تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835761836




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا دانش آموزان و معلمان پژوهش نمی کنند؟


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: گزارشی از وضعیت پژوهش در مدارس؛ چرا دانش آموزان و معلمان پژوهش نمی کنند؟ خبرگزاری پانا: از امروز هفته پژوهش در کشور آغاز می شود و با توجه به جایگاه و اهمیت پژوهش در نظام تعلیم و تربیت، در سند تحول بنیادین که مهم ترین سند راهبردی آموزش و پرورش است، به این موضوع اهمیت فراوانی داده شده است.
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ آذر ساعت 11:38



سرویس آموزش و پرورش/ از دهه دوم انقلاب توجه به تحقیق و پژوهش در آموزش و پرورش شكل جدید به خود گرفت و با تأسیس پژوهشكده تعلیم و تربیت در وزارت آموزش و پرورش و تعیین پست كارشناسی مسئول تحقیقات در سازمان‌های آموزش و پرورش و تشكیل شورای تحقیقات در استانهای كشور با حضور مسئولان آموزش و پرورش استانها، استادان دانشگاه و صاحب نظران تعلیم و تربیت تاحدی به بحث تحقیق و پژوهش توجه شد.
وزیر آموزش و پرورش نیز یکی از سیاستهای خود را در این دوره توجه به موضوع پژوهش و گسترش پژوهش سراها قرار داده و قول داده است که در۷۵۲ منطقه آموزشی کشور تا پایان دولت یازدهم پژوهش‌سرای دانش‌آموزی ایجاد ‌شود.
علی اصغر فانی یادآورمی شود که در حال حاضر 401 پژوهش‌سرای دانش‌آموزی در کشور فعال است و امیدواریم با توجه به جهت‌گیری‌های دولت یازدهم و کمک بخش‌های مختلف، امر پژوهش دانش‌آموزی نسبت به گذشته از رشد و بالندگی بالاتری برخوردار باشد.
دو طرحی که به کمک پژوهش آمدند
‌از سوی دیگر فعالیت‌های فوق برنامه و تدوین مسابقات علمی، فرهنگی، هنری با ارائه مقالات پژوهشی و تحقیقاتی توسط دانش آموزان نیز كه گاهی در جهت اشاعه فرهنگ تحقیق و پژوهش در آموزش و پرورش است به ورود پژوهش و تحقیق در صحنه تعلیم و تربیت كمك کرد كه یكی از مهم‌ترین اقدامات در این زمینه طرح "پرسش مهر" است.
از دیگر اقدامات ارزنده سال‌های اخیر در امر تحقیقی معلمان طرحی در قالب "معلم پژوهنده" است. معلم پژوهنده به هر معلم یا دست‌اندكار آموزش و پرورش گفته می‌شود كه برای انجام كار بهتر و اصلاح شیوه یاددهی و یادگیری در روند فعالیت‌ آموزشی و پرورشی خود دست به اقدامی علمی و پژوهشی می ‌زند تا براثر این اقدام به اصلاح و تغییر مثبت وضعیت موجود بپردازد.
سند تحول و پژوهش
سند تحول بنیادین به توسعه زمینه پژوهشگری، ایجاد فرصت های بازآموزی مستمر علمی و تحقیقاتی و مطالعاتی و اختصاص اعتبارات خاص برای فعالیت های پژوهشی معلمان اشاره دارد. در این سند، به ایجاد شبکه پژوهشی فعال و فراگیر در درون ساختار نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی با استفاده از فناوری های نوین و در قالب شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات می پردازد.
این سند استفاده بهینه از ظرفیت های موجود برای گسترش فرهنگ تفکر و پژوهش در بین مدیران، مربیان و تامین پژوهشگر مورد نیاز نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی و حمایت از پژوهشگران فعال و مجرب را مورد نظر قرار می دهد.
اشاره به تدوین نظام جامع حمایت از پژوهشگران حوزه آموزش و پرورش و هدایت موضوعات و اهداف پژوهشی در راستای تحقق اهداف تعلیم و تربیت رسمی دارد. حمایت های مادی و معنوی از طرح های موفق و نوآوری های تربیتی بومی، مستندسازی و انتشار یافته های پژوهشی در داخل و خارج از کشور و ایجاد بانک اطلاعاتی فعال و کارآمد از دیگر مواردی است که در این سند به آن توجه شده است.
راهکارهای عملیاتی شدن پژوهش
  با وجود تمام حمایتهایی که در امر پژوهش می شود و ایجاد پژوهش سراها اما هنوز هم دانش آموزان و فرهنگیان تمایل چندانی به این موضوع نشان نمی دهند. در زمینه راهکارهای عملیاتی شدن پژوهش، حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان معاون پژوهشی وبرنامه ریزی به خبرنگار پانا می گوید: استفاده از نتایج تحقیقات پژوهشگران فرهنگی در برنامه ریزی ها و تشویق های مادی عامل بسیار مهمی در انگیزه بخشی به فرهنگیان اهل پژوهش است.
وی همچنین معتقد است که در نظر گرفتن فعالیت های پژوهشی در نظام رتبه بندی و ارتقاء فرهنگیان، توجه بیشتر به فعالیت های پژوهشی در نظام ارزیابی عملکرد و امتیازدهی هم می تواند موثر باشد. زهرا تالانی  











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن