نفع ما نبود، مقاومت کردیم. اما امشب، بازی بیش از حد باز بود و ما نتوانستیم بدون توپ بازی را کنترل کنیم و با توپ نیز عملکرد خوبی نداشتیم. در واقع، هر دو جنبه بازی امشب اشتباه بود.”

عملکرد اسکاتلند پس از گل مک‌تومینای به طور قابل توجهی افت کرد و بلاروس از دفاع متزلزل میزبان بهره برد و در لحظات پایانی یکی از گل‌ها را جبران کرد. این اشتباه، پایانی راحت را از اسکاتلند سلب کرد و باعث شد کلارک تمرکز تیمش را زیر سوال ببرد.

“یک جرقه دلگرمی، اما دلیل ضعف ما جای تعجب دارد”

او ادامه داد: “ما سه امتیاز را کسب کردیم، که یک جرقه دلگرمی کوچک است، اما دلیل اینکه چرا اینقدر ضعیف بودیم، جای تعجب دارد.”

“ما می‌خواستیم بازی را به پایان برسانیم و لِنون [میلر] و کیرون [بووی] را برای حفظ روند بازی وارد زمین کردیم. در نهایت، ما نباید در وقت‌های اضافه گل دریافت کنیم، زیرا این موضوع ناامیدی را بیشتر می‌کند.”

نیاز مبرم به بهبود دفاعی

گل کوچکو که شش دقیقه بعد از وقت‌های اضافه به ثمر رسید، امیدهای بلاروس را زنده کرد و شبی که قرار بود به سادگی سپری شود را به پایانی پرتنش تبدیل کرد. کلارک در مورد اشتباهات دفاعی که منجر به این گل شد، صریح بود و خواستار بهبود فوری شد.

او به طور قاطع گفت: “گلی را از دست دادیم که نباید از دست می‌دادیم و باید بهتر دفاع کنیم.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *