«خلیج فارس، کانون رویداد «مام وطن» در دانشگاه تهران»

«خلیج فارس، کانون رویداد «مام وطن» در دانشگاه تهران»

فهرست محتوا

خلیج فارس، محور رویداد فرهنگی «مام وطن» در دانشگاه تهران

«خلیج فارس» به‌عنوان نمادی از هویت ملی و فرهنگی ایرانیان، در دانشگاه تهران محور اصلی رویداد فرهنگی «مام وطن» قرار گرفت. این رویداد با هدف بیان اهمیت خلیج فارس در تاریخ و فرهنگ ایران، و تاکید بر پیوند عمیق مردم ایران با این آبراه استراتژیک برگزار شد.

این برنامه شامل همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی مختلفی بود که در آن‌ها کارشناسان و پژوهشگران به بررسی ابعاد مختلف فرهنگی و تاریخی خلیج فارس پرداختند. مشارکت‌کنندگان در این رویداد به تبیین نقش خلیج فارس به‌عنوان میراث فرهنگی و تاریخی پرداخته و به بررسی چالش‌های کنونی و آینده آن پرداختند. حضور چهره‌های فرهنگی و علمی در این رویداد نشان‌دهنده اهمیت بالای این موضوع در فضای دانشگاهی و اجتماعی کشور بود.

در طول برگزاری این رویداد، نمایشگاه‌هایی نیز با آثاری از هنرمندان و فرهیختگان ایرانی برپا شد که تلاش داشتند از طریق هنر، ابعاد مختلف خلیج فارس را به تصویر بکشند. از این رویداد بهره‌مندی از همکاری نهادهای مختلف علمی و فرهنگی، به غنای این جشنواره کمک شایانی کرد و نمایشگر همبستگی ملی در معرفی و ارج‌نهادن به خلیج فارس بود.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *