تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835743884




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فروش اقساطي سفر نسخه اي ديگر براي همگاني کردن


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲ اسفند ۱۳۹۳ (۱۳:۳۴ب.ظ)
فروش اقساطي سفر نسخه اي ديگر براي همگاني کردن گروه گردشگري:
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سفر يار، سفر کارت ملي، سفر مهر، کاران سفر، ليزينگ سفر و ... انواع و اقسام طرح‌هايي بودند تا به امروز از سوي نهادهاي مختلف ارائه شدند تا شايد شعار همگاني، همه مکاني و همه‌زماني سفر محقق شود و در سايه آن سفر کردن براي قشر کم‌درآمد نيز امکان‌پذير شود. طرح‌هايي که به دليل نبود سازوکار لازم هيچ‌گاه به سرمنزل مقصود نرسيد و دردي از گردشگري داخلي درمان نکرد. به‌طوري‌که بر اساس آمار در حال حاضر فقط ۱۰ تا ۱۵ درصد مردم مي‌توانند به سفر بروند.
اين بار طرح جديد متوليان گردشگري کشور براي به سفر فرستادن عموم مردم، طرح بيمه اعتباري سفر است. با اجراي طرح بيمه اعتباري سفر قرار است، خدمات گردشگري آسان‌تر در دسترس مردم قرار گيرد. اصل اين بيمه‌نامه آن است که حد اعتباري را براي افراد ايجاد مي‌کند که بر اين اساس مي‌توان از طرف قرارداد بيمه، خدمات سفر را به‌صورت اقساط خريداري کرد. نحوه اجراي طرح بيمه اعتباري سفر، اواخر خردادماه سال جاري با امضاي تفاهم‌نامه همکاري به‌منظور ارائه خدمات بيمه‌اي و گردشگري بين شرکت بيمه ايران با سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري منتشر شد.
مرتضي رحماني موحد، معاون گردشگري سازمان گردشگري در مراسم امضاي اين تفاهم‌نامه اظهار داشت:« با عقد قرارداد و اجراي يک نوع همکاري بيمه‌اي که فرصت خوبي در صنعت گردشگري ايجاد مي‌کند، در نظر داريم تا در توسعه مکاني و زماني خدمات گردشگري و سفر به هم‌ميهنان گام مؤثري برداريم.»
وي بابيان اينكه در حال حاضر سفر به‌صورت دائم در سبد خانوار مردم قرار ندارد، افزود:«‌ در اين تفاهم‌نامه بنا داريم فرصت دائمي كردن سفر در سبد خانوارها را فراهم كنيم و اميدواريم همو‌طنان نيز از اين فرصت بهره‌برداري مناسب كنند.»
معاون گردشگري بابيان اينکه اين طرح، پشتوانه ماه‌ها کار کارشناسي فعالان حوزه گردشگري و کارشناسان اقتصادي و بيمه‌اي را دارد، توضيح داد:« در اين طرح سازمان ميراث فرهنگي وظيفه نظارتي را بر عهده دارد، شرکت بيمه بانک عامل را انتخاب مي‌کند تا بر اساس وضعيت آورده، تسهيلات سفر را که شامل شارژ اعتبار کارت بيمه‌نامه سفر است در اختيار متقاضيان قرار دهد. شرکت مجري نيز موظف است ظرفيت‌ها و زيرساخت‌ها ازجمله هتل‌ها و مراکز اقامتي، رستوران‌ها و مراکز تفريحي و سياحتي در شهرهاي مختلف را که به دارندگان اين کارت خدمات مي‌دهند، تعيين و فهرست و چگونگي استفاده از اين تسهيلات را بر اساس ميزان اعتبار مالي دارندگان اين کارت‌ها در اختيارشان بگذارد.»

خريد در بازار با استفاده از اعتبار
سيد حسن قدمگاهي، مديرعامل شرکت مهر سياحت سبا، ايده‌پرداز مجري طرح بيمه اعتباري سفر در ارتباط با نحوه اجراي اين طرح نيز گفت:« در بيمه‌نامه اعتباري، ميزان اعتبار افراد و ريسکي که اين اعتبار ممکن است داشته باشد، ارزيابي‌شده و بيمه مي‌شود. اين بيمه‌نامه در معاملاتي که افراد انجام مي‌دهند به فروشنده کالا و خدمات اين اطمينان را مي‌دهد که خريدار به چه ميزان اعتبار داشته و از اين اعتبار مي‌تواند براي پرداخت اقساط استفاده بکند. بيمه‌نامه اعتباري درواقع ريسک فروش اقساطي و يا ريسک عدم بازگشت خريد را بيمه مي‌کند.» وي با ذکر اين مطلب که اين مدل خريد در دنيا تجربه‌شده است، ادامه داد:« در دنيا موسساتي وجود دارند که مشتريان را شناسايي و ارزيابي مي‌کنند. سپس در قراردادي با شرکت‌هاي بيمه، با بيمه کردن اعتبار اين افراد، مشتري را براي بانک‌ها تضمين مي‌کنند.»
قدمگاهي تأکيد دارد؛ اگر اين طرح به‌طور گسترده در سطح جامعه رواج پيدا کند، هر فرد مي‌تواند با استفاده از اعتباري که دارد در بازار خريد کند و سپس مبلغ آن را به‌طور قسطي بپردازد. بازار هم از برگشت اقساط او هيچ‌گونه نگراني نداشته باشد.
مديرعامل شرکت مهر سياحت سبا ضمن تأکيد بر اين مطلب که حوزه سفر يکي از حوزه‌هايي است که اين طرح به‌راحتي در آن قابل‌اجراست، اضافه کرد:« طرح بيمه اعتباري سفر، يکي از مدل‌هاي فروش است که اين امکان را به هتلداران و دفاتر خدمات مسافرتي مي‌دهد تا بتوانند ضريب اشغال خود را بالا ببرند و به سود و منفعت بيشتري برسند.» وي در توضيح بيشتر تصريح داشت:« سفر يک خدمت است، کالا نيست که قابل انبار کردن باشد. عرضه‌کنندگان خدمات گردشگري ظرفيتي را براي فروش عرضه مي‌کنند که زمان‌ بر آن حاکم است و اگر در زمان مشخص به فروش نرسد، از بين مي‌رود. به‌طور مثال اگر اتاق يک هتل براي يک‌شب به فروش نرود، ديگر قابل جبران نيست يا اگر در ايرلايني يک صندلي به مقصد خالي برود، قابل انبار کردن نيست.» قدمگاهي ادامه داد:« وقتي بيمه ريسک عدم بازگشت خريد را مي‌پذيرد، هتلداران و دفاتر خدمات مسافرتي حاضر مي‌شوند ظرفيت خالي خود را به‌طور اقساطي بفروشند، چون مطمئن هستند سر ماه پول خود را مي‌گيرند و ظرفيتشان خالي نمي‌ماند. از طرف ديگر ممکن است خريدار هم دو ميليون تومان نداشته باشد که خرج سفر کند؛ اما با وجود اين بيمه‌نامه اعتباري فروش اقساطي، حاضر است ماهانه مبلغي را به‌صورت قسطي به شرکت واسط بپردازد تا از خدمات سفر يکجا و بدون پرداخت قبلي بهره‌مند شود.» وي همچنين تأکيد داشت:« اين طرح باعث مي‌شود مردم سفر را با همان قيمت واقعي، قسطي خريداري کنند. درنهايت نيز سفر وارد سبد خانوار ايراني مي‌شود و مردم هم مي‌دانند ماهانه چقدر از درآمدشان را سهم سفر مي‌کنند.» به گفته قدمگاهي، بيمه‌نامه اعتباري فروش اقساطي سفر بيشترين تأثير را بر تکميل ظرفيت خالي بخش‌هاي خدماتي سفر دارد و عرضه و تقاضا را ساماندهي مي‌کند.
مجري طرح بيمه اعتباري سفر در پاسخ به اين سؤال که آيا هتلداران و دفاتر خدمات مسافرتي از اين طرح استقبال مي‌کنند؟ گفت:« قطعاً استقبال مي‌کنند چون سفر در کشور ما ظرفيت خالي زياد دارد. متأسفانه در حال حاضر هتل يا دفتر خدمات مسافرتي که با حداکثر ظرفيت فعاليت کند، وجود ندارد. هتلداران و دفاتر خدمات مسافرتي مي‌توانند ظرفيت خالي خود را درگير اين طرح کنند تا منفعت بيشتري داشته باشند و در قبال آن نيز مشتري بيشتري داشته باشند.»
تنها دهک‌هاي متوسط بازار هدف است
قدمگاهي در ادامه بازار هدف طرح بيمه اعتباري سفر قشر متوسط جامعه عنوان نمود و توضيح داد:« بازار هدف ما دهک‌هاي بالاي جامعه نيست چون افراد ثروتمند جامعه نيازي به خريد قسطي سفر ندارند. دهک‌هاي پايين جامعه هم نمي‌توانند اقساط آن را بپردازند يا در مرحله سنجش اعتبار، اعتباري براي آن‌ها شناسايي نمي‌شود مگر آنکه سازمان‌هاي حمايت‌کننده دراين ‌ارتباط ورود بکنند. بدين ترتيب هدف‌گذاري ما در فاز اول دهک‌هاي متوسط جامعه است که فراواني‌شان در جامعه نيز زياد است. اين قشر جامعه يک ‌حداقل‌هايي را براي زندگي روزمره دارند و بااينکه ساير نيازهايشان تسهيل شود بايد مورد حمايت قرار بگيرند.» وي همچنين افزود:« البته يک پيشنهادهايي براي تحت پوشش قرار دادن دهک‌هاي پايين به سازمان‌هاي حمايت‌کننده داريم که در صورت موافقت، اين دهک‌ها را نيز در فازهاي بعدي تحت پوشش اين طرح قرار خواهيم داد.»

اما و اگرهاي توفيق طرح
مجري طرح بيمه اعتباري سفر در پاسخ با اين سؤال که با توجه به سابقه ناموفق طرح‌هاي مشابه اين طرح چقدر به موفقيت آن خوش‌بين هستيد؟ گفت: « وقتي ما مي‌خواستيم اين طرح را روي کاغذ بياوريم تا بيمه ايران را متقاعد کنيم، تمام سوابق طرح‌هاي مشابه قبلي را استخراج کرده و موفقيت‌ها و عدم موفقيت‌هاي آن‌ها را احصاء کرديم.»
قدمگاهي در توضيح بيشتر افزود:« هرکدام از اين طرح‌ها به دليلي ناموفق بودند. مثل طرح سفر کارت، کارت‌هاي تخفيفي بودند که از مبلغي که در آن وجود داشت خرج مي‌شد. مشکلي که در خصوص اين کارت‌ها وجود داشت اين بود که سازماني که درخواست‌کننده سفر کارت براي کارمندان خود بود تصور مي‌کرد اين پول بايد توسط فرد در سفر کارت واريز شود و از تخفيف آن استفاده کند. کارمندان نيز تصور مي‌کردند سازمان موظف به واريز مبلغ مورد نظر است. طرح ليزينگ سفر هم يک حدي از منابع را مي‌خواست که اين منابع در هيچ کجا پيش‌بيني ‌نشده بود.»
وي ضمن بيان اينکه سعي ما اين بوده است تا تمام محدوديت‌ها و عدم موفقيت‌هاي طرح‌هاي قبلي را در اين طرح به حداقل برسانيم و مواردي را که آن‌ها قابليت محسوب مي‌شد در اين طرح لحاظ کنيم؛ مهم‌ترين دليل موفقيت اين طرح را متکي بودن به اعتبار متقاضي دانست و گفت:« بسته به ميزان درآمد، دارايي‌ها، بدهي‌ها و خوش‌حسابي‌ها متقاضي در سيستم بانکي که قبل تسهيلات گرفته و همچنين ضامن او، به او امتياز و حدي از اعتبار را مي‌دهند. اين اعتبار مدلي از پول است که نقد شوندگي دارد و پول آتي است. اين پول در بازار وجود دارد و اين فروشنده‌ها هستند که بايد آن را جذب کنند.»
قدمگاهي بابيان اين مطلب که اين اعتبارات در قالب يک سامانه الکترونيکي در دستگاهي که با کارت‌هاي اعتباري بر پايه بيمه است نه کارت‌هاي اعتباري بانکي قابل بهره‌برداري است، گفت:« زيرساخت‌هاي سخت‌افزاري و نرم‌افزاري اين طرح آماده ‌شده است و به‌احتمال ‌زياد اسفند امسال اين کارت‌ها براي سازمان‌هايي که متقاضي هستند صادر خواهد شد.»

موفقيت به شرط ...
در رابطه با طرح بيمه اعتباري سفر نظر چند تن از فعالان حوزه گردشگري را بپرسيدم که تعداد اندکي از آنها از اجراي چنين طرحي خبر نداشتند.
عليرضا وفا، مدير اجرايي اتحاديه هتلداران و هتل‌آپارتمان‌هاي استان تهران ضمن اظهار بي‌اطلاعي از روند اجراي اين طرح، اطلاع از آن را در حد اخبار رسانه‌ها عنوان نمود. قدمگاهي دليل اين موضوع را پايلوت خواندن تهران براي اجراي طرح بيان کرد و گفت: به دليل اينکه در حال حاضر تهران مقصد سفر ما نيست با هتلداران تهران در اين زمينه وارد مذاکره نشده‌ايم. در مرحله اوليه اجراي اين طرح، ما متقاضيان را از تهران به ساير شهرها به سفر مي‌فرستيم و در اين رابطه با هتلداران ساير شهرهاي کشور وارد مذاکره شديم.
محمد قانعي، دبير هتلداران مشهد نيز ازآنجايي‌که نمونه و تجربه‌اي از اين طرح قبل نبوده است، قضاوت در مورد موفقيت و عدم موفقيت آن دشوار دانست و گفت:« درعين‌حال به نظر مي‌رسد اگر سازماني مثل بيمه ايران از اين طرح حمايت کند، مي‌تواند کمک خوبي باشد براي افرادي که نمي‌توانند هزينه سفر خود را نقد بپردازند.» وي اين طرح را براي بازنشستگان و مستمري‌بگيران و به‌ويژه قشري از جامعه که با حقوق ماهيانه امرارمعاش مي‌کنند، مثبت ارزيابي کرد و تأکيد داشت:« ما از اين طرح استقبال مي‌کنيم و اميدواريم نتيجه خوبي بگيريم.»
حسن مهرورز اصلي، دبير جامعه هتلداران گيلان نيز معتقد است؛ طرح بيمه اعتباري سفر بايد از ابعاد مختلف ديده شود. وي تأکيد مي‌کند:« به نظر من اجراي اين طرح اگر به‌طور انحصاري در اختيار يک شرکت باشد، شکست مي‌خورد. اما درصورتي‌که مجريان اين طرح زياد باشند، خريدار قدرت انتخاب خواهد داشت و از طرف ديگر باعث به وجود آمدن رقابت بين شرکت‌ها درگرفتن اقساط و سودي که خريدار به مجري طرح مي‌دهد، خواهد شد.»
دبير جامعه هتلداران گيلان بابيان اين مطلب که در صورت اجرايي شدن طرح بيمه اعتباري سفر ما هتلداران جامعه گيلان از آن حمايت مي‌کنيم و مي‌توانيم پشتوانه خوبي براي آن باشيم، گفت:« عامل مهم ديگر در موفقيت اين طرح توزيع سفر در تمام سال است. به نظر من اين طرح در ايام پيک قابل‌اجرا نيست چون هر هتلي بعد از چند سال فعاليت مشتري خاص خود را در اين ايام دارد. درحالي‌که در ايام غير پيک هتلداران مي‌توانند خدمات قابل‌توجه و مطلوب‌تري ارائه داده و در اين طرح شرکت کنند.»
جمشيد حمزه‌زاده، رييس مجمع تشکل‌هاي گردشگري نيز بابيان اين مطلب که به نظر من اين طرح و هر طرح ديگري که به روند توسعه سفر کمک کند، خوب است مشروط بر آنکه قابل‌اجرا باشد، تصريح کرد:« طرح‌هاي اين‌چنيني درنهايت باعث افزايش قدرت خريد مردم مي‌شود. هتلداران نيز صد در صد از آن استقبال مي‌کنند چون باعث افزايش ضريب اشغال هتل‌ها مي‌شود.»
وي در ارتباط با دليل ناموفق بودن طرح‌هاي قبلي نيز گفت:« تمام طرح‌هاي ارزان‌سازي سفر به‌نوبه خود طرح‌هاي خوبي بودند. در واقع خود اين طرح‌ها مشکل نداشتند بلکه دليل عدم توفيق آن‌ها تغيير مکرر مديران متولي و نهايت نگاه سليقه‌اي است که در کشور ما حاکم بوده است. متاسفانه با تغيير مدير مربوطه مدير بعدي طرحي را که قبلا تصويب شده و در حال اجراست قبول ندارد.»
رييس مجمع تشکل‌هاي گردشگري موفقيت طرح بيمه اعتباري سفر را بستگي به ماندگاري مديراني که پيگير آن هستند مي‌داند و تأکيد دارد:« مشکل ما هميشه اين بوده که هر مدير راه و روش خودش را مي‌رود و اين باعث مي‌شود طرح‌هاي خوب و کارشناسي شده زمين بماند.»

رقيه خدابنده













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن