تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832724453




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خوش بینی نمایشی!


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خوش بینی نمایشی! تهران - ایرنا - سایت خبری فرارو می نویسد :یک کارشناس مسائل بین الملل تاکید کرد که خوشبینی مقامات غربی نسبت به احتمال رسیدن به توافق جامع و نهایی هسته ای با ایران را غیر واقعی و نمایشی است.


خوش بینی نمایشی!علی خرم، مشاور وزیر خارجه، در گفتگو با فرارو، ضمن بیان این مطلب درباره ابراز خوشبینی فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس و جو بایدن معاون رییس جمهور آمریکا نسبت به احتمال دستیابی به توافق جامع و نهایی هسته ای با ایران گفت: به عقیده من این ابراز خوشبینی ها مقامات غربی نمایشی و غیر واقعی است و بیشتر با هدف تاثیرگذاری بر افکارعمومی به منظور بهره برداری ها در آینده و در صورت عدم دستیابی دو طرف به توافق جامع است.
وی افزود: اگر خوشبینی وجود داشته باشد و اگر این خوشبینی واقعی باشد دو طرف بر پایه همین خوشبینی باید در وین 8 به توافق جامع و نهایی دست پیدا می کردند و نیاز به تمدید مذاکرات نبود.
این استاد دانشگاه ادامه داد: شکاف میان ایران و گروه 1+5 برای رسیدن به توافق جامع و نهایی هنوز عمیق و پر نشدنی است. اختلافات اصلی که مانع از دستیابی به توافق جامع و نهایی پیش از پایان ضرب الاجل تعیین شده یعنی سوم آذر شده بود هنوز پابرجا است و راه حل های ارایه شده نتوانسته است دیدگاه های دو طرف را به یکدیگر نزدیک کند.
وی تصریح کرد: بر این اساس ابراز خوشبینی مقامات غربی برای رسیدن به توافق هسته ای با ایران غیر واقعی و نمایشی است به منظور بهره برداری ها در آینده در صورت عدم دستیابی به توافق با ایران است تا توپ عدم توافق را به زمین ایران را بفرستند و ایران را مسوول شکست مذاکرات معرفی کند.
خرم در ادامه درباره موانع دستیابی به توافق جامع و نهایی گفت: یکی از موانع اصلی دستیابی به توافق جامع و نهایی گروه های فشار فعال به خصوص در آمریکا است که با اعمال فشارها و تصمیمات احتمالی به تهدیدی برای مذاکرات هسته ای تبدیل شده اند.
وی درباره تهدیدهای کنگره به اعمال تحریم های تازه علیه ایران کشمکش و مجادله کنگره و دولت آمریکا در این باره و اینکه تا چه اندازه این مجادله جدی است گفت: کشمکش های کنگره و دولت آمریکا درباره
تاکنون هم همین درگیری جمهور خواهان در کنگره با دموکرات ها مانع اصلی توافق شده است و در نهایت ممکن است که مذاکرات هسته ای قفل شود. چرا که در مذاکرات وین 8 یکی از چالش های اصلی دو طرف برای رسیدن به توافق، ناتوانی جان کری وزیر خارجه آمریکا در دادن تعهد به ایران درباره متقاعد کردن کنگره توسط دولت در صورت رسیدن به توافق جامع بود.
مذاکره با ایران و رسیدن به توافق هسته ای کاملا جدی است اگر چه ممکن است یک درصد اندکی از این کشمکش نمایش باشد برای اینکه به طرف ایرانی نشان داده شود که برای دادن امتیاز بیشتر اختیاری ندارد.
این کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه چالش، کشمکش و درگیری میان کنگره و دولت آمریکا در موضوع هسته ای ایران ریشه در اختلافات جمهوری خواهان و دموکرات ها دارد گفت: درگیری های این دو حزب را در دو جبهه کنگره و دولت در مسائلی همچون بیمه، اقتصاد و یا حتی قضیه فرگوسن شاهد بودیم که ادامه اختلافات این دو حزب عمده در آمریکا در سیاست خارجی و موضوع هسته ای ایران نیز تبلور پیدا می کند.
وی افزود: منطق جمهوری خواهان سنگ اندازی در مسیر دموکرات ها و به خصوص دولت باراک اوباما است. برای آنها مهم این است اقداماتی که مورد تایید آنها است توسط دولت اوباما انجام نگیرد تا اعتباری برای دولت و دموکرات ها کسب نشود.
خرم با بیان اینکه نمونه ای از این رفتار را در رابطه با سوریه شاهد بودیم گفت: جمهوری خواهان در داخل و خارج آمریکا به جنگ طلبی شهره هستند و منطق جنگ در گفتمان آنها غالب است. بر این اساس معمولا همواره از گزینه جنگ استقبال می کنند مگر اینکه این گزینه را دولت اوباما روی میز گذاشته باشد.
وی افزود: پس از حملات شیمیایی در سوریه دولت اوباما که کاملا از فضای حاکم بر کنگره اطلاع داشت برای حمله به سوریه لایحه ای را به کنگره ارسال کرد که کنگره هم مطابق معمول با آن مخالفت کرد و در این میان سوریه از حمله آمریکا در امان ماند.
مشاور وزیر خارجه ادامه داد: لذا تکلیف در قضیه هسته ای و نوع مواجه با ایران نیز کاملا روشن است. جمهورخواهان خواستار اعمال فشار و حل موضوع هسته ای از طریق روش سخت افزارانه هستند در حالی که دولت اوباما روش های نرم افزارانه و توسل به دیپلماسی را راهکار حل و فصل موضوع هسته ای ایران می داند.
وی تصریح کرد: بنابراین درگیری جمهور خواهان در کنگره با دموکرات ها در دولت ریشه ای است و نه ساختگی، کاذب و نمایش. این تصور غلطی است در ایران که گمان می شود که تمام اختلافات این دو گروه در موضوع هسته ای ساختگی است.
خرم در ادامه گفت: تاکنون هم همین درگیری مانع اصلی توافق شده است و در نهایت ممکن است که مذاکرات هسته ای قفل شود. چرا که در مذاکرات وین 8 یکی از چالش های اصلی دو طرف برای رسیدن به توافق، ناتوانی جان کری وزیر خارجه آمریکا در دادن تعهد به ایران درباره متقاعد کردن کنگره توسط دولت در صورت رسیدن به توافق جامع بود.
وی افزود: در مقابل هم تاکنون جمهوری اسلامی ایران نشان داده است که زیر بار حرف زور نمی رود و حاضر نیست امتیازاتی فراتر از مابه ازای که طرف مقابل می دهد بدهد.
این استاد دانشگاه در خاتمه گفت: بر این اساس اگر آمریکایی ها نتوانند راهکاری برای متقاعد کردن کنگره به منظور همراهی با توافق جامع هسته ای با ایران و همچنین رفع تحریم های اعمال شده و عدم اعمال تحریم های جدید پیدا کند یقینا کلاف مذاکرات از دست دو دولت آمریکا و ایران در می رود و آن وقت تصمیم گیری برای رسیدن به توافق آسان نخواهد بود.
منبع/ فرارو
اول **


17/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن