واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ آبان ۱۳۹۳ (۸:۵۱ق.ظ)
لزوم مشارکت تمامي سازمان هاي مسؤول در موضوع جمع آوري متکديان شهرداري تهران و سازمان رفاه، خدمات و مشارکت هاي اجتماعي در راستاي جمع آوري متکديان و پاک کردن چهره شهر از اين افراد هماهنگي هاي لازم را با وزارت کشور و استانداري انجام داده است.
يه گزارش خبرگزاري موج، حسين زارع صفت مديرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت هاي اجتماعي شهرداري تهران با بيان اين مطلب اظهار داشت: تکدي گري امري همزاد با فعاليت هاي شهرنشيني است. يقيناً، هر چه شهرها بزرگ تر شوند، ميزان نابساماني هاي اجتماعي نيز افزايش مي يابد. علاوه بر اين، آسيب اجتماعي تکدي گري ابعاد پيچيده اي دارد و براي مقابله با آن ضروري است تا جنبه هاي اقتصادي، اجتماعي و جمعيتي اين گروه از جامعه به همراه دلايل بروز و ظهور اين پديده مورد توجه قرار بگيرد.
او در ادامه با بيان اينکه اميدواريم در آينده اي نزديک ايران و جامعه شهري به مرحله اي برسد که ديگر شاهد بروز و ظهور تکدي گري و پاک کردن چهره شهر از متکديان نباشيم، اظهار کرد: تجربه نشان داده است که براي مقابله با مسئله تکدي گري نياز به اجراي يک سري اقدامات ايجابي و سلبي است. علاوه بر اين، اطلاع رساني و آگاه سازي شهروندان درباره ابعاد تکدي گري و نحوه برخورد با متکديان بسيار مهم است. در اين مورد، ضروري است تا رفتار مردم با متکديان منطقي باشد؛ ما بايد نسبت به محرومين جامعه حس مسووليت داشته باشيم و نسبت به آن ها حساس باشيم اما به هيچ عنوان نبايد به شکل احساسي با اين مساله برخورد کنيم.
زارع صفت عنوان کرد: برخي از متکديان نيازمند نيستند و تکدي گري حرفه آن ها است. به طور حتم، فردي که از طريق تکدي گري درآمدزايي مي کند با يک فرد نيازمند متفاوت است. بررسي هاي ما حاکي از آن است که بخشي از متکديان درآمد حاصل از تکدي گري را در کار هاي غير انساني و اجتماعي مانند مصرف مواد مخدر صرف مي کنند که اين مسئله در نهايت به توسعه آسيب هاي اجتماعي مي انجامد.
مدير عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت هاي اجتماعي شهرداري تهران با اشاره به اجراي طرح جمع آوري متکديان همزمان با آغاز فصل سرما بيان کرد: شهرداري تهران و سازمان رفاه، خدمات و مشارکت هاي اجتماعي در راستاي جمع آوري متکديان و پاک کردن چهره شهر از اين افراد هماهنگي هاي لازم را با وزارت کشور و استانداري انجام داده است. اين در حالي است که مسئله تکدي گري و برخورد با متکديان به تنهايي از عهده يک سازمان برنمي آيد. متاسفانه، در حال حاضر شهرداري در موضوع جمع آوري متکديان تنها است و مهم ترين مسئله ما اين است که بتوانيم ظرفيت هاي ديگر سازمان ها را در کنار ظرفيت هاي خود قرار داده و با استفاده از پتانسيل هاي آنان به وظايف سازماني خود عمل کنيم.
او در ادامه گفت: براي مقابله جدي با آسيب تکدي گري ضروري است تا پس از جمع آوري متکديان اقداماتي صورت بگيرد تا اين افراد ديگر به چرخه تکدي گري بازنگردند. بنا بر آمار هاي در دسترس، در حال حاضر برخي از متکديان ايراني نيستند و بايد رد مرز شوند. بخش ديگر متکديان هم از ساير شهرها به تهران آمدند که در اين مورد هم لازم است تا به شهرهاي خود بازگردانده و سامان دهي شوند.
زارع صفت در ادامه با اعلام اينکه طرح هاي جمع آوري متکديان همزمان با فصل زمستان تشديد مي شود، عنوان کرد: ما فعاليت جاري خود را همزمان با شروع سرما و شرايط فصلي تشديد مي کنيم و برنامه هاي جامعي را مهيا کرديم تا فضا را به خوبي مديريت کنيم. ضمن اينکه قرار است گرمخانه هاي منطقه اي و گرمخانه هاي اضطراري منطقه اي براي ارائه خدمت توسعه پيدا کنند.
وي در پايان خاطر نشان کرد: سازمان همچون گذشته همکاري جامع خود را با سازمان بهزيستي و ساير ارگان هاي مسئول ادامه خواهد داد. اميدواريم که ساير نهاد ها نيز وظايف خود را گسترده تر از گذشته انجام دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]