تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836030504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۵ توصیه به آن‌ها که روابط خانوادگیشان شکراب است


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


۵ توصیه به آن‌ها که روابط خانوادگیشان شکراب است
خانواده تعریف صحیحی از یک «با هم بودن خوب» است. هر انسانی در خانواده‌ای دارای روابط صمیمانه رشد کند به احتمال زیاد موفق‌تر خواهد بود.
جام جم سرا به نقل از خراسان: برای وجود رابطه‌ای صمیمانه بین اعضای خانواده توصیه‌های زیر را نادیده نگیرید:
نقش ارتباط‌های صمیمانه در خانواده ارتباط صمیمانه، زیر بنای خانواده سالم و موفق است. ارتباط صمیمانه عواملی همچون درک متقابل یکدیگر، احترام متقابل و همچنین صداقت و درستی در نظام خانواده را در بر می‌گیرد. الگوهای ارتباطی اثر مهمی بر اعضای خانواده دارد؛ زیرا شخصیت، میزان یادگیری، اعتماد به نفس، قدرت انتخاب و تصمیم گیری منطقی افراد خانواده به ارتباط خوب، منطقی و صمیمانه آن‌ها در خانواده وابسته است.
یکی از لازمه‌های موفق بودن یک خانواده، وجود ارتباط مناسب و صمیمانه بین اعضای آن است. ارتباط‌های صمیمانه در خانواده‌هایی بیشتر دیده می‌شود که امکان بیان احساسات و نظرات در آن وجود دارد. در خانواده‌هایی که در آن‌ها، احساسات یا نظرات اعضا مورد توجه قرار نمی‌گیرد، دستیابی به ارتباطی صمیمانه غیر ممکن به نظر می‌رسد.
۱ - همزبان و همدل یکدیگر باشید: همدلی و همزبانی یکی دیگر از عوامل زمینه ساز برقراری ارتباط اعضای یک خانواده با یکدیگر است؛ همدلی عبارت است از آگاهی یکی از زوجین به احساسات همسرش درباره موضوعات مختلف. البته باید بگویم که صرف دانستن نظر همسر بدون توجه به آن، همدلی محسوب نمی‌شود؛ همدلی به زوجین اجازه می‌دهد تا احساسات یکدیگر را بهتر درک کنند و در هر دو نفر احساس ارزشمند بودن به وجود می‌آورد.
۲ - حداقل یک بار در روز دور هم جمع شوید اعضای خانواده‌ای که به هم وابسته هستند و از راهنمایی‌های یکدیگر استفاده می‌کنند، به طور طبیعی ارتباط بهتری با یکدیگر دارند؛ بنابراین اعضای خانواده‌های گسسته که در روز دور هم جمع نمی‌شوند تا با هم گفت‌و‌گو کنند، نمی‌توانند خانواده موفقی باشند. اگر اعضای خانواده، خودشان را ملزم کنند تا در یک ساعت خاص از شبانه روز دور هم جمع شوند، برای برقراری ارتباط صمیمانه قدم بزرگی برداشته‌اند؛ به طور مثال، خوردن حداقل ناهار یا شام در کنار اعضای خانواده می‌تواند روحیه شادابی و نشاط را به خانواده تزریق کند. اعضای این خانواده‌ها در جمع‌‌هایشان می‌توانند توضیحی از برنامه‌های روزشان داشته باشند تا احساس نزدیکی و همدلی بیشتری با یکدیگر داشته باشند.
۳ - از ورود یکدیگر به خانه استقبال کنید یکی از راهکارهای عملی برای صمیمانه شدن ارتباط اعضای یک خانواده با یکدیگر، استقبال از ورود دیگر اعضای خانواده بخصوص پدر به خانه است. این رفتار باعث می‌شود که اعضای خانواده از دیدن یکدیگر خوشحال شوند و احساس صمیمیت بیشتری با هم داشته باشند. گفت‌و‌گو در لحظه ورود یکی از اعضای خانواده به خانه، باعث احساس ارزشمندی به او می‌شود و صمیمیت را بین اعضای خانواده بیشتر می‌کند.
۴ - به تفاوت‌های زن و مرد آگاه باشید قبول این واقعیت اساسی که «زن و مرد با هم تفاوت دارند» برای ایجاد روابط مثبت و عاشقانه بین زوجین ضروری است. بعضی افراد نه تنها وجود تفاوت بین خود و همسرشان را تایید نمی‌کنند بلکه روی یکدیگر برای ایجاد تغییرات پافشاری می‌کنند. چنین افرادی از تفاوت‌های یکدیگر به خشم می‌آیند، در برابر آن‌ها مقاومت و آن‌ها را رد می‌کنند. این زن‌وشوهر‌ها انتظار دارند که شریک زندگیشان با‌‌ همان شیوه احساسی فکری و رفتاری آن‌ها عمل کند و هر زمان به صورت متفاوت از آن‌ها عمل کند، آن را خطا می‌دانند؛ بنابراین زن و شوهر‌ها باید به این نکته مهم توجه داشته باشند چراکه نبود رابطه مناسب بین آن‌ها، امکان وجود روابط صمیمانه بین اعضای دیگر خانواده‌ها را از بین می‌برد.
۵ - مهارت‌های ارتباط موثر را بیاموزید: تعاملات در خانواده به وسیله نظام ارتباطات شکل می‌گیرد؛ نظام ارتباطی شامل ارتباطات کلامی و غیر کلامی است. در ارتباطات کلامی روش‌های صحبت کردن بسیار موثر است و همچنین نحوه بیان در ارتباط بسیار مهم است.
کارشناسان برای داشتن زندگی سالم معمولا آشنایی با مهارت‌هایی را توصیه می‌کنند که ۳ مهارت از آنها برای داشتن ارتباطی صمیمانه در بین اعضای خانواده ضروری است:
الف: احترام در خانواده احترام در خانواده؛ یعنی اینکه اعضای یک خانواده در تصمیم گیری‌های خود دیگر اعضا را هم مد نظر داشته باشند؛ به خصوص اگر یکی از زوجین به بیان احساسات خود درباره یک موضوع خاص می‌پردازد، زوج مقابل با توجه به صحبت‌های او باید گوش فرا دهد و هر دو برای خواسته‌های منطقی هم ارزش قایل شوند. همچنین اگر پدر و مادری برای نظرات فرزندانشان احترام قایل شوند، احتمال اینکه آن‌ها دچار تصمیم گیری‌های اشتباه شوند کاهش می‌یابد.
ب: ابراز دوستی حقیقی جالب است بدانید که دوست داشتن، رابطه نزدیکی با احترام گذاشتن دارد. برای اینکه ارتباط اعضای خانواده‌ای با یکدیگر در مقوله صمیمیت واقعی جلوه کند، باید اعضای خانواده در عمل هم محبت و علاقه‌شان را به یکدیگر نشان دهند.
پ: صداقت داشتن صداقت یعنی صراحت اعضای یک خانواده در گفتن دلایل کارهایی که انجام داده‌اند. اگر اعضای خانواده‌ای با یکدیگر صادق نباشند، برقراری ارتباط صمیمانه بین آن‌ها شدنی نخواهد بود. همچنین صراحت بیان هم باید در بین اعضای یک خانواده در هنگام بیان احساساتشان به یکدیگر یا یک موضوع خاص مشاهده شود. بیان احساسات و همفکری درباره بسیاری از مشکلات، می‌تواند در تحمل یا حل مشکل به خانواده‌ها کمک کند. در خور ذکر است که در بیان احساسات باید صداقت مد نظر باشد تا اعتماد اعضای خانواده به یکدیگر هم بیشتر شود.


چهارشنبه 7 آبان 1393 11:12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن