تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832822876




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امنیت آنلاین، مسئولیتی بر عهده کاربران اینترنت


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: دولت ها یا شرکت ها می توانند تا اندازه ای امنیت آنلاین ما را تامین کنند. اما در نقطه ای مشخص این ما هستیم که نیازمند قبول مسئولیت شخصی و آموزش خود درباره چگونگی حضوری امن و با خیالی آسوده در اینترنت هستیم.

به گزارش تراز ، حضور در فضای مجازی و آنلاین بودن بدون درک اصول اولیه این که اینترنت چگونه کار می کند مثل این است که بدون اطلاع از قوانین راهنمایی و رانندگی پشت فرمان خودرو قرار بگیرید. ممکن است به مقصد مورد نظر خود برسید اما می توانید به عاملی خطرآفرین برای خود و افراد دیگر مبدل شوید.

برای بیشتر مردم جهان استفاده از اینترنت در طول روز به جریانی عادی و بخشی از زندگی آنها مبدل شده است. با این وجود، تعداد افرادی که درک درست و واقعی از مکانیک اینترنت دارند همچنان اندک است. دولت ها و مراکز آموزشی مانند مدارس و دانشگاه ها در تلاش برای ارتقا امنیت سایبری هستند اما پیام آنها همچنان در جلب توجه گسترده موفق نبوده است.

دولت ها یا شرکت ها می توانند تا اندازه ای امنیت آنلاین ما را تامین کنند. اما در نقطه ای مشخص این ما هستیم که نیازمند قبول مسئولیت شخصی و آموزش خود درباره چگونگی حضوری امن و با خیالی آسوده در اینترنت هستیم. بخش قابل توجهی از کمبود آگاهی درباره امنیت سایبری از تغییر نگرش کاربران اینترنت ناشی می شود.

مطالعات مختلف نشان داده اند که کمبودی کلی از درک و شناخت درباره چگونگی تاثیرات واقعی اینترنت بر ما وجود دارد. این مساله از زمان ظهور Web 2.0 که به موجب آن ارسال محتوای تولید شده توسط کاربر در اینترنت آغاز شد و برخی از آنها از ماهیت خصوصی برخوردار بوده اند، وجود دارد.

استفاده از اینترنت به سرعت تکامل یافته است و میزان پذیرش کاربردهای جدید فوق العاده بوده و از آهنگ مقررات یا پژوهش درباره استفاده از اینترنت پیشی گرفته است. هنگامی که خودروها در اوایل قرن بیستم حضور در خیابان ها و جاده ها را آغاز کردند از چنین سرعت تغییری برخوردار نبودند و دولت ها با وضع مقررات و ترویج قوانین جاده ای جدید به سرعت به آن واکنش نشان دادند.

در شرایطی که برخی از ما درباره خطرات اینترنت آگاهی داریم این طرز فکر که "برای من اتفاقی نخواهد افتاد زیرا فعالیتی خطرناک انجام نمی دهم" استدلالی اشتباه و رایج است. مالکان خودرو دارای بیمه هستند زیرا می دانند حتی اگر به دقت و با احتیاط رانندگی کنند همچنان بر محیط اطراف و رانندگان دیگر کنترل کامل نخواهند داشت.

همچنین، با سطح پایینی از سواد دیجیتال از جمله چیزهایی مانند آگاهی از این که یک مرورگر وب چگونه کار می کند، به چه منابعی می توانید اعتماد کنید و اطلاعات آپلود شده در کجا نگهداری می شوند، مواجه هستیم. این سطح پایین از سواد دیجیتال به نگرش برخی از والدین و معلمان که معتقدند نمی توانند همگام با فرزندان خود در دنیای فناوری حرکت کنند، منجر شده است. از این رو، فضای مجازی به عنوان حوزه به اصطلاح "بومی های دیجیتال" دیده می شود. در مقابل، والدین قادر به آموزش فرزندان خود هنگامی که در پشت فرمان خودرو قرار می گیرند، هستند.

هنگامی که امنیت سایبری مطرح می شود، برخی افراد ممکن است از زیر بار قبول مسئولیت شخصی شانه خالی کرده و ترجیح دهند به دولت ها از طریق قوانین و مقررات یا شرکت ها از طریق سیاست های امنیتی آنها برای محافظت از خود اعتماد کنند. و یا ممکن است امیدوار باشند محل کار یا مدرسه آنها از دیوارهای آتش کافی برای محافظت از آنها برخوردار باشند.

این شرایط مشکل آفرین است زیرا این ما هستیم که به عنوان فرد نهایی بر آن چه جستجو می کنیم، دانلود می کنیم، به اشتراک می گذاریم و یا دسترسی داریم کنترل و نظارت کامل داریم. در نهایت، اگر اطلاعات حساس و شخصی را آزادانه در اختیار افرادی قرار دهیم که ممکن است از آنها سو استفاده کنند، دیوارهای آتش نیز بدون استفاده خواهند بود.

همان گونه که راننده باید از ویژگی ها و محدودیت های خودرو خود آگاه باشد، کاربران اینترنت نیز باید از اصول پایه تنظیمات مرورگر و حریم خصوصی هرگونه اپلیکیشن و نرم افزاری که ممکن است استفاده کنند، آگاه باشند. افزون بر این، با توجه به روند رو به رشد استفاده از فضای ابری باید از شرایط استفاده این سرویس ها نیز آگاهی داشته باشید. بیشتر رانندگان به دقت یک مکانیک را برای دریافت خدمات انتخاب می کنند و این مساله درباره استفاده از شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی نیز صادق است.

از سوی دیگر، ما باید نسبت به آن چه در فضای مجازی به اشتراک می گذاریم حساس و آگاه باشیم. مهم‌تر از آن افرادی هستند که ما این اطلاعات را با آنها به اشتراک می گذاریم. امروزه، دسترسی به اطلاعات حساسی مانند آدرس منزل یک کاربر از طریق چیزهایی که وی به عنوان مثال در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارد برای افراد غریبه بسیار آسان است. بخش های متفاوت و جداگانه اطلاعات می توانند حتی از سایت های مختلف گردآوری شوند و با قرار گرفتن در کنار یکدیگر تصویری جامع از شما را ارائه کرده و به هدفی آسان برای مجرمان سایبری مبدل شوید.

در پایان، ما باید از وب سایت های ناآشنا و امکان مواجهه با تروجان ها، بدافزارها و کلاهبرداری های فیشینگ آگاهی و شناخت داشته باشیم. یک جستجوی ساده در گوگل اطلاعات فراوانی را درباره چگونگی به حداقل رساندن این تهدیدها در اختیار کاربر قرار می دهد. همان گونه که ما سوئیچ خودرو خود را در اختیار افراد غریبه قرار نمی دهیم نباید اجازه دسترسی به دستگاه های شخصی مانند لپ تاپ و تلفن هوشمند و یا اطلاعات خصوصی خود را به آنها بدهیم.

قوانین و مقررات دولت ها و اقدام های محافظتی شرکت ها به تنهایی برای حفظ امنیت ما در فضای مجازی کافی نیستند. بر همین اساس، قبول مسئولیت و تعهد به فراگیری مهارت های پایه و مورد نیاز برای استفاده از اینترنت برای حفاظت از خود و افرادی که در اطراف ما هستند در برابر تهدیدهای آنلاین ضروری است.


منبع: عصر ایران


يكشنبه 16 فروردين 1394 ساعت 17:51





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن