واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: کشف و پرورش استعداد های بالقوه دانش آموزان هدف بزرگی است خبرگزاری پانا:مدیر كل آموزش و پرورش لرستان گفت:کشف و پرورش استعداد های بالقوه دانش آموزان هدف بزرگی است که تنها با برنامه محوری ،پژوهش مداری و مدیریت علمی امکان پذیر است.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۶ آذر ساعت 10:06
به گزارش خبرنگار پانا،گودرز كریمی فر در همایش تجلیل از عوامل آموزشی مرکز استعدادهای درخشان شهرستان ،افزود : معلم محوری ترین عنصر در فرایند تعلیم و تربیت است و نقش اصلی را در هدایت و تربیت دانش آموزان به سوی کمال دارد . وی آموزش و پرورش را دستگاهی عظیم ،گسترده و تاثیر گذار خواند و گفت : اگر بخواهیم که آموزش و پرورشی مترقی ،پیشرو و هدفدار داشته باشیم ناگزیریم که از افراد خوش فکر ،علمی ،خلاق و بابرنامه استفاده کنیم که بتوانند به خوبی این دستگاه را در ریل اصلی رسالت و ماموریتش هدایت و راهبری کنند .
کریمی فر خاطر نشان کرد : دیگر نمی توان آموزش و پرورش را به روش آزمایش و خطا اداره کرد ،چرا که اشتباهات و خطاها به حد اشباع رسیده است.
وی اذعان داشت : باید بر اساس تجربیات مفید گذشته و با علم و آگاهی نسبت به زمان کنونی چشم انداز آینده را معقول ،منطقی و هوشمندانه ترسیم کرد .
کریمی فر نقش مدیران آموزشی را در تحقق اهداف و برنامه های نظام تعلیم و تربیت مهم برشمرد و گفت : مدیران آموزشی باید با تکیه بر 5 اصل مدیریتی برنامه ریزی ،سازماندهی ،هماهنگی ،کنترل و نظارت و با دارا بودن عزم و اراده جدی ، امید و تدبیر ،مجبوبیت ،مهارت علمی و استفاده از تجارب ارزنده دیگران مسیر بالندگی ،عزت و سربلندی فرزندان ایران اسلامی را با سرعتی مطمئن و مطلوب بپیمایند .
وی تصریح کرد : مدیران باید محیطی عاطفی و آرام را ایجاد کنند تا کارکنان با میل و رغبت و انگیزه بالا در آموزش و پرورش دانش آموزان و تحقق برنامه های دولت همکاری کنند . وی بر این نکته پای فشرد که باید به جای شعار دادن و حرف زدن عمل کرد و به جای آزمایش و خطاکردن ، درست و هوشمندانه کار کرد و به جای اشتباه کردن راه برطرف کردن مشکلات را یادگرفت .
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان در ادامه سخنان خود تاکید کرد : آموزش و پرورش را نمی توان با روش های سنتی اداره کرد بلکه باید با تکیه بر یافته های جدید علمی و روش های نوین ،تدبیر و اداره کرد . وی در ادامه با اشاره به کسب جایگاه سوم لرستان در رتبه های تک رقمی کنکور سراسری 93 ،نایب قهرمانی دانش آموزان در مسابقات ورزشی کشور ،رتبه عالی استان در ستاد پروژه مهر ، رتبه های برتر مسابقات فرهنگی ، قرآنی ،هنری و آموزشی و کسب رتبه سوم لرستان در جشنواره ملی جوان خوارزمی گفت : باید قدر فرصت ها را دانست و با فکر و برنامه عملیاتی و کاربردی حرکت کرد . کریمی فر تقویت پژوهش سراهای دانش آموزی را در دستور کار آموزش و پرورش خواند و گفت : 2 مجوز برای تاسیس پژوهش سرا در استان صادر شده و تلاش می شود تا با گذر از یادگیری های سطحی و حافظه محور به سمت یادگیری های عمیق و مطلوب حرکت کرد .
وی اظهار داشت: انتظارت از مدارس استعدادهای درخشان بالا رفته و همکاران شاغل در این مدارس باید به دنبال توسعه توفیقات باشند .وی ادامه داد : توسعه و تداوم این موفقیت ها مهمتر از کسب توفیقات کسب شده در این مدارس است
محمد حسین اردشیر رئیس اداره استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان آموزش و پرورش لرستان نیز در این همایش گزارشی از عملکرد مدارس سمپاد ارائه دادو گفت : کارهای بسیار خوبی در این مدارس صورت گرفته و فضای حاکم بر این مدارس توام با آرامش و ثبات است . وی به هوشمندسازی این مدارس اشاره کرد و گفت : آمار و مستندات حکایت از پیشرو بودن این مدارس در عرصه های علمی ،فرهنگی ،مذهبی و ورزشی دارد و تلاش می شود تا با مدیریت علمی و اخلاق مدار توفیقات ادامه داشته باشد.
عباس زاده مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان خرم آبادنیز در این همایش گفت : وضعیت فعلی ما با آرمانها و اهداف فاصله دارد و باید تلاش شود تا دامنه این افتخارات و توفیقات در آموزش و پرورش گسترش یابد . وی خاطر نشان کرد که برگزاری این همایش ها و تجلیل و تقدیر از دانش آموزان و فرهنگیان ساعی و پرتلاش می تواند دستیابی به اهداف را نزدیکتر و آسانتر کند . وی بر نقش رسانه ها و مطبوعات در نهادینه کردن فرهنگ تلاش و کوشش در بین دانش آموزان و فرهنگیان تاکید کرد و گفت : رسانه استانی هم باید خود را در برابر ارتقای فرهنگ و اندیشه جامعه مسئول بداند و در این راه با دستگاه تعلیم و تربیت تعامل و همکاری داشته باشد .در ادامه این مراسم تعدادی از دبیران و کارکنان آموزشگاه به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود پرداخته و راهکارهایی را هم برای ارتقای کمی و کیفی آموزشگاه بیان کردند . تجلیل و تقدیر از دبیران و کارکنان مرکز فرزانگان آخرین برنامه ای بود که با حضور مدیر کل آموزش و پرورش لرستان و جمعی از اساتید دانشگاهی اجراء شد .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]