واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک مسوول:ایستگاه های راه آهن درهیچ نقطه ای ازجهان خارج از شهرها ساخته نمی شود قزوین - ایرنا - معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی درپاسخ به درخواست مسوولان شهر تاکستان مبنی بر تغییر مسیر راه آهن ازداخل شهر به حاشیه آن گفت : در هیچ نقطه ای از جهان ایستگاه های مسافربری قطار درخارج ازحوزه شهری احداث نشده است.
سید "محسن پورسید آقایی" روزشنبه دربازدید ازطرح های در دست احداث راه آهن درتاکستان افزود: درتمام کشورها ازترکیه گرفته تا شهرهای اروپایی همانند برلین، ایستگاه های قطار بین شهری درپرترددترین نقطه قراردارند، زیرا حمل و نقل ریلی وقطارهای مسافربری با مردم سروکار داشته و برای تردد آسان وایمن، ایستگاه ها بایستی در دسترس ترین نقطه قرار گیرند.
وی اظهارکرد: متاسفانه با دو خطه شدن خط آهن جدید قم، مسوولان امر در آن زمان اقدام به احداث ایستگاه آن در7 کیلومتر خارج ازشهر نمودند که با نارضایتی مردم ومسوولان این شهر روبرو شده و در طرح جدید قرار شده که این ایستگاه با تغییر مسیر به داخل شهر انتقال یابد.
پورسید آقایی اضافه کرد: مشابه این درخواست ها در وزارت راه و شهرسازی وجود دارد اما انتقال ایستگاه های راه آهن به خارج ازشهر، نه کارشناسی است و نه منطقی، چون آن روز که ایستگاه راه آهن تاکستان درسال 35 احداث شد، ایستگاه درحاشیه شهر قرارداشت، اما امروز دروسط شهر واقع شده واگر امروز هم این انتقال صورت گیرد علاوه بر دور ازدسترس بودن، تا چند سال آینده نیز آن محل با توجه به توسعه شهرها، در وسط شهر قرار می گیرد.
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی یادآور شد : آنچه که ما متاسفانه به آن در خصوص عبور خط راه آهن ازمراکز شهری توجه نکرده ایم مربوط به زیبا سازی ، دیوارکشی، نظافت ودرختکاری درحریم راه آهن بوده که مشکلات حادی را نیز برای مردم حاشیه آن ایجاد کرده است.
به گفته وی، در کشورهای دنیا، که خط آهن محدوده های شهر را به دو یا چند بخش تقسیم کرده، آنقدر پل وتونل احداث کرده اند که ارتباط چند سویه شهر از طریق آنها به راحتی فراهم شده والبته این مدل را نیز ما باید در شهرهای خود پیاده کنیم.
پور سید آقایی ادامه داد: وجود یک ایستگاه راه آهن در مرکز شهر با اجرای معماری اسلامی درآن، درختکاری و زیبا سازی محیط وایجاد پل های روگذر و زیرگذر می تواند طراحی مناسبی را برای شهروندان ایجاد نموده وراه آهن جمهوری اسلامی آمادگی کامل دارد تا سهم 50 درصدی خود را در خصوص اجرای عملیات ساخت پل های مورد نیاز درهمه شهرهای کشور ازجمله تاکستان، به شهرداری بپردازد.
وی افزود: برای اجرای نمازخانه، سرویس های بهداشتی جدید و اجرای سکوی دوم برای مسافران امسال 50 میلیارد ریال ازسوی راه آهن جمهوری اسلامی به این شهرستان اختصاص خواهد یافت.
پور سید آقایی خاطرنشان کرد: توسعه راه آهن همواره مورد توجه مسوولان نظام از جمله مقام معظم رهبری و شخص رییس جمهوری بصورت خاص بوده تا جایی که اخیرا مجلس شورای اسلامی وزارت نفت رامکلف نموده تابخشی از درآمدهای حاصل از فروش خود را به امر توسعه خطوط ریلی کشور اختصاص دهد.
وی در پایان اظهارکرد: درامر توسعه خطوط ریلی دو بخش باری ومسافری برای ما مطرح است که به عنوان مثال دربخش باری مناطق شرقی کشور ومسافری خط تهران - تبریز که شهرستان تاکستان را نیز شامل می شود، برای ما حایز اهمیت است.
درحاشیه این برنامه ، مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی به همراه معاون عمرانی استاندار، سرپرست راه وشهرسازی استان قزوین، فرماندار ونماینده مردم تاکستان درمجلس شورای اسلامی ومدیرعامل شرکت راه آهن شمالغرب کشور از تاسیسات وپروژه های عمرانی راه آهن این شهرستان بازدید کردند.
627/ 614/1859
01/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]