تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835994434




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهنمای خرید چمدان​ برای مسافرت


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:



راهنمای خرید چمدان, خرید چمدان مسافرت

همه ما با شنیدن نام سفر به یاد حمل کننده های باوفای لباس و وسایل شخصی مان افتاده و سریع به سراغ آنها رفته و جویای احوالشان می شویم تا مبادا گرد مدتی انبارنشینی بر آنها نشسته یا آسیبی دیده باشند و به این ترتیب از همراهی ما در سفر محروم شوند.

زیرا در صورت بروز چنین اتفاقی ناچاریم قید حمل آسان و امن وسایل سفر را زده یا برای خرید یک نمونه جدید اقدام کنیم. اینجا است که اهمیت این کالا برایمان مشخص می شود.   این کالای مسافرتی در حدی برای ما ایرانی ها که گویا زیاد اهل سفر گشت و گذار هستیم اهمیت دارد که جزو وسایل اصلی در خریدهای عروس به شمار می آید و معمولا عروس و داماد ها برای سفرهایی که در پیش دارند از میان نمونه و رنگ های گوناگون چمدان مدل هایی را انتخاب و خریداری می کنند.   باشد که زندگی پرسفری داشته باشند. این روزها هم با توجه به اینکه به فصل تابستان و آغاز سفرهای تابستانی نزدیک می شویم اکثرا سراغی از چمدان و ساک های سفری گرفته و از صحت و سلامت آنها اطمینان خاطر حاصل می کنیم. اما واقعا از برخی چمدان ها عمری گذشته است و باید برای خرید نمونه های جدیدی اقدام کنیم. با توجه به این موضوع در این بخش ما به ذکر مواردی برای خرید و همچنین نگهداری از چمدان پرداخته ایم.

چمدان چیست؟
جامه دان، جامدان یا چمدان به کیف بزرگ یا صندوقچه دسته داری را می گویند که رخت و جامه و وسایل شخصی فرد در آن قرار داده می شود.

از جامه دان هم برای جابه جایی و هم برای نگهداری رخت و جامه استفاده می شود.

جامه دان های امروزی معمولا از جنس الیاف مصنوعی، فلز، پلاستیک سخت، چرم، پارچه های مقاوم یا ترکیبی از اینها ساخته می شوند. برخی جامه دان ها دارای دسته های بلند و برخی دارای چرخند. درب بعضی جامه دان ها نیز برای امنیت بیشتر به قفل مجهز است.

واژه چمدان واگفتِ روسی واژه جامه دان است (به روسی: Чемодан) که شاید از ریشه «جامه دان» بوده است.

این واژه در گذشته از فارسی و از طریق زبان های ترکی تبار در آسیای میانه به زبان روسی راه پیدا کرده و در دوران معاصر به عنوان وام واژه از روسی به فارسی وارد شده است.

مساله ای که همیشه در ذهن مسافر و مانند گزینه ای همواره روی میز است(!)، تهیه چمدانی مطمئن برای این سفرهاست. چمدانی که اگر در انتخاب آن دقت لازم را نداشته باشیم به دردسری بزرگ دچار شده و نمی توانیم از سفر خود لذت ببریم.

این در حالی است که اکثر کارشناسان و دست اندرکاران این صنف، خرید چمدان بادوام را برای خانواده ها و مسافران نوعی سرمایه گذاری می دانند. به همین دلیل ما در این هفته قصد داریم نحوه این سرمایه گذاری را برای شما بازگو کرده و شما را با روش های انتخاب بهترین چمدان آشنا کنیم.

چمدان ​های مناسب برای سفرهای تابستانی

بهترین چمدان
در گذشته های دور بسته های پارچه ای به عنوان توشه راه مسافران بوده و بسیاری با استفاده از ابزاری بومی توشه راه خود را همراه می بردند اما اگر کمی جلوتر بیاییم به وجود جعبه هایی چوبی یا چرمی در زندگی مردم بخصوص مسافران برخورد خواهیم داشت که می توان آنها را نمونه های اولیه و ابتدایی چمدان درنظر گرفت.   امروزه اساس کار همان است و شکل ظاهری جعبه های چوبی یا چرمی قدیمی زیاد متفاوت نشده اما استفاده از لوازم و مواد تازه در ساخت آنها باعث رونق دوچندان در کسب و کار سازندگانش شده است.  
راهنمای خرید چمدان, خرید چمدان مسافرت

معرفی انواع چمدان
چمدان ها در انواع گوناگون کپسولی یا باکسی، برزنتی، چرمی و ... در بازار موجودند.

تقسیم بندی دیگر که برای چمدان در نظر می گیرند از لحاظ شکل ظاهری است که شامل چمدان های چرخ دار، بدون چرخ، کیف و ساک سفری و... است.

یک تقسیم بندی دیگر نیز بر اساس حجم و گنجایش چمدان وجود دارد و خریدار بسته به نوع نیاز خود برای خرید چمدان اقدام می کند.

چمدانی که امروز از آن برای سفرهای خودمان استفاده می کنیم معمولا از الیاف مصنوعی و البته گاهی هم از برخی فلزات ساخته شده اند اما نمی توان فراموش کرد که چرم هنوز هم در ساخت این وسیله نقش بسزایی داشته و مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی چمدان های امروزی را می توان به 4 گروه برزنتی، چرمی، فلزی وکیف های دستی سبک سامسونت تقسیم بندی کرد که هر کدام مزایا و البته معایبی داده .

چمدان های برزنتی: این چمدان ها که امروزه معمولی ترین نوع چمدان هستند امتیاز ویژه ای که وزن کم آنهاست را یدک می کشند ولی فراموش نکنید اگر مقصد شما منطقه ای بارانی و مرطوب است هرگز از این نوع چمدان استفاده نکنید چون با بوی بد آن نمی توانید کنار بیایید. هرچند لوازم و لباس های شما داخل آن چمدان ها خیس نمی شود ولی رطوبت نفوذ کرده داخل آن باعث بوی نامطبوعی در لباس ها و وسایل شما خواهد شد.

چمدان های تیتانیوم ـ پلاستیک: این نوع چمدان ها که مدت زیادی نیست وارد زندگی ما شده از چمدان های بادوام است و در صورتی که بخواهید هزینه کنید و به دنبال با دوام ترین نوع چمدان هستید این نوع را به شما پیشنهاد می دهیم.   چمدان های تیتانیومی که به دلیل مقاومت بالای آنها جزو انتخاب برتر اکثر مسافران کثیرالسفر هستند در صورت نگهداری مناسب حتی گاهی بیشتر از ده سال عمر مفید خواهند داشت. اما بزرگ ترین مشکل این نوع چمدان را می توان خط و خش ناشی از حمل و نقل در طول سفر دانست چون بدنه آنها زیاد در مقابل این اتفاق مقاوم نیست.   برعکس چمدان های برزنتی، چمدان های تیتانیومی بهترین گزینه برای سفرهای طولانی و البته در مناطق مرطوب است. مهم ترین نکته ای که در این گروه از چمدان ها برای خریدارانش باعث برتری می شود بحث امنیت و استحکام این وسیله در مسافرت است بنابراین اگر لوازم شما خطر شکستن یا از بین رفتن دارد بهترین گزینه برای سفر بعدی شما این گروه از چمدان هاست.   در کنار این چمدان هایی که با پلاستیک سخت و فشرده ساخته شده اند نیز خاصیتی شبیه به چمدان های تیتانیومی دارند با این تفاوت که استحکامشان کمتر و البته قیمتشان ارزان تر است. با این حال امکان شکستگی این چمدان ها زیاد است چون تحمل پلاستیک درحمل بار بسیار کمتر از فلز است. این چمدان ها نیز مثل اسلاف فلزی خوددر معرض خط و خش دیدن هستند. اما به خاطر قیمتشان بازار خود را یافته اند.

چمدان های چرمی: این چمدان ها همراهان قدیمی و گرانقیمت مسافران سراسر جهان هستند و همواره جایگاه مشخص و محکمی میان مسافران دارند. اگر از تمام محاسن و البته پرستیژ این نوع از چمدان ها بگذریم که برای مسافران لوکس و شیک پوش بسیار مهم است، می توانیم به وزن و البته هزینه بالای خرید این گروه از چمدان ها به عنوان عیوب آن اشاره کنیم ؛مواردی که باعث شده تا بسیاری از مسافران عادی از خرید این دسته از چمدان ها چشمپوشی کنند.

سامسونت های سفری: این گروه را می توان به عنوان آخرین نوع از انواع چمدان معرفی کرد. البته برای آنها که قصد سفرهای کوتاه دارند و تک نفره سفر می کنند، چون مناسب ترین انتخاب از لحاظ وزن، حجم و البته هزینه خرید برای این گروه از مسافران این نوع چمدان است به طوری که امروزه اکثر افرادی که از آنها به کثیرالسفر یاد می شود یکی از این نوع چمدان ها را همراه خود به این نقطه و آن نقطه از جهان می برند.  
راهنمای خرید چمدان, خرید چمدان مسافرت

نکاتی برای خرید چمدان
۱- عمر چمدان حدود ده سال است و پس از این مدت و به پایان رسیدن گارانتی آن، احتمال خرابی زیپ، چرخ و دسته آن می رود. به همین دلیل بهتر است فکر خرید یک چمدان عمری را از سرتان خارج کنید.

۲- قبل از هر اقدامی به شما توصیه می شود بودجه خود را برای خرید چمدان مشخص کنید. در حال حاضر چمدان های معمولی با حداقل قیمت ۳۰۰ هزار تومان در بازار به فروش می رسند و نمونه های گران قیمت نیز قیمتی در حدود چند میلیون تومان دارند. پس قبل از خرید چمدان بودجه خود را مشخص کنید.

۳- از آنجا که هر چمدان کاربری ویژه ای دارد بهتر است نوع نیاز خود و تعداد افرادی که قصد استفاده از چمدان را دارند مشخص کنید. برخی اکثرا تنها سفر می کنند که برای این دسته از افراد چمدان های کوچک تک نفره یا حتی ساک های سفری توصیه می شود، البته اگر سبک سفر می کنید.

افرادی نیز که همراه با خانواده سفر می کنند بهتر است از چمدان های بزرگ استفاده کنند.

البته باید در نظر داشته باشید که چمدان های سایز بزرگ ممکن است مشکلاتی را هنگام حمل و نقل برای شما ایجاد کند. اگر چمدان خیلی بزرگ باشد، هنگام جابه جایی در تاکسی یا ماشین کار دشواری پیش رو دارید. چمدان ۶۶ سانتیمتری که زیپ اضافه برای بزرگ تر شدن داشته باشد گزینه مناسبی است.

۴- به چرخ های چمدان توجه کنید و ببینید چمدانی که می خواهید خریداری کنید دو چرخ یا چهار چرخ یا اصلا بدون چرخ است.

برای چمدان های بزرگ تر داشتن چهار چرخ امکان حرکت را راحت تر می کند.

۵- توجه داشته باشید که بدنه محکم چمدان در مقایسه با بدنه نرم وزن بیشتری دارد، اما حفاظت بیشتری از وسایل شما در مقابل ضربه یا دزدی احتمالی می کند.

اما اگر ساک کوچک و وسایل فراوان دارید، بدنه قابل انعطاف وسایل بیشتری را در خود جای می دهد.

۶- به دسته چمدان توجه کنید.دسته ساک و چمدان بهتر است بلند باشد. دسته کوتاه حمل و نقل را دشوارتر می کند. بند باریک هم کار جابه جایی را سخت خواهد کرد.

۷- رنگی را انتخاب کنید که شما را درگیر دردسر نکند. اگر از دسته ای هستید که زیاد سفر می کنید بهتر است از چمدان های تیره استفاده کنید؛ زیرا هنگام حمل و نقل کثیف و تیره می شود.
۸- چمدان های ترمز و فرمان دار را فراموش نکنید، البته این قابلیت ها در چمدان های سایز بزرگ مشاهده می شود. در مورد این دو ویژگی باید بگوییم که چمدان های ترمزدار دارای ترمزی در چرخ های جلویی هستند که مانع از حرکت چمدان در زمانی که ایستاد ه اید می شود. در مورد فرمان های چمدان هم باید بگوییم که این فرمان های کوچک نزدیک به دسته چمدان قرار گرفته و به این وسیله می توان چمدان را به هر سو به راحتی هدایت کرد. ضمن اینکه چمدان های چرخ دار معمولا دارای فرمان هایی روی چرخ هستند که کاربری سختی دارند.

۹- به نوع دستگیره اهمیت دهید. دستگیره کشنده در چمدان ها معمولا از دوجنس ساخته می شود: ۱. استیل و ۲. آلومینیوم.

جنس استیل بهتر از آلومینیوم است؛ چراکه احتمال خم شدن یا شکسته شدنش به مراتب کمتر است. توجه داشته باشید که برای افزایش کیفیت و ایمنی دسته کشنده اغلب باید در داخل چمدان کار شده باشد نه بیرون آن. یعنی اگه شما درب چمدان را باز نمودید، در کف چمدان دو ستون برآمده را لمس کنید. اینکار باعث در نرفتن دسته هنگام کشیدن و تحمل نمودن وزن های سنگین در دست انداز ها است.

دسته متصل به بدنه باید از کمترین برآمدگی برخوردارد باشد؛ چراکه هنگام جاسازی کردن و کشیده شدن و جابه جایی به سایر چمدان ها ساییده و از اطراف ضربه خواهد خورد. اگر برآمده باشد، از جا کنده می شود، هرچند با هزاران پرچ و چسب چسبانده باشند! بهترین این نوع، دسته هایی کار شده در زیر یک کاور است که قسمت برآمده آن داخل بدنه است، نه بیرون آن.

۱۰- از خرید چمدان بدون گارانتی خودداری کنید؛ زیرا برخی از چمدان ها به دلیل استفاده نادرست یا استفاده از قطعاتی نظیر زیپ و دسته و ... بی کیفیت به زودی دچار ایراد می شوند به همین دلیل بهتر است یک نمونه گارانتی دار خریداری کنید تا خیالتان بابت تعمیر راحت باشد.

۱۱- چمدان قفل دار بخرید. البته روی چمدان هایی که قفل TSA ندارد، یک قفل به عنوان هدیه به خریدار می دهند. پس از قطعیت در تمام موارد نسبت به تست کردن قفل اقدام کنید تا چمدان ایراددار خریداری نکنید.

۱۲- در بعضی چمدان ها زیپی برای اضافه کردن فضای داخلی چمدان وجود دارد که با نام expand zip یا زیپ افزایش حجم در مکالمه شناخته شده است. معمولا این زیپ ها به ارتفاع چمدان ۷ الی ۱۵ cm اضافه می کنند. به شما توصیه می کنیم اگر از افرادی هستید که اجناس ریز و درشت همراه خود به سفر می برید از این نوع چمدان ها استفاده کنید.

۱۳- اغلب چمدان های soft حاضر در بازار منعطف هستند. پس سعی کنید اگر قصد خرید نمونه های باکسی یا کپسولی یا سافت را دارید آن را قبل از خرید تست کنید. بهتر است برای بررسی چمدان توجه داشته باشید که بدنه ای را که در طول است برای تست از ارتفاع خم کنید. این نوع چمدان ها در بازار با نام فنری سافت شناخته می شوند.

۱۴- فاکتور و ضمانت نامه را از فروشنده دریافت و تا زمان پایان گارانتی نگهدارید.
۱۵- سفر خوبی داشته باشید.  
راهنمای خرید چمدان, خرید چمدان مسافرت

ابعاد مختلف چمدان
حالا که از انواع مختلف چمدان آگاهی به دست آوردیم نوبت به اطلاعاتی درباره اندازه یا به عبارتی سایزهای مختلف چمدان است چون این وسیله نیز براساس میزان باری که توان حمل آن را دارد سایزبندی و در گروه های مختلف تقسیم شده است.

به طور کلی چمدان ها در فروشگاه های مختلف دارای سه سایز استاندارد هستند که عبارتند از:

1. سایز کوچک: این سایز از چمدان بهترین گزینه برای مسافران انفرادی یا کسانی است که قرار نیست بار همراهشان را به داخل جعبه بار هواپیما، اتوبوس یا دیگر وسایل نقلیه تحویل دهند و می خواهند آن را همراه خود در طول سفر داخل کابین در دسترس داشته باشند. این سایز از چمدان توان حمل کردن بار حداکثر تا وزن 10 کیلوگرم را دارد چون براساس استانداردهای بین المللی بخصوص در مورد هواپیما هرگز نمی توانید بیش از این وزن را همراه خود داخل کابین ببرید.

2. سایز متوسط: این نوع چمدان بهترین گزینه برای سفرهای میان مدت و خانواده های کم جمعیت است که به همین دلیل بهترین گزینه و معروف ترین گزینه میان این گونه مسافران است. بسیاری از دست اندرکاران تولید چمدان این سایز از چمدان را به عنوان سایز استاندارد در بازار مصرف به فروش می رسانند. براساس تعاریف سایز استاندارد چمدان توان حمل باز حداکثر تا وزن 22 کیلوگرم را دارد.

3. سایز بزرگ: آخرین سایز چمدان که بزرگ ترین آنهاست می تواند تا 34 کیلوگرم بار را حمل کند که برای خانواده های پرجمعیت و البته آنهایی که قصد مسافرت طولانی مدت را دارند مناسب است ولی به یاد داشته باشید که اگر با هواپیما عازم سفر هستید باز هم قوانین بین المللی مانع بزرگی برای شما در انتخاب این ابعاد از چمدان است چون بسته های بیش از 30 کیلوگرم را نمی پذیرند.

داخلی یا خارجی
بسیاری از مسافران هنگامی که به مراکز خرید چمدان مراجعه می کند وقتی فروشنده از آنها درباره کشور سازنده این وسیله سوال می کند با تعجب می پرسند مگر چمدان ایرانی هم داریم؟! حال آن که پاسخ آنها مثبت است اما به دلیل مشکلات بازاریابی، نام برندهای ایرانی زیاد بر سرزبان ها نیست و بازار اصلی چمدان کشورمان مطابق معمول در اختیار کشور چین قرار گرفته است.

دو نکته اساسی
همان طور که قبلا نیز اشاره شد در صورت انتخاب چمدان مناسب در واقع سرمایه گذاری بلندمدت مناسبی انجام داده اید پس باید دو نکته اساسی را هنگام خرید چمدان به یاد داشته باشید. اولین نکته درباره دسته چمدان و استحکام آن است. یکی از اصلی ترین قسمت های چمدان مربوط به دسته آن است. کارشناسان و فروشندگان این وسیله می گویند مقاومت دسته چمدان باید از اصلی ترین دلایل انتخاب چمدان باشد چون با توجه به وزنی که قرار است این وسیله طی مسافرت تحمل کند در صورت بروز اشکال در دسته، باعث عذاب و ناراحتی خواهد بود بخصوص در سفرهای طولانی وهنگامی که چمدانی بزرگ و سنگین خریده اید.

اما نکته دوم درباره چمدان مربوط به چرخهای آن است که قرار است شما را از نگرانی حمل وزن چمدان رهایی بخشند. بهترین چرخ برای این وسیله چرخ هایی است که دارای بلبرینگ بوده و به نوعی شبیه به چرخ های اسکیت های بازی هستند. این نوع چرخ ها با توجه به استحکامی که دارند در برابر هرگونه ضربه مقاومت کرده و از روانی وسرعت بالایی نیز برای حمل ونقل چمدان برخوردار هستند. بخصوص اگر این چرخ ها توان حرکت 360 درجه را نیز داشته و بتوانند به تمام جهان حرکت کنند، بیشتر مطلوب است. لذا به توصیه فروشندگان بهترین نوع چمدان آنهایی هستند که دارای چهار چرخ بوده و وزن اصلی چمدان نه توسط دسته بلکه توسط چرخ هایش تحمل شود.   گردآوری : بخش خانه داری بیتوته   منابع : bartarinha.ir روزنامه دنیای اقتصاد






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن