واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار خوزستان تشريح كرد؛ عملكرد معاونتهاي استانداري خوزستان در سال 86
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: سياسي
استاندار خوزستان گفت: در سال نوآوري و شكوفايي انسجام و هماهنگي ايجاد شده در معاونتهاي استانداري استان جهش خوبي را در پيشرفت برنامههاي استان به دنبال خواهد داشت.
دكتر سيد جعفر حجازي در گفت و گو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان - توضيح داد: از جمله اقداماتي كه در معاونت سياسي - اجتماعي استانداري در سال گذشته انجام شد ساماندهي تشكيلات سياسي در استان بود. در اين اقدام سعي شد با برقراري ارتباط و جمع آوري ديدگاهها و نظرات تشكلهاي سياسي استان، همگرايي و همفكري خوبي در زمينه مسائل سياسي و توسعه استان ايجاد شود.
جهش چشمگير معاونت سياسي - اجتماعي استانداري در ساماندهي امور اجتماعي خوزستان
وي افزود: ساماندهي امور مربوط به بانوان، جوانان، افراد بيكار و مسائل بهداشتي - درماني استان اقدام ديگر اين معاونت در بخش مسائل اجتماعي بود.
حجازي تصريح كرد: معاونت سياسي يك جهش چشمگيري را در زمينه ساماندهي امور اجتماعي به خصوص مسائل مربوط به زنان بيسرپرست، زنان فاقد شغل و رفع مشكلات مسكن جوانان در سازمان ملي جوانان داشته است.
وي ادامه داد: اقدام جديدي كه در اين معاونت در سال گذشته انجام شد، گسترش بينش دانش افزايي مهر بود كه در اين راستا با برگزاري كلاسهاي فوق العاده براي دانش آموزان با معدل بالاي 14 اقدام خوبي براي گسترش دانش افزايي صورت گرفت.
حجازي عنوان كرد: برگزاري پرشور انتخابات سالم و بدون تنش در 14 حوزه انتخابي استان يكي ديگر از اقدامات حوزه معاونت سياسي اجتماعي استانداري خوزستان در سال گذشته بود.
جبران عقب ماندگي پروژهها با فعال شدن حوزه معاونت عمراني از شهريورماه سال گذشته
وي خاطرنشان كرد: با فعال شدن حوزه معاونت عمراني از شهريورماه سال گذشته عقب ماندگي پروژههاي در حال اجرا جبران شده و اين پروژهها پيشرفت فيزيكي خوبي داشتهاند.
استاندار خوزستان تصريح كرد: بسياري از كارگروههاي مرتبط با حوزه معاونت عمراني در دستور كار اين معاونت مانده بود. به عنوان مثال كارگروه معماري و شهرسازي به تنهايي بيش از 170 موضوع را در نوبت بررسي داشت كه با تصميم گيريهاي صحيح و به موقع معاونت عمراني و با برگزاري جلسات متعدد ديگر هيچ موضوعي براي بررسي در اين كارگروه باقي نمانده كه مطرح نشده باشد.
وي گفت: بازنگري طرحهاي جامع و هادي شهرها و طرحهاي راهبردي شهرستانها كه به دليل حجم زياد كارها عقب مانده بود از جمله ديگر اقداماتي بود كه در حوزه معاونت عمراني صورت گرفت. اين معاونت با تشكيل جلسات منظم، سه يا چهار طرح راهبردي را در سال گذشته تصويب و تعدادي ديگر نيز به تدريج در جلسات كميتههاي مربوط به تصويب خواهند رسيد.
حجازي ادامه داد: ساماندهي وضعيت حمل و نقل اتوبوسها و سوخت از جمله اقدامات معاونت عمراني در بخش حمل و نقل عمومي بود. با اتخاذ تدابير لازم و ايجاد هماهنگي بين شركت پخش و پالايش و ساير دستگاههاي مرتبط، كمترين مشكل و تنش را در بخش توزيع سوخت استان داشتيم.
وي خاطرنشان كرد: تنظيم بازار سيمان و رفع مشكلات بخش ساختمان از جمله مسائلي بود كه معاونت عمراني با ايجاد هماهنگيهاي لازم از تعطيلي پروژهها و كارگاهها جلوگيري كرد.
استاندار خوزستان افزود: دفاتر فني فرمانداريها و شهرستانها به علت كمبود نيروي انساني به صورت غيرفعال مانده بودند. اين امر موجب شده بود كيفيت نظارت بر معادن و پروژههاي عمراني در شهرستانها كاهش يابد ولي با فعال شدن دفاتر فني، در حال حاضر هيچ پروژهاي در شهرستانها نيست كه بدون نظارت دفاتر فني صورت گيرد.
ساماندهي وضعيت پروژه قطار شهري، مهمترين اقدام معاونت عمراني
وي تاكيد كرد: ساماندهي وضعيت قطار شهري يكي از مهمترين اقدامات معاونت عمراني است. اين پروژه از لحاظ تامين اعتبار و پيشرفت فيزيكي كند پيش ميرفت ولي با تلاشهاي معاونت عمراني اعتبار خوبي به اين پروژه در سال 87 اختصاص يافت و پيمانكار مكلف به سرعت بخشيدن به اجراي پروژه شده است. در حال حاضر مطالعات ايجاد خطوط دوم و سوم قطار شهري اهواز انجام شده و در دستور كار شوراي ترافيك كشور قرار گرفته كه اميدواريم هر چه سريعتر به تصويب رسد.
حجازي خاطرنشان كرد: در حال حاضر بررسي طرح جامع حمل و نقل عمومي شهر اهواز كه مدتها عقب افتاده بود فعال شده و در اسفند سال گذشته به تاييد شوراي عالي ترافيك كشور رسيد.
وي گفت: تاسيس بيش از هزار و 600 دهياري با تلاش معاونت عمراني و تجهيز و تامين نياز ماشين آلات اين دهياريها از اقدامات اين معاونت بوده است.
تلاش معاونت مديريت و برنامهريزي استانداري براي دريافت منابع اعتباري مورد نياز خوزستان
وي با تشريح عملكرد معاونت مديريت و برنامهريزي استانداري خوزستان، خاطرنشان كرد: يكي از اقدامات شاخص اين معاونت، تلاش براي دريافت منابع اعتباري مورد نياز استان در سفر رياست جمهوري بود. بخشي از اين اعتبار در سال گذشته تامين نشده بود كه با تلاشهاي انجام شده اين منابع در لايحه بودجه سال 87 آورده و تامين شد.
حجازي گفت: با رايزنيهاي صورت گرفته، تشكيل جلسات و پيگيريهاي انجام شده، اعتبار ويژهاي براي توسعه عمران استان اختصاص يافت كه امسال اختصاص اين ميزان اعتبار به ميزان 150 ميليارد تومان، اضافه بر اعتبارات عمراني استان باعث افزايش 51 درصدي اعتبارات استان شده است.
وي افزود: در حال حاضر مشكلات صنايع مواجه شده با بحران همچون كارخانههاي نيشكر هفت تپه، كارون و شركت فولاد در حال پيگيري است.
استاندار خوزستان يادآور شد: ساماندهي وضعيت اشتغال، توسعه صادرات غيرنفتي استان، ساماندهي وضعيت بانكها و منابع بانكي از اقدامات انجام شده توسط اين معاونت است.
حجازي عنوان كرد: با توجه به تصويب بانك مركزي در سال 86 مبني بر كاهش تزريق منابع بانكي در بازار به منظور كنترل تورم، معاونت برنامه ريزي استانداري با برگزاري جلسات با بانكهاي استان، موفق به توزيع مناسب نقدينگي و استفاده بهينه از منابع بانكي شد.
وي گفت: براي نخستين بار كار هماهنگي بين بانكها و استانداري صورت گرفت كه در نتيجه آن منابع و مصارف بانكها در استان مشخص و تنظيم شد.
استاندار خوزستان بيان كرد: اقدام شاخص ديگر اين معاونت، سرشماري سال 85 و پالايش آمار و اطلاعات است. براي نخستين بار در كشور و در استان سرشماري از اماكن مذهبي و غير مذهبي انجام شد. همچنين اين سرشماري در بخش بنگاههاي زودبازده نيز انجام و ميزان عملكرد بنگاهها صورت دقيق و سرشماري شده گردآوري گرديد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 313]