Rematch یک میلیونی شد؛ وقتی نوستالژی، مدرن می‌شود!

Rematch یک میلیونی شد؛ وقتی نوستالژی، مدرن می‌شود!

فهرست محتوا

Rematch یک میلیونی شد: وقتی نوستالژی با چاشنی مدرنیته غوغا می‌کند!

بازی Rematch، ساخته استودیو Sloclap، با ورود زودهنگام (Early Access) خود، طوفانی به پا کرد و توانست نظر بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کند. این عنوان رقابتی و فوتبالی، در همین مدت کوتاه، توانسته به رکورد یک میلیون بازیکن در تمامی پلتفرم‌ها دست یابد.

در Steam، به طور همزمان، حدود ۴۹ هزار نفر به تجربه این بازی پرداخته‌اند. این میزان استقبال، قابل مقایسه با نسخه بتای قبلی است که حدود ۱۶ هزار بازیکن همزمان را به خود دیده بود. این آمار نشان می‌دهد که Rematch یک پروژه بسیار امیدوارکننده است، به ویژه با توجه به اینکه نسخه بتا برای تمامی رایگان بوده است.

Rematch: نوستالژی مدرن در دستان شما

بازی Rematch هم‌اکنون برای پلتفرم‌های ایکس باکس سری ایکس/اس، پلی استیشن ۵ و رایانه‌های شخصی در دسترس است و یک تجربه فوتبالی پرسرعت با حداقل قوانین را ارائه می‌دهد. مسابقات به صورت 3v3 برگزار می‌شوند و خبری از جریمه‌های خسته کننده کارت قرمز یا توقف در حین بازی نیست. این بازی بسیار روان و با نظرات کاربران در Steam، امتیاز ۹۳ درصد مثبت را از ۴,۱۷۵ کاربر کسب کرده و برچسب “عموماً مثبت” را به خود اختصاص داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *