محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832711950
آیین همسرداری از منظر دین اسلام
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
آیین همسرداری از منظر دین اسلام
جام جم سرا: اسلام برای زن و شوهر، حقوق واجب و مستحبی قرار داده که لازم است رعایت کنند و مراقب باشند که این دستورات حیاتبخش را زیر پا نگذارند چرا که این حقوق، پایههای اساسی خانواده را تشکیل میدهد و خیر و سعادت، لذّت و آرامش و بقای زندگی مشترک را تأمین میکند.
در ذیل به مهمترین وظایف متقابل زن و شوهر نسبت به هم اشاره میشود:
- حفظ حریم و احترام و خوش رفتاری با هم.
- تأمین نیاز جنسی و روحی و روانی یکدیگر.
- اجتناب از سوء ظنهای بیمورد.
- پرهیز از تندخوی، بدزبانی، درشت گفتاری، ترشروی و سرسنگین نبودن در برابر یکدیگر.
- اجتناب از تمجید دیگران در مقابل یکدیگر؛ یعنی هیچگاه زن نباید از مرد دیگر در مقابل شوهر تعریف کند و متقابلاً مرد نیز نباید از زن دیگری در مقابل همسرش تعریف و تمجید کند.
- تحقیر نکردن یکدیگر و همین طور خویشان و بستگان همدیگر.
- تندخویی و گاهی بداخلاقی همدیگر را تحمل نمودن.
- هرگز به هم دروغ نگفتن و رعایت صداقت، امانت، فداکاری و گذشت.
- با تمام توان از میهمانان یکدیگر پذیرایی کردن و ابراز ناراحتی نکردن از اینکه میهمانان متعلق به همسر هستند.
- به خویشاوندان هم خصوصاً خویشاوند نزدیک او احترام فوق العاده بگذارید.
- عیوب یکدیگر را پیش هیچ کس بازگو نکنید و به رخ هم نکشید.
- در حق همدیگر دعا کنید و از خداوند بخواهید که در کارها موفقتان بدارد.
- با مشکلات زندگی به طور منطقی برخورد کردن و کمتر دچار احساسات شدن.
- در تمام مدت زندگی به هم ابراز علاقه و عشق کردن و در مناسبتها برای هم هدیه (هر چند ارزان قیمت) تهیه کردن.
با توجه به این نکات و وظائف مذکور، بعضی از خصوصیات بارز یک مرد هم بدست میآید از جمله غیرت و مردانگی، صداقت، راستگوئی و امانتداری، داشتن روحیهٔ فداکاری، گذشت و ایثار، داشتن روحیه محبّت، همکاری و همیاری و...
اما وظایف اختصاصی زن در برابر شوهر عبارتاند از:
- بدون اجازه شوهر در مال او تصرف نکردن.
- بدون اجازه و توافق شوهر از خانه بیرون نرود.
- توجه داشتن به مسائل محرم و نامحرم هم در نزد شوهر و هم در غیاب او؛ سعی کند در سه مورد فوق اعتماد شوهرتان را جلب کند.
- خود را برای شوهر آرایش کردن.
- هنگامی که همسر میخواهد از خانه خارج شود او را تا دم در همراهی کند.
- هنگام ورود او به خانه سعی کند خود را از قبل آماده و مهیا نموده به استقبال او برود.
- هیچگاه از مردان دیگر نزد او تعریف نکند.
- اگر مشکلی در خانه بوجود آمده در بدو ورود او مطرح نکند.
- سطح توقعات و انتظارات خود را با میزان درآمد شوهر تنظیم کند و از او چیزی که توان تهیه آن را ندارد نخواهد و دائماً مردان دیگر را در این زمینه به رخ او نکشد.
برخی از وظایف اختصاصی مرد در قبال همسرش عبارتاند از:
در رابطه با رفتار مرد با خانم خود قرآن در (سوره نساء آیه ۱۹) میفرماید: «و عاشروهن بالمعروف ; به نیکی با آنان معاشرت و زندگی کنید».
نیکی به همسر دارای شاخصهای ثابت و متغیر است شاخصهای ثابت عبارت است از:
- تأمین مسکن و تهیه پوشاک و خوراک در حد شأن شخصی و خانوادگی همسر.
اما شاخصهای متغیر به تناسب شرایط زندگی طرفین متفاوت است و هر فردی در طول زندگی با همسر خود و با توجه به شرایط زندگی و روحیات طرف مقابل بهتر میتواند موارد تعادل را شناسایی و اعمال کند، مثلاً پیامبر بزرگوار اسلام میفرمایند: خدمت و کمک مرد به زن در امور خانه، نشانه صداقت و علاقه اوست.
علاوه بر آنچه در مورد وظایف زوجین بیان شد، ۴۰ نکته زیر را به عنوان راهکارهای اولیه برای زوجهای جوان برایتان ارسال میکنیم و امیدواریم با عمل کردن به آن دستورالعملها محبت و عشق و علاقه متقابل بین شما ایجاد و گسترش پیدا کند و تنشهای موجود یا احتمالی به حداقل کاهش پیدا کند.
۱. با مطالعه کتب مربوط به انتخاب همسر، آیین همسرداری، چگونگی ایجاد ارتباط با دیگران و نیز شرکت در جلسههای آموزش خانواده دانش و مهارت خود را در این زمینه افزایش دهید.
۲. با همدلی، همفکری، همکاری و مشورت با یکدیگر درباره مسائل مختلف میان اعضای خانواده روابط سالم پدید آورید.
۳. هر یک از زوجین دیگری را نزدیکترین و محرمترین فرد بداند و او را نیمه تن، حامی و پشتیبان خود تلقی کند.
۴. با یادگیری مهارتهای ارتباطی نظیر فعالانه به حرفهای یکدیگر گوش کردن، احترام به نظرها و عقاید یکدیگر و تشریک مساعی و مشورت کردن روابط خود را بهبود بخشید.
۵. بکوشید، باایجاد کانونی گرم و صمیمی، تمام اعضای خانواده به ویژه زن و شوهر مسؤولیت رسیدن به تفاهم را پذیرا شوند.
تا که از جانب معشوق نباشد کششی کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد
۶. هنگام اختلاف نظر یا سوء تفاهم، به جای سرزنش کردن یکدیگر یا تفسیر نادرست، به شناسایی مساله و یافتن راه حل آن بپردازید و در صورت لزوم کمک و مشاوره افراد با تجربه و متخصص را جلب کنید.
۷. برای رسیدن به آ منیت روانی وعاطفی در روابط زناشویی داشتن صداقت، پذیرش، سعه صدر، انصاف و اعتماد متقابل را اصل اول قرار دهید.
۸. در صورت به وجود آمدن هر گونه سوء تفاهم و سوء برداشت، در نخستین فرصت ممکن به حل و فصل آن بپردازید تا به فرآیندی مخرب و پیشرونده تبدیل نشود.
۹. به هر طریق ممکن رفتارهای مطلوب همسرتان را مورد توجه و تأیید قرار دهید; به گونهای که همسرتان بفهمد برایش ارزش قائل هستید.
۱۰. تشویق و تأیید و بیان نکات مثبتبه طور آشکار یا در جمع باشد و تذکر نکات منفی و انتقاد به طور محرمانه و در تنهایی صورت گیرد.
۱۱. برای خصوصیات و نیازمندیهای یکدیگر ارزش قائل شوید و در روابط کلامی، عاطفی، اقدامها و تصمیمگیریها به افکار و خواستههای همسرتان توجه کنید.
۱۲. اگر رفتار خاصی برای شما مبهم است، سادهترین راه این است که از همسرتان هدف و علت آن رفتار را بپرسید و با روش مسالمتآمیز، صمیمانه و خوش بینانه موضوع را روشن کنید.
۱۳. خشونت همسرتان را با خشونت پاسخ ندهید. خشونت را با سکوت پاسخ گویید و در موقعیتی مناسب درباره مساله مورد نظر به بحث و گفتوگو بپردازید.
۱۴. بکوشید در سراسر زندگی، به خصوص در روابط بین خود و همسرتان، به جای هر گونه پیشداوری یا مشاهده اشکالات و ضعفها نقاط مثبت و قوت را ببینید; به عبارت دیگر، به جای توجه به نیمه خالی لیوان به نیمه پر آن توجه کنید.
۱۵. سعی کنید در برنامه ریزی برای فعالیتهای اجتماعی، اوقات فراغت، دید و بازدیدهای خانوادگی و نظایر آن به مشورت کردن با یکدیگر بپردازید و از یک جانبه نگری بپرهیزید.
۱۶. در هر فرصتی که پیش میآید، با همسر و اعضای خانوادهتان ارتباط کلامی و عاطفی برقرار کنید. شایان ذکر است زنها از صحبت کردن با همسرشان بیشتر لذت میبرند. بنابراین، مردان باید فعالانه به سخنان همسرانشان گوش کنند و واکنش مناسب نشان دهند.
۱۷. اگر هر یک از زوجین در شرایط خاصی نمیتواند به سخنان همسرش گوش کند، باید صادقانه و صمیمانه این موضوع را به وی انتقال دهد، و تقاضا کند صحبت کردن درباره آن موضوع را به فرصتی دیگر واگذارد.
۱۸. هر از چند گاهی زوجین در فضایی محرمانه، محبتآمیز و صمیمانه به ارزیابی رفتار و روابط یکدیگر بپردازند و از یکدیگر بپرسند، چه باید کرد تا روابطمان بهتر و بانشاطتر شود؟
۱۹. همیشه، در رویارویی با مسائل و مشکلات خانوادگی، خود را در وضعیت طرف مقابل قرار دهید و با قبول مسؤولیتخود و شناخت انتظارات متقابل به حل و فصل اختلافات روی آورید.
۲۰. در روز یا در هفته زمان مشخصی را برای گفتوگو درباره مسائل و مشکلات و به اصطلاح درد دل کردن با همسرتان اختصاص دهید.
۲۱. از داشتن نگرشهای آرمان گرایانه و شاعرانه در مساله ازدواج و روابط زناشویی و نیز انتظارات غیر واقع بینانه اجتناب کنید.
۲۲. ارتباط زوجین باید از هر گونه سوء ظن و حدس نادرست وغیر واقع بینانه دور باشد. اگر موضوع و مسالهای ذهن یکی از زوجین را به خود مشغول کرده است، باید آن را به صراحت و صادقانه مطرح کند و درستی و نادرستیاش را با همسرش مورد بررسی قرار دهد.
۲۳. هر یک از زوجین باید زمینههای بروز سوء تفاهمها و سوء ظنها را از بین ببرد و از رفتارهایی که موجب بروز سوء تفاهم و سوء ظن میشود، خودداری کند.
۲۴. هر یک از زوجین باید بکوشد با روانشناسی همسرش آشنا شود تا بداند زن یا مرد به چه اموری بها میدهد و نظام ارزشیاش چگونه است; برای مثال معمولاً زن به وابسته بودن، کسب امنیت عاطفی و مورد حمایت واقع شدن اهمیت میدهد و مردان میخواهند مستقل و خود مختار باشند و آزادی عمل را دارای ارزش میدانند.
۲۵. زن و شوهر از مسخره کردن یکدیگر و گفتن سخنان طعنهآمیز و دو پهلو جدا پرهیز کنند.
۲۶. از رفتارهایی نظیر متلک، تحقیر، سرزنش و به رخ کشیدن یکدیگر که موجب افزایش مقاومتهای روانی در طرف مقابل است، جدا باید پرهیز شود.
۲۷. در سراسر زندگی، از جمله در زندگی خانوادگی، بکوشید به نقاط مثبت، موهبت و نعمتهایی که در اختیار دارید بیندیشید نه به اموری که در اختیار ندارید.
۲۸. از خطاهای یکدیگر سریعاً بگذرید و خطاهای همدیگر را تحمل کنید.
۲۹. بایادآوری برخی ایام مانند روز تولد، سالگرد ازدواج و نظایر آن و دادن هدیههایی هر چند کوچک (مثل یک شاخه گل) به طور نمادین یا سمبلیک عشق و علاقه خود را به همسرتان اعلام کنید.
۳۰. خود را در برابر همسرتان آراسته و پاکیزه و جالب توجه نگه دارید از پریشانی و وضع نامرتب بپرهیزید.
۳۱. در انتخاب دوست و برقراری روابط دوستانه و معاشرتهای خانوادگی با زوجهای دیگر دقت کنید و این امور را با توافق یکدیگر انجام دهید.
۳۲. از هر گونه رفتاری که به مرد سالاری یا زن سالاری میانجامد، پرهیز کنید.
۳۳. خطای یکدیگر را در حضور دیگران، فرزندان، آشنایان، والدین یکدیگر و... بازگو نکنید.
۳۴. هرگز همسرتان را با زن یا مرد دیگر مقایسه نکنید.
۳۵. از رفتارهای مطلوب همسرتان تشکر کرده، او را تشویق کنید و انگیزه تکرار آن رفتار را بیشتر سازید.
۳۶. از تصمیمهای نادرست و غیر منطقی و کلیگوییهای منفی و شکلگیری افکار منفی درباره همسرتان شدیداً پرهیز کنید.
۳۷. حتیالمقدور به قولهایی که به همسرتان دادهاید عمل کنید تا به سلب اعتماد و احساس فریب خوردگی نینجامد.
۳۸. از نسبت دادن القاب و زدن برچسبهای ناگوار و نامطلوب مانند بدقول، زرنگ، شلخته، کلهشق، یک دنده، لجباز و خودخواه به یکدیگر پرهیز کنید.
۳۹. در مواردی که غمگینی و افسردگی و یا عصبانیت زن یا شوهر شدت مییابد و احتمال اختلال در کار سیستم عصبی یا غدد درونریز به ویژه غده تیروئید وجود دارد، در نخستین فرصتبه پزشک متخصص مراجعه کنید تا از عادی بودن ترشح غدد از جمله غده تیروئید مطمئن شوید.
۴۰. برای داشتن یک زندگی با نشاط و موفق خوب بیندیشید، وقتبگذارید، احساس مسؤولیت کنید، موانع ارتباط سالم را از میان بردارید و به عوامل ایجاد کننده روابط سالم توجه کنید. در زمینه مسائل زناشویی و آمیزش توجهتان را به مطالب زیر جلب میکنیم:
از آموزههای دینی به دست میآید، همبستر شدن زن و شوهر و ارضای غریزه جنسی عبادت محسوب میشود و حتی در روایتی آمده است اگر کسی عمل نزدیکی با همسرش را همراه با آداب و رسوم آن زود به زود انجام دهد به یکی از سنتهای پیامبران (ص) عمل کرده است.
نکتهای که در اینجا باید بر آن تأکید کرد این است که در انسان برخلاف سایر جانداران، کیفیت همبستر شدن با همسر و انجام رفتار جنسی غریزی نیست و بلکه آموختنی است و باید روش صحیح آن را یاد گرفت، گرچه اصل وجود غریزه جنسی غریزی و فطری است. به همین دلیل یکی از آموزههای ضروری برای هر پسر و دختر جوان که تصمیم دارند ازدواج کنند این است که دانستنیهای لازم برای این کار را یاد بگیرند. این دانستنیها شامل مقدمات همبستر شدن، شناخت نیازهای عاطفی یکدیگر در هنگام آمیزش و رعایت آن، شناخت راههای مختلف همبستر شدن، آگاهی از راههای جلوگیری از بارداری، تنظیم خانواده، آگاهی از احکام شرعی آن اعم از زمان و مکان آمیزش و مسائل دیگر آن مثل غسل و امثال آن، رعایت بهداشت ظاهری مثل مسواک زدن، خوشبو بودن و امثال آن، آگاهی از نکات بهداشتی آمیزش و رعایت آن، آگاهی ضمنی از اختلالهای جنسی که در صورت وقوع، سریعاً برای معالجه اقدام کنند و صدها نکته ریز و درشت که بیان آنها در این نامه مقدرو نیست و برای فراگیری آن لازم است به کتابهای مفیدی که در این زمینه تألیف شده مراجعه کنید.
رسیدن زن و شوهر به اوج لذت جنسی (ارگاسم) یکی از علائم انجام شدن موفقیت آمیز آمیزش جنسی است. اما با تأسف باید بگوییم بسیاری از همسران به دلایل مختلف که مهمترین آن عدم آگاهی و رعایت نکات بالا است، از انجام رضایت بخش این عمل ناتواناند و به همین جهت به مشکلات زیادی اعم از جسمی و روانی مبتلا میشوند. حتی طبق آماری که روانشناسان و کارشناسان امور خانواده ارائه کردهاند بیش از ۷۵ درصد از عوامل اختلافهای خانوادگی ریشه در این موضوع دارد. (پرسمان دانشجویی/اداره مشاوره و پاسخ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری)
چهارشنبه 27 اسفند 1393 10:48
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]
صفحات پیشنهادی
همسرداری از منظر دین با رویکردی روانشناختی بررسی شد
معرفی کتاب همسرداری از منظر دین با رویکردی روانشناختی بررسی شد شناسهٔ خبر 2514661 پنجشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۱ دین و اندیشه > سایر کتاب سبک زندگی همسرداری از منظر دین با رویکردی روان شناختی اثر حجتالاسلام علی احمد پناهی به همت انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینیاندیشه وحدت اسلامی از منظر نجمالدین اربکان بررسی میشود
اندیشه وحدت اسلامی از منظر نجمالدین اربکان بررسی میشودنشست تخصصی بررسی اندیشههای مرحوم نجمالدین اربکان نخستوزیر اسبق ترکیه از سوی مرکز بینالمللی فردایی بهتر برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس روابط عمومی مرکز بینالمللی فردایی بهتر اعلام کرد نشست تخصصی بررسی اندیشپیشنهاد ثبت شیعه به عنوان یک دین جدید و جدا از اسلام!
پیشنهاد ثبت شیعه به عنوان یک دین جدید و جدا از اسلام به گزارش آخرین نیوز روزنامه جمهوری اسلامی نوشت یک گروه ضدشیعه از شیعیان اندونزی خواست شیعه را به عنوان دینی جدید ثبت کنند به گزارش سایت رپوبلیکا اتیان علی رئیس انجمن ملی ضد شیعه پیشنهاد داد شیعه به یک دین جداگانه در اندوآییننامه هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی و پنجمین جشنواره نوجوان خوارزمی ابلاغ شد ثبتنام هفدهمین جشنواره جوان خ
آییننامه هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی و پنجمین جشنواره نوجوان خوارزمی ابلاغ شدثبتنام هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی آغاز شد مهلت ثبتنام اولیه تا ۱۹ فروردین ۹۴بر اساس آییننامه هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی و پنجمین جشنواره نوجوان خوارزمی تمام شرکت کنندگان باید برای ثبتنام حداکرئیس شورای اسلامی شهر تهران: عزل شهردار منطقه 11 تنها به دلیل مشکلات ساختمان علاء الدین نبود/ بودجه نقدی 100 د
رئیس شورای اسلامی شهر تهران عزل شهردار منطقه 11 تنها به دلیل مشکلات ساختمان علاء الدین نبود بودجه نقدی 100 درصد محقق شدرئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره برکناری شهرداران مناطق 11 و 21 گفت عزل شهردار منطقه 11 تنها به دلیل ساختمان علاءالدین نبوده است و برکناری شهردار 21 نیز تآداب حمام رفتن در دین اسلام
برگرفته از آیات و روایات آداب حمام رفتن در دین اسلام یک روز در میان حمام کنید و در این مواقع اذکار مخصوص به حمام کردن را بگویید امام صادق عليه السلام مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شايسته بهره مند مى سازد تا همه آنان را وارد بهشت كند به گزارش سرویس خانواشوراي اسلامي شدن دانشگاهها دخالت غيرنهادينه مراجع غيردانشگاهي را به رسميت نميشناسد
شوراي اسلامي شدن دانشگاهها دخالت غيرنهادينه مراجع غيردانشگاهي را به رسميت نميشناسد در پي نشر اخبار مداخلات اخير مراجع غيردانشگاهي در فرايند مديريت و اداره فعاليتهاي دانشگاهي و طرح آن در شوراي اسلامي شدن دانشگاهها و مراكز آموزشي شوراي عالي انقلاب فرهنگي اين شورا با صدور بيانيایران اسلامی از نظر هویت دینی، ملی و انقلابی در بهترین شرایط قرار دارد
چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۳ قائم مقام وزیر کشور و رئیس مرکز امور اجتماعی وزارت کشور گفت جمهوری اسلامی ایران امروز یک نظام پایدار و مستحکم است و کشور ما از نظر هویت دینی ملی و انقلابی در بهترین شرایط و وضعیت قرار دارد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خلیج فارسهاشمیرفسنجانی: وقایع شیراز زیبنده نظام اسلامی نبود/ عاملان حمله به مطهری ادعای دین و انقلاب دارند
هاشمیرفسنجانی وقایع شیراز زیبنده نظام اسلامی نبود عاملان حمله به مطهری ادعای دین و انقلاب دارند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برخورد با آقای علی مطهری در شیراز را حادثهای ننگین و کاملاً برخلاف مصالح دانست و گفت متأسفانه کسانی دست به چنین اقدامی زدهاند که ادعاهای دینی و انقلابیمدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل خبر داد افتتاح مرکز پاسخگویی به مسائل دینی اتباع آذری در گمرک بیلهسوار
مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل خبر دادافتتاح مرکز پاسخگویی به مسائل دینی اتباع آذری در گمرک بیلهسوارمدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت برای اولین بار مرکز پاسخگویی به سئوالات شرعی و دینی اتباع آذری در گمرک مرزی بیلهسوار راهاندازی میشود به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل حجدین حدّاقلّی و اکتفای به حدّاقل ها، از نظر اسلام قابل قبول نیست
متن کامل بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری دین حدّاقلّی و اکتفای به حدّاقل ها از نظر اسلام قابل قبول نیست خبرگزاری پانا اعضای مجلس خبرگان رهبری در پایان هفدهمین اجلاس خود با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند که دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه امحافظت از هویت اسلامی، اجماع همه بزرگان دین است
شیخ علی جمعه محافظت از هویت اسلامی اجماع همه بزرگان دین است شناسهٔ خبر 2514672 دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۸ دین و اندیشه > اسلام در جهان مفتی سابق و عضو هیأت العلمای مصر با محكوم كردن اقدامات تروریستهای تكفیری در جهان اسلام تاكید كرد محافظت از هویت اسلامی اجماع همه بزرگبرگی از تاریخ/ سید جمالالدین؛ ایرانی که جهان اسلام را بیدار کرد
برگی از تاریخ سید جمالالدین ایرانی که جهان اسلام را بیدار کردسید جمالالدین اسدآبادی در سال 1217 شمسی در اسدآباد همدان متولد شد که نقش به سزایی در بیداری جهان اسلام داشت سرانجام در 19 اسفند 1275به شهادت رسید به گزارش خبرگزاری فارس سید جمالالدین اسدآبادی در سالبررسى ساختار توزیع قدرت در خانواده از منظر متون اسلامى در مقایسه با نظریههاى روانشناسى و جامعهشناسى
بررسى ساختار توزیع قدرت در خانواده از منظر متون اسلامى در مقایسه با نظریههاى روانشناسى و جامعهشناسىاعمال مدیریت در خانواده از سوى پدر بر پایه اصول معاشرت معروف عدالت و مشورت است بنابراین با نظریات پدرسالار شناخته شده که اعمال قدرت بدون اصول مذکور صورت مى گیرد تفاوت داردحجتالاسلام نقویان: روشهای سرکوبگرایانه در معرفی دین بی نتیجه است
حجتالاسلام نقویان روشهای سرکوبگرایانه در معرفی دین بی نتیجه استحجتالاسلام نقویان گفت روشهای سرکوبگرایانه در معرفی دین جواب نمیدهد و باید سیره اهل بیت ع را در ترویج دین مد نظر قرار داد به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزکوه ظهر امروز با همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه آمدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان: هیئتهای مذهبی بانوان نقش مهمی در نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی دارند
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان هیئتهای مذهبی بانوان نقش مهمی در نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی دارندمدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت هیئتهای مذهبی بانوان نقش مهمی در نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی دارند به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی سازمان تبلرئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران عنوان کرد مسیرهای برگزاری مراسم نمادین تشییع حضرت زه
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران عنوان کردمسیرهای برگزاری مراسم نمادین تشییع حضرت زهرا س در شهرستانهای استان تهرانرئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران گفت مراسم باشکوه تشییع نمادین حضرت فاطمه زهرا س در بسیاری از شهرها مناطق کشو-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها