محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832812735
اقلیت بهانهگیر چرا با نیلی مخالف است؟
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اقلیت بهانهگیر چرا با نیلی مخالف است؟
آنان که امروز نیلی را به دلیل عدم سابقه اجرایی ردمی کنند، چه توجیهی برای حمایتشان از کاندیداتوری شخصی در انتخابات ریاست جمهوری دارند که تنها سمت اجرایی اش دبیری کوتاه مدت شورایعالی امنیت ملی و انجام چند مذاکره با آن نتایج با 5+1 است؟
آفتاب: فردا دکتر نیلی احمد آبادی به صحن علنی مجلس می رود تا پس از دفاع از خود و بیان برنامه هایش برای وزارت علوم شانسش را برای اخذ رای اعتماد به عنوان سومین گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم بیازماید، شناسی که گرچه برخی رسانه های مخالف دولت سعی در کم نشان دادن آن دارند اما همچنان بالاست.
به گزارش آفتاب به نقل از تدبیر24، اعلام نام نیلی احمد آبادی به عنوان گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم آنفدر دور از انتظار بود که تمام رشته های مخالفان دولت برای هجمه به گزینه های احتمالی پیشنهادی دولت برای وزات علوم را پنبه کرد. جریانی که با یکسری حاشیه پراکنی و جوسازی موفق به عزل فرجی دانا از وزارت علوم شده بود، در طول مدت سرپرستی نجفی بر وزارت علوم برای جمع آوری سند و مدرک علیه گزینه های احتمالی رییس جمهور تلاش کرد اما معرفی غیرمنتظره و دور از انتطار سرپرست دانشگاه تهران برای وزارت علوم تمام نقشه های افراطیون را خنثی کرد.
شیخ دیپلمات با معرفی نیلی هوشمندی و زرنگی اش را در حوزه سیاست داخلی هم به مخالفانش نشان داد تا به آنها در مقام عمل ثابت کند که سیاست ورزی بیش از آنکه نیازمند غوغاسالاری و هیاهو باشد با سکوت به نتیجه می رسد اما طیف اقلیت مجلس که معلوم نیست چه نانی به روغن بی ثباتی وزارت علوم انداخته این بارهم بی کار ننشسته و در فرصت محدود باقی مانده تا حضور نیلی در صحن مجلس با خبرسازی و خبرپراکنی به دنبال کاهش آرای گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم است.
نخستین بهانه این جریان اتهام فعالیت در حوادث پس از انتخابات سال 88 است. بهانه ای که از همان روزهای نخست رای اعتماد به کلیت کابینه از سوی شماری اندک در صحن مجلس شنیده می شد و همچنان همان افراد به بهانه فتنه بر سر مخالفان خود می کوبند. نمایندگانی که جز دو سه عضو کابینه مابقی دولتمردان را فعال فتنه و فتنه گر می دانند این بار هم دست به کار شده اند و پس از عدم رای اعتماد به میلی منفرد و عزل فرجی دانا با چماق فتنه قصد دارند تا با مرتبط کردن نیلی به وقایع 88 او را هم از حضور در کابینه منع کنند.
بهانه دیگر اقلیت تندرو، نداشتن سوابق اجرایی از سوی نیلی است. امری که گرچه تنها با مراجعه به سوابق نیلی و رزومه کاری اش می توان به بی اساس بودن آن پی برد اما سوال اینجاست که چرا این نمایندگان اینچنین با نگاهی سیاسی و جناحی به اسقبال گزینه دولت برای وزارت علوم رفته اند؟ نمایندگانی که امروز نیلی را به دلیل آنچه که نداشتن سابقه اجرایی کافی می خوانند، برای تصدی وزارت علوم نامناسب می دانند، چه توجیهی برای حمایتشان از کاندیدایی در انتخابات ریاست جمهوری دارند که تنها سمت اجرایی اش دبیری کوتاه مدت شورایعالی امنیت ملی و انجام چند مذاکره با آن نتایج با 5+1 است؟
بهانه سومی که البته با همراهی رسانه های افراطیون از آن برای عدم تمایلی کلیت مجلس با وزارت نیلی! یاد می شود هم جای تامل ندارد، آنان معتقدند وزیر پیشنهادی علوم برنامه ندارد! امری که تنها کافی است سرسپردگان رسانه ای جریان تندرو زحمت جستجویی ساده در موتورها جستجو را به خود بدهند تا لیست برنامه های نیلی برای هدایت وزارت علوم را پیدا کنند، از سوی دیگر همانطور که بارها رییس جمهور و معاون اول وی اعلام کرده اند بنا نبوده و نیست تا پس از استیضاح فرجی دانا در سیاست ها و مسیر این وزارتخانه تغییری ایجاد شود، در حقیقت حسن روحانی چاره ای جز انتخاب وزیری همسو با مطالبات دانشجویان و جامعه ندارد، روحانی که بارها تاکید کرده قول هایش را فراموش نکرده به خوبی می داند که اگر به وعده انتخاباتی اش درخصوص بازگشت نشاط به دانشگاه ها عمل نکند پایگاه عظیم اجتماعی اش در میان قشر دانشجو را از دست خواهد داد.
موضوعی که اتفاقا جریان مقابل دولت نیز با علم به آن به دنبال ایجاد تنش و بی ثباتی در وزارت علوم است، این جریان انگشت شمار در مجلس که روزگاری در دولت متبوع و مطبوعشان فضایی امنیتی و تک صدایی بر دانشگاه حاکم بود به خوبی می دانند که راه بی اعتمادی جریان دانشگاهی به دولت و کاهش پایگاه اجتماعی عظیم حسن روحانی در دانشگاه ها ایجاد بی ثباتی در این محیط های آموزشی است و برای رسیدن به این خواسته نیز چه راهی بهتر از ضربه زدن به وزارت علوم.
آنان که با غوغاسالاری و شایعه پراکنی به دنبال رای نیاوردن نیلی در صحن علنی مجلس هستند، سناریو دیگری نیز از ایشان به ذهن خطور می کند و آن ایجاد اختلاف میان دولت و مجلس است. این جریان به خوبی می داند که در انتخابات بعدی مجلس شانس چندانی برای تکیه دوباره بر صندلی های سبز رنگ بهارستان را ندارند. بنابراین به دنبال این هستند تا با القای اختلاف میان مجلس و دولت طیف اکثریت مجلس که از همراهان دولت نیز محسوب می شود در نظر مردم مانند خودشان تندرو قلمداد شوند تا امید مردم به خانه ملت کم شود.
فردا احتمالا نیلی همراه با رییس جمهور به صحن علنی مجلس می رود و نمایندگان مجلس فرصت چندانی برای صحبت با وی ندارند. گرچه نتایج دیدارها و مذاکرات وزیر پیشنهادی در اغلب جلسات مجلس مثبت ارزیابی شده اما بد نیست نمایندگان محترم کارنامه مدیریتی نیلی در چند ماه سرپرستی وزارت علوم را نیز بررسی کنند و از دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران در این باره پرس و جو کنند. بطور حتم نماد آموزش عالی کشور مشت مناسبی از نمونه خروار جریان دانشگاهی کشور خواهد بود تا با استناد به آن به وزارت نیلی رای مثبت دهند.
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]
صفحات پیشنهادی
اولین مخالف خوانی یک نماینده برای نیلی: تنها با بیان کلیات نمی توان در وزارت علوم کاری از پیش برد
اولین مخالف خوانی یک نماینده برای نیلی تنها با بیان کلیات نمی توان در وزارت علوم کاری از پیش برد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مهلت معرفی وزیر علوم از سوی رئیس جمهور به مجلس 29 آبان به پایان می رسد درباره گزینه پیشنهادی دراین باره گفت به طور قطع پمخالفت شورای عالی انقلاب فرهنگی با ریاست نیلی در دانشگاه تهران کذب است
دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶ ۱۲ معاون امور نظارت و هماهنگی مجلس معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به اینکه معمولا طبق ادوار گذشته روسای جمهور در معرفی وزرا به مجلس شخصا حضور پیدا میکنند گفت مطابق آییننامه داخلی مجلس الزاماتی وجود دارد از جمله اینکه رئیس جمهور میتواند در دفاعچرا 14 مارس با کمک نظامی ایران به ارتش لبنان مخالف است؟
چرا 14 مارس با کمک نظامی ایران به ارتش لبنان مخالف است بین الملل > خاورمیانه - ایسنا نوشت پس از سقوط موصل ائتلاف بینالمللی و منطقهای از بیش از چهل کشور برای مبارزه با تروریسم داعش در منطقه خاورمیانه ایجاد شد و در همین راستا آمریکا و دیگر کشورهای غربی عضفریادهای مخالفت نمایندگان پس از اعلام وصول نامه معرفی نیلی/ چهارشنبه،موعد بررسی رای اعتماد
فریادهای مخالفت نمایندگان پس از اعلام وصول نامه معرفی نیلی چهارشنبه موعد بررسی رای اعتماد سیاست > مجلس - مهر نوشت نامه معرفی وزیر پیشنهادی علوم تحقیقات و فناوری در جلسه علنی مجلس از سوی هیات رئیسه اعلام وصول شد در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی نامه بررسیچرا آمریکا با کمک نظامی ایران به ارتش لبنان برای مبارزه با تروریسم مخالف است؟
چرا آمریکا با کمک نظامی ایران به ارتش لبنان برای مبارزه با تروریسم مخالف است چندین عامل از دید آمریکا و رژیم صهیونیستی باعث مقاومت این کشورها در مقابل ارسال اسلحه از ایران به لبنان میشود از جمله این عوامل ترس از محکم شدن ارتباط ارتش ایران و لبنان پیدا شدن رقیب جدید برای بازاراظهارات یک مقام دولتی درباره نگاه نظام به مخالفانش در خارج از کشور/ چرا پیام چامسکی در کنفرانس سواد رسانهای ق
فرهنگ و ادب فرهنگ عمومی فرهنگ و ادب در هفته گذشته اظهارات یک مقام دولتی درباره نگاه نظام به مخالفانش در خارج از کشور چرا پیام چامسکی در کنفرانس سواد رسانهای قرائت نشد کنفرانس سواد رسانهای که قرار بود با پیام نوام چامسکی نظریه پرداز و زبانشناس آمریکایی افتتاح شود به کار خو14 مارس چرا با کمک نظامی ایران به ارتش لبنان مخالف است؟
شنبه ۳ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۷ پس از سقوط موصل ائتلاف بینالمللی و منطقهای از بیش از چهل کشور برای مبارزه با تروریسم داعش در منطقه خاورمیانه ایجاد شد و در همین راستا آمریکا و دیگر کشورهای غربی عضو ناتو تجهیز ارتشهای منطقه و حتی گروههای مسلح موسوم به معتدل در سوریه را در برنامه کارمصائب نیلی برای وزیر شدن/ مخالفان وزیر علوم چه می گویند؟
مصائب نیلی برای وزیر شدن مخالفان وزیر علوم چه می گویند وزیر پیشنهادی علوم روز گذشته رایزنی های خود را برای تصدی این پست در مجلس آغاز کرد اما واکنش های نمایندگان سرنوشت اعتماد به او را نامعلوم می کند به گزارش نامه نیوز نامعلوم بودن سرنوشت نیلی از همان زمان اعلام وصول نام اوچرا دولت با طرح آمران به معروف مخالفت کرد؟
چرا دولت با طرح آمران به معروف مخالفت کرد نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت متاسفانه دولتمردان متوجه شدند تصویب این طرح با شعارهای انتخاباتی آنها و ایدههایشان در تضاد است لذا با این طرح مخالفت میکنند حجت الاسلام رضا آشتیانی با انتقاد از اظهارات اخیر رئیس جمهور در مورد طچرا حامد بهداد ازدواج نمی کند و هدیه تهرانی چه چیزی را جایگزین بچه کرده؟
چرا حامد بهداد ازدواج نمی کند و هدیه تهرانی چه چیزی را جایگزین بچه کرده   نکته جالب اینجاست که وقتی میخواهیم خانواده پرجمعیت بازیگران را در ایران بررسی کنیم متوجه خواهیم شد که در ایران نه تنها ما در بین چهرههای مطرح با خانواده پرجمعیتی روبهرو نمیشویم بلکه با حقیقتی جالچرا داعشی ها از جنگجویان زن می ترسند
چرا داعشی ها از جنگجویان زن می ترسند تهران - ایرنا - نیروهای کرد در کوبانی پس از روزها مبارزه با داعش به یک نتیجه بدیع رسیده اند نیروهای سیاه پوش داعش از زنان جنگجو تا حد مرگ می ترسند آنها از این نکته حداکثر استفاده را کرده اند تا جایی که گفته می شود تپه استراتژیک کوبانی را زناچرا لایحه خروج از رکود در مجلس به تصویب نمی رسد؟/ ایرادات مجلس بر سیاست های خروج از رکود
چرا لایحه خروج از رکود در مجلس به تصویب نمی رسد ایرادات مجلس بر سیاست های خروج از رکود اقتصاد > اقتصاد کلان - بیش از دو ماه ارائه سیاست های خروج از رکود اقتصادی می گذرد ولی هنوز مجلس مهر تصویب به این سیاست ها نزده است سعيد ارکاني سياست هاي خروج از رکود قرار است شچرایی تأکید رهبر انقلاب بر نقش «انگلیس خبیث» افراط؛ ریلگذاری برای رساندن اسلام به سکولاریسم
چرایی تأکید رهبر انقلاب بر نقش انگلیس خبیثافراط ریلگذاری برای رساندن اسلام به سکولاریسماسلام هراسی و شیعه هراسی از پروژههای استعمار نوست که با شعله ور ساختن آتش اختلاف در مُلک اسلام در پی آن است تا مسلمین را برای پذیرش سکولاریسم و دست کشیدن عمومی از دین متقاعد سازد آنچهانفعال آمریکا در مقابله با داعش در کوبانی چرا و با چه هدفی؟/ چرا از نظر اوباما خون کُردهای کردستان عراق رنگین
گزارش ویژه انفعال آمریکا در مقابله با داعش در کوبانی چرا و با چه هدفی چرا از نظر اوباما خون کُردهای کردستان عراق رنگینتر از خون کُردهای سوریه است در این گزارش سعی داریم به بررسی و تحلیل واکنش منفعلانه امریکا به اقدامات جنایت آمیز تروریست های داعش در شهر کوبانی یا عین العرب سچرا مذاکره با عربستان غیرعقلانی است؟
چرا مذاکره با عربستان غیرعقلانی است روزنامه شهرآرا مشهد در یاداشت روز شنبه 26مهرماه به قلم دکتر محمدصادق کوشکی آورده است چرا مذاکره با عربستان غیرعقلانی است بررسی سیاست خارجه عربستان از ابتدای تاسیس تا به امروز نشان می دهد این کشور هیچ گاه سیاست خارجه مستقلی نداشته است سیاست خاچرا از مجوز گرفتن ناراحت میشوند؟ / نگاه مدیرمسئول روزنامه «شرق» به ساماندهی سایتهای بدون مجوز
چرا از مجوز گرفتن ناراحت میشوند نگاه مدیرمسئول روزنامه شرق به ساماندهی سایتهای بدون مجوز مدیرمسئول روزنامه شرق معتقد است وقتی رسانهای میخواهد خبررسانی کند با توجه به تأثیرگذاری خبر باید مجوز فعالیت دریافت کند به گزارش نامه نیوز بعد از انتشار اخباری در زمینه ساماندچرا از مجوز گرفتن ناراحت میشوند؟ / نگاه مدیرمسئول روزنامه «شرق» به ساماندهی سایتهای بدون مجوز
چرا از مجوز گرفتن ناراحت میشوند نگاه مدیرمسئول روزنامه شرق به ساماندهی سایتهای بدون مجوز فرهنگ > رسانه - مدیرمسئول روزنامه شرق معتقد است وقتی رسانهای میخواهد خبررسانی کند با توجه به تأثیرگذاری خبر باید مجوز فعالیت دریافت کند به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین-
گوناگون
پربازدیدترینها