واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ دي ۱۳۹۳ (۱۰:۱۷ق.ظ)
معاون توسعه مديريت و منابع انساني خبر داد: استقرار 986 گروه ثابت و سيار و 9000 دستگاه ماشينآلات در راهداري زمستان معاون توسعه مديريت و منابع انساني، اعلام كرد: وزارت راه و شهرسازي براي نگهداري راههاي سطح كشور در طول زمستان از يک هزار و 413 اكيپ راهداري، 15 هزار راهدار مستقر در 986 راهداري ثابت و سيار و 9 هزار دستگاه ماشينآلات سبک و سنگين در مسير راهها بهره ميگيرد و به اين طريق مشغول خدمترساني به مردم است.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدسعيد سيدعلايي ديروز با حضور در مراسم توديع و معارفه مديران كل راه و شهرسازي كه در سالن اجتماعات استانداري برگزار شد، گفت: بيش از 200 هزار ميليارد تومان سرمايهگذاري در حوزه راهداري و اهميت نگهداري راههاي سطح كشور را بازگو ميكند، كشوري كه داراي بيشاز 200 هزار كيلومتر راه اصلي و فرعي استاني است و در اين ميان 34 هزار و 600 كيلومتر آن راه شرياني، 49 هزار كيلومتر آن راه فرعي و مابقي را راه روستايي تشكيل ميدهد.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني، كوچک سازي دستگاه هاي اجرايي را نقشه راه دولت عنوان كرد و گفت: اين وزارتخانه نيز براي اصلاح ساختار به اين مقوله ورود پيدا كرده و با جديت آن را پيگيري مي كند.
سيد علايي افزود: تكميل راه هاي روستايي كمتر از 50 خانوار، توسعه شبكه ريلي، توسعه مسكن شهري و روستايي، تامين نيروي انساني و مسكن مهر از مهم ترين وظايف اين وزارتخانه تا پايان برنامه پنجم توسعه است.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني وزارت راه و شهرسازي ادامه داد: 385 ميليارد ريال براي نگهداري در حوزه راه هاي استان قزوين از سوي وزارت راه و شهرسازي اختصاص يافته است.
سيد علايي افزود: اين استان در كاهش تصادفات جاده اي طي هفت سال گذشته رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
وي، قزوين را از مهم ترين استان هاي كشور و كريدور شمال به جنوب و شمال غرب به مركز كشور دانست و اضافه كرد: 30 طرح راهسازي با 570 هزار ميليارد ريال اعتبار در اين استان درحال اجرا است كه نويدبخش حركت هاي خوب در بخش راه مي باشد.
وي ادامه داد: استان قزوين كه در كريدور اصلي شمال به جنوب، غرب به شرق و شمال شرق كشور قرار گرفته، با 11 استان به طور مستقيم ارتباط ترافيكي دارد و با داشتن 6 هزار و 671 كيلومتر راه اصلي، فرعي و بزرگراه استاني از اهميت به سزايي برخوردار است.
معاون توسعه منابع انساني وزير راه و شهرسازي خاطرنشان كرد: طول بزرگراه اين استان 300 كيلومتر و از اين لحاظ داراي مقام سوم در كشور است، تمام راههاي اصلي در اين استان به بزرگراه تبديل شده يا در دست تبديل به اين مهم است و بر اساس بررسيهاي صورت گرفته 30 پروژه در حوزه راه در سطح استان در دست اجرا است كه اعتبار مصوب آن نزديک 570 ميليارد ريال ميباشد و براي راه روستايي نيز 85 ميليارد ريال در نظر گرفته شده است.
معاون وزير راه و شهرسازي، ساخت حدود 60 هزار واحد مسكن مهر در اين استان را يادآور شد و گفت: از اين تعداد هشت هزار و 389 واحد باقيمانده كه تا سال 94 نيز به اتمام خواهد رسيد.
سيد علايي در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر استفاده از نيروهاي بدنه اين وزارت خانه در پست هاي مديريتي استان ها، گفت: به جز يک استان، تمامي تغييرات صورت گرفته در ادارات كل استان ها از مجموعه اين وزارتخانه بوده و خوشبختانه در استان قزوين نيز يكي از نيروهاي داخلي كه سال ها در اداره كل راه و شهرسازي فعاليت داشته، انتخاب شده است.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني وزارت راه و شهرسازي خدمت در نظام مقدس اسلامي را موهبت الهي دانست و گفت: مسوولان دستگاه هاي اجرايي بايد در همه حال قدردان خداوند براي ارائه خدمت به مردم باشند.
وي گره گشايي از مشكلات جامعه و تلاش به منظور تحقق اهداف نظام جمهوري اسلامي را وظيفه مديران اجرايي دستگاهها عنوان كرد و افزود: بنابر آموزههاي ديني نياز مردم به مديران از نعمتهاي الهي است كه بايد همواره در پاسداري درست از آن و خدمترساني هرچه بيشتر به ولينعمتان خود كوشا باشيم.
معاون توسعه منابع انساني وزير راه و شهرسازي همچنين حفاظت از ميراث ارزشمند شهرسازي و معماري و اعتلاي آن، شهرسازي شهروند محور و جلب مشاركت ذينفعان در تصميمگيريها، تلاش به منظور تحقق معماري ايراني اسلامي و توجه ويژه به نگهداري راههاي اصلي و شرياني به عنوان سرمايه ملي و همچنين پيگيري پروژههاي عمراني و زيربنايي همچون پروژههاي مسكن شهري و روستايي و توجه به تكاليف انجام نشده تاكنون را از وظايف مديركل جديد برشمرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]