تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ واعـظـى مـؤثرتر از نصيحت نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835968079




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازار يابي به معناي مديريت داد و ستد است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲ اسفند ۱۳۹۳ (۰:۵۱ق.ظ)
پدر علم بازاريابي ايران: بازار يابي به معناي مديريت داد و ستد است پدر علم بازاريابي ايران با بيان اين که بازار يابي به معناي مديريت داد و ستد است، ابراز داشت: کار آفرينان و بازار يابان نياز ايجاد نمي کنند بلکه اين افراد بايد به دنبال تحريک نيازها باشند که برخي به اشتباه بين مي کنند که کار آفرين بايد نياز ايجاد کند، البته اين تحريک نيازها بايد در صورتي باشد که سبب آزار ديگران نشود.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، احمد روستا پدر علم بازاريابي ايران در همايش مديران و کار آفرينان نمونه استان قم که در سالن همايش دفتر تبليغات اسلامي برگزار شد، با اشاره به مدل تحول نادر گفت: اين مدل از تحول شامل نگرش و نظام ها، انگيزش و آماده باش، دانش و ديد و روش و رفتار مي شود.
وي افزود: بايد دانست که خود تحول امري نادر است، از همين رو نبايد انتظار داشت که همه افراد بتوانند تحول ايجاد کنند، اما بايد به فکر ايجاد تحول و جهاني کردن آن بود.
روستا با اشاره به مسأله بازاريابي اظهار داشت: بازار يابي بدان معنا است که نيازمند، نياز ها و عوامل رفع نياز بايد شناخته شود تا مرحله داد و ستد و کار آفريني پديد آيد که در اين صورت مي توان پاسخي صحيح به درخواست هاي جامعه داد، يک کار آفرين موفق بايد به اين نکات توجه ويژه اي داشته باشد.
وي به نظريه بازاريابي پاسخگو اشاره کرد و ادامه داد: اين نوع از بازاريابي رويکردي نوين براي پاسخ دادن به نيازها و نيازمندان در همه شرايط مانند رونق و رکود است، کار آفرين ودولتمردي که در هر حالتي پاسخگو باشند آرامش و محبوبيت را در بين مردم ايجاد مي کنند.
پدر علم بازاريابي ايران با بيان اين که بازار يابي به معناي مديريت داد و ستد است، ابراز داشت: کار آفرينان و بازار يابان نياز ايجاد نمي کنند بلکه اين افراد بايد به دنبال تحريک نيازها باشند که برخي به اشتباه بين مي کنند که کار آفرين بايد نياز ايجاد کند، البته اين تحريک نيازها بايد در صورتي باشد که سبب آزار ديگران نشود.
وي با اشاره به سيستم بازاريابي عنوان کرد: اين سيستم عبارت از شناخت نظام بازار و چاره يابي و پاسخگويي به نيازها و نيازمندان در شرايط گوناگون است، مبناي پاسخگويي مسؤوليت پذيري انسان ها است؛ اگر حس مسؤوليت در فردي وجود نداشته باشد نمي تواند پاسخگويي به نيازها را انجام دهد.
روستا به ارکان بازاريابي اشاره و خاطرنشان کرد: شناخت واقع بينانه شرکت خود، شناخت رقباي اصلي و در حال پيشرفت، شناخت همکاران و شناخت شرايط حاکم بر بازار از ارکان مهم بازاريابي است.
وي با اشاره به مسأله بازاريابي پاسخگو گفت: محصولاتي که ارائه مي شود بايد بازار پذير باشد، بازار پذيري به معناي در نظر گرفتن مشخصات، منافع و مزاياي جنس و تطابق آن با نياز مشتري است، همچنين موضوعات قيمت، توزيع در دسترس، تبليغ و ترويج رسا و سبدهاي کاربردي زير مجموعه بازريابي پاسخگو هستند.
پدر علم بازاريابي ايران با اشاره به معيارهاي اصلي خريد(هفت سين) افزود: سرعت، سهولت، سابقه، سلامت، سرتري و برتري، سودمندي و سازگاري از نکته هاي بسيار مهمي است که مي تواند سبب موفقيت در عرصه کار آفريني شود.
وي با بيان اين که سازگاري رمز ماندگاري است، اظهار داشت: سازگاري به معناي تسليم نبوده بلکه به مفهوم تنظيم است، سازگاري بدان معنا است که فروشنده با کنار آمدن با مشتري عرصه موفقيت را براي خود ايجاد کند.
روستا در پايان سخنانش ابراز داشت: عقيده ايماني به معناي اعتقاد و توکل بر خداوند و عقيده حرفه به معناي باور بر کاري که انسان انجام مي دهد نقش بسيار مهمي در به ثمر رسيدن کارها دارد؛ همچنين عشق و علاقه، توانمندي و قابليت و عمل صالح نيز بايد در نظر گرفته شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن