تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835779105




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهترین کمپوست را در خانه بسازید!


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


طرز تهیه کمپوست خانگی؛
بهترین کمپوست را در خانه بسازید!
با افزایش محل‌های دفن زباله و کاهش میزان مواد مغذی خاک، تنها کمپوست‌سازی است که به کمک‌مان خواهد آمد، بدون توجه به اینکه در کلان‌شهرها زندگی می‌کنید یا خیر می‌توانید به این جنبش بپیوندید.



امام على عليه ‏السلام : خوش اخلاقى در سه چيز است: دورى كردن از حرام، طلب حلال و فراهم آوردن آسايش و رفاه براى خانواده.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، کمپوست کودی است که از بازیافت مواد ارگانیک یعنی همان مواد زائدی که ازگیاهان و حیوانات برجای می‌مانند، ساخته می‌شود. کمپوست بهترین تقویت‌کننده خاک در باغبانی است.
با افزایش محل‌های دفن زباله و کاهش میزان مواد مغذی خاک، تنها کمپوست‌سازی است که به کمک‌مان خواهد آمد، بدون توجه به اینکه در کلان‌شهرها زندگی می‌کنید یا خیر می‌توانید به این جنبش بپیوندید.
  زباله‌های شهر تهران زباله تر هستند که می‌توان به سادگی آن‌ها را به کود کمپوست تبدیل کرد. این کار نه تنها به باغچه یا گلدان‌های شما کمک زیادی می‌کند بلکه با این کار می‌توانید از تولید هزاران متر مکعب شیرابه و میلیون‌ها تن گاز متان و آلوده شدن بخش عظیمى از محیط زیست جلوگیری کنید.   این کار عملی است همه پس‌مانده‌های سبزی و میوه و تفاله قهوه دم‌کرده که هر روز دور می‌ریزید، سرشار از مواد مغذی هستند.
نه، قرار نیست آن‌ها را بخورید، بلکه می‌توانید پس از آنکه تجزیه‌شان کردید، با آن‌ها گیاهان محل زندگی‌ و باغچه‌تان را تغذیه کنید.   این کار آسان‌تر از آن است که فکرش را می‌کنید با جمع‌آوری زباله‌های آشپزخانه در یک ظرف دربسته بزرگ مثل یک ظرف سنگی یا شیشه‌ای شروع کنید. وقتی ظرف پر شد، آن‌ها را به بیرون از خانه و یک ظرف کمپوست‌سازی انتقال دهید.
می‌توانید یکی از این ظرف‌ها را از فروشگاه‌هایی که لوازم باغبانی می‌فروشند بخرید، حتی می‌توانید یک دست‌دومش را پیدا کنید و یا خودتان ظرف کمپوست سازی خودتان را بسازید.
خیلی از مردمی که در شهرها زندگی می‌کنند، سعی می‌کنند توده کمپوست‌‌سازی‌شان را داخل منزل نگه‌داری کنند، اما اینکه تا چه حد موفق هستند خانه به خانه متفاوت است.   دستورالعمل را دنبال کنید کمپوست‌سازی کمی شبیه به دنبال کردن یک دستورالعمل است. یک کمپوست خوب برای اینکه خوب تجزیه شود؛ هم به نیتروژن نیاز دارد و هم به کربن.
زباله‌های آشپزخانه و مواد سبز مثل چمن زده‌شده، نیتروژن را تامین می‌کنند و برگ‌های مرده، مقواهای پاره و علف خشک کربن را تامین می‌کنند.
این دستور به رطوبت هم نیازمند است. مواد کمپوست‌سازی شما باید حالتی مانند اسفنج خیس فشرده شده داشته باشند، مرطوب باشند ولی آب از آن‌ها چکه نکند.
اخرین ماده مورد نیاز اکسیژن است. چه مواد کامپوستی را به وسیله کرم‌ها، که در داخل توده حفره ایجاد می‌کنند به مواد کمپوست‌تان اکسیژن برسانید و چه به صورت دستی و با چرخاندن ظرف کمپوست‌سازی در هر هفته این کار را انجام دهید، لازم است به توده کمپوست‌سازی‌تان هوا برسد.   در مرحله بعد چه اتفاقی می‌افتد فساد مواد ارگانیک به صورت طبیعی دمای درونی را افزایش می‌دهد، که این افزایش دما عملیات تجزیه را سرعت می‌بخشد. پس اگر ظرف کمپوست‌سازی‌تان شروع به بخار کرد شگفت‌رده نشوید. این اتفاق خوبی است! دما باید حداقل تا ۹۰ درجه فارنهایت بالا برود و حداکثر دما هم می‌تواند ۱۵۹ درجه باشد.   وقت تمام است به لحاظ فنی، مواد کمپوست‌سازی خوب قادرند تنها در چند هفته کمپوستی مقوی و مفید بسازند. با این وجود، ممکن است بخواهید پیش از برنامه‌ریزی برای مصرف کمپوست ساخته شده در باغچه‌تان مدت بیشتری مواد کمپوستی را نگهداری کنید، به‌ویژه اگر بار اولتان باشد که کمپوست می‌سازید. در این حالت مواد را چندین روز پیش از استفاده با خاک ترکیب کنید.   دارچین / 2009



۲۹/۱۰/۱۳۹۳ - ۱۰:۴۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن