واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ اسفند ۱۳۹۳ (۰:۵۱ق.ظ)
پدر علم بازاريابي ايران: بازار يابي به معناي مديريت داد و ستد است پدر علم بازاريابي ايران با بيان اين که بازار يابي به معناي مديريت داد و ستد است، ابراز داشت: کار آفرينان و بازار يابان نياز ايجاد نمي کنند بلکه اين افراد بايد به دنبال تحريک نيازها باشند که برخي به اشتباه بين مي کنند که کار آفرين بايد نياز ايجاد کند، البته اين تحريک نيازها بايد در صورتي باشد که سبب آزار ديگران نشود.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، احمد روستا پدر علم بازاريابي ايران در همايش مديران و کار آفرينان نمونه استان قم که در سالن همايش دفتر تبليغات اسلامي برگزار شد، با اشاره به مدل تحول نادر گفت: اين مدل از تحول شامل نگرش و نظام ها، انگيزش و آماده باش، دانش و ديد و روش و رفتار مي شود.
وي افزود: بايد دانست که خود تحول امري نادر است، از همين رو نبايد انتظار داشت که همه افراد بتوانند تحول ايجاد کنند، اما بايد به فکر ايجاد تحول و جهاني کردن آن بود.
روستا با اشاره به مسأله بازاريابي اظهار داشت: بازار يابي بدان معنا است که نيازمند، نياز ها و عوامل رفع نياز بايد شناخته شود تا مرحله داد و ستد و کار آفريني پديد آيد که در اين صورت مي توان پاسخي صحيح به درخواست هاي جامعه داد، يک کار آفرين موفق بايد به اين نکات توجه ويژه اي داشته باشد.
وي به نظريه بازاريابي پاسخگو اشاره کرد و ادامه داد: اين نوع از بازاريابي رويکردي نوين براي پاسخ دادن به نيازها و نيازمندان در همه شرايط مانند رونق و رکود است، کار آفرين ودولتمردي که در هر حالتي پاسخگو باشند آرامش و محبوبيت را در بين مردم ايجاد مي کنند.
پدر علم بازاريابي ايران با بيان اين که بازار يابي به معناي مديريت داد و ستد است، ابراز داشت: کار آفرينان و بازار يابان نياز ايجاد نمي کنند بلکه اين افراد بايد به دنبال تحريک نيازها باشند که برخي به اشتباه بين مي کنند که کار آفرين بايد نياز ايجاد کند، البته اين تحريک نيازها بايد در صورتي باشد که سبب آزار ديگران نشود.
وي با اشاره به سيستم بازاريابي عنوان کرد: اين سيستم عبارت از شناخت نظام بازار و چاره يابي و پاسخگويي به نيازها و نيازمندان در شرايط گوناگون است، مبناي پاسخگويي مسؤوليت پذيري انسان ها است؛ اگر حس مسؤوليت در فردي وجود نداشته باشد نمي تواند پاسخگويي به نيازها را انجام دهد.
روستا به ارکان بازاريابي اشاره و خاطرنشان کرد: شناخت واقع بينانه شرکت خود، شناخت رقباي اصلي و در حال پيشرفت، شناخت همکاران و شناخت شرايط حاکم بر بازار از ارکان مهم بازاريابي است.
وي با اشاره به مسأله بازاريابي پاسخگو گفت: محصولاتي که ارائه مي شود بايد بازار پذير باشد، بازار پذيري به معناي در نظر گرفتن مشخصات، منافع و مزاياي جنس و تطابق آن با نياز مشتري است، همچنين موضوعات قيمت، توزيع در دسترس، تبليغ و ترويج رسا و سبدهاي کاربردي زير مجموعه بازريابي پاسخگو هستند.
پدر علم بازاريابي ايران با اشاره به معيارهاي اصلي خريد(هفت سين) افزود: سرعت، سهولت، سابقه، سلامت، سرتري و برتري، سودمندي و سازگاري از نکته هاي بسيار مهمي است که مي تواند سبب موفقيت در عرصه کار آفريني شود.
وي با بيان اين که سازگاري رمز ماندگاري است، اظهار داشت: سازگاري به معناي تسليم نبوده بلکه به مفهوم تنظيم است، سازگاري بدان معنا است که فروشنده با کنار آمدن با مشتري عرصه موفقيت را براي خود ايجاد کند.
روستا در پايان سخنانش ابراز داشت: عقيده ايماني به معناي اعتقاد و توکل بر خداوند و عقيده حرفه به معناي باور بر کاري که انسان انجام مي دهد نقش بسيار مهمي در به ثمر رسيدن کارها دارد؛ همچنين عشق و علاقه، توانمندي و قابليت و عمل صالح نيز بايد در نظر گرفته شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]