تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا بحال كسانى كه براى خدا گرسنه و تشنه شده‏اند اينان در روز قيامت سير مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832812735




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقلیت بهانه‌گیر چرا با نیلی مخالف است؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اقلیت بهانه‌گیر چرا با نیلی مخالف است؟
آنان که امروز نیلی را به دلیل عدم سابقه اجرایی ردمی کنند، چه توجیهی برای حمایتشان از کاندیداتوری شخصی در انتخابات ریاست جمهوری دارند که تنها سمت اجرایی اش دبیری کوتاه مدت شورایعالی امنیت ملی و انجام چند مذاکره با آن نتایج با 5+1 است؟
آفتاب: فردا دکتر نیلی احمد آبادی به صحن علنی مجلس می رود تا پس از دفاع از خود و بیان برنامه هایش برای وزارت علوم شانسش را برای اخذ رای اعتماد به عنوان سومین گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم بیازماید، شناسی که گرچه برخی رسانه های مخالف دولت سعی در کم نشان دادن آن دارند اما همچنان بالاست.


به گزارش آفتاب به نقل از تدبیر24، اعلام نام نیلی احمد آبادی به عنوان گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم آنفدر دور از انتظار بود که تمام رشته های مخالفان دولت برای هجمه به گزینه های احتمالی پیشنهادی دولت برای وزات علوم را پنبه کرد. جریانی که با یکسری حاشیه پراکنی و جوسازی موفق به عزل فرجی دانا از وزارت علوم شده بود، در طول مدت سرپرستی نجفی بر وزارت علوم برای جمع آوری سند و مدرک علیه گزینه های احتمالی رییس جمهور تلاش کرد اما معرفی غیرمنتظره و دور از انتطار سرپرست دانشگاه تهران برای وزارت علوم تمام نقشه های افراطیون را خنثی کرد.


شیخ دیپلمات با معرفی نیلی هوشمندی و زرنگی اش را در حوزه سیاست داخلی هم به مخالفانش نشان داد تا به آنها در مقام عمل ثابت کند که سیاست ورزی بیش از آنکه نیازمند غوغاسالاری و هیاهو باشد با سکوت به نتیجه می رسد اما طیف اقلیت مجلس که معلوم نیست چه نانی به روغن بی ثباتی وزارت علوم انداخته این بارهم بی کار ننشسته و در فرصت محدود باقی مانده تا حضور نیلی در صحن مجلس با خبرسازی و خبرپراکنی به دنبال کاهش آرای گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم است.


نخستین بهانه این جریان اتهام فعالیت در حوادث پس از انتخابات سال 88 است. بهانه ای که از همان روزهای نخست رای اعتماد به کلیت کابینه از سوی شماری اندک در صحن مجلس شنیده می شد و همچنان همان افراد به بهانه فتنه بر سر مخالفان خود می کوبند. نمایندگانی که جز دو سه عضو کابینه مابقی دولتمردان را فعال فتنه و فتنه گر می دانند این بار هم دست به کار شده اند و پس از عدم رای اعتماد به میلی منفرد و عزل فرجی دانا با چماق فتنه قصد دارند تا با مرتبط کردن نیلی به وقایع 88 او را هم از حضور در کابینه منع کنند.


بهانه دیگر اقلیت تندرو، نداشتن سوابق اجرایی از سوی نیلی است. امری که گرچه تنها با مراجعه به سوابق نیلی و رزومه کاری اش می توان به بی اساس بودن آن پی برد اما سوال اینجاست که چرا این نمایندگان اینچنین با نگاهی سیاسی و جناحی به اسقبال گزینه دولت برای وزارت علوم رفته اند؟ نمایندگانی که امروز نیلی را به دلیل آنچه که نداشتن سابقه اجرایی کافی می خوانند، برای تصدی وزارت علوم نامناسب می دانند، چه توجیهی برای حمایتشان از کاندیدایی در انتخابات ریاست جمهوری دارند که تنها سمت اجرایی اش دبیری کوتاه مدت شورایعالی امنیت ملی و انجام چند مذاکره با آن نتایج با 5+1 است؟


بهانه سومی که البته با همراهی رسانه های افراطیون از آن برای عدم تمایلی کلیت مجلس با وزارت نیلی! یاد می شود هم جای تامل ندارد، آنان معتقدند وزیر پیشنهادی علوم برنامه ندارد! امری که تنها کافی است سرسپردگان رسانه ای جریان تندرو زحمت جستجویی ساده در موتورها جستجو را به خود بدهند تا لیست برنامه های نیلی برای هدایت وزارت علوم را پیدا کنند، از سوی دیگر همانطور که بارها رییس جمهور و معاون اول وی اعلام کرده اند بنا نبوده و نیست تا پس از استیضاح فرجی دانا در سیاست ها و مسیر این وزارتخانه تغییری ایجاد شود، در حقیقت حسن روحانی چاره ای جز انتخاب وزیری همسو با مطالبات دانشجویان و جامعه ندارد، روحانی که بارها تاکید کرده قول هایش را فراموش نکرده به خوبی می داند که اگر به وعده انتخاباتی اش درخصوص بازگشت نشاط به دانشگاه ها عمل نکند پایگاه عظیم اجتماعی اش در میان قشر دانشجو را از دست خواهد داد.


موضوعی که اتفاقا جریان مقابل دولت نیز با علم به آن به دنبال ایجاد تنش و بی ثباتی در وزارت علوم است، این جریان انگشت شمار در مجلس که روزگاری در دولت متبوع و مطبوعشان فضایی امنیتی و تک صدایی بر دانشگاه حاکم بود به خوبی می دانند که راه بی اعتمادی جریان دانشگاهی به دولت و کاهش پایگاه اجتماعی عظیم حسن روحانی در دانشگاه ها ایجاد بی ثباتی در این محیط های آموزشی است و برای رسیدن به این خواسته نیز چه راهی بهتر از ضربه زدن به وزارت علوم.


آنان که با غوغاسالاری و شایعه پراکنی به دنبال رای نیاوردن نیلی در صحن علنی مجلس هستند، سناریو دیگری نیز از ایشان به ذهن خطور می کند و آن ایجاد اختلاف میان دولت و مجلس است. این جریان به خوبی می داند که در انتخابات بعدی مجلس شانس چندانی برای تکیه دوباره بر صندلی های سبز رنگ بهارستان را ندارند. بنابراین به دنبال این هستند تا با القای اختلاف میان مجلس و دولت طیف اکثریت مجلس که از همراهان دولت نیز محسوب می شود در نظر مردم مانند خودشان تندرو قلمداد شوند تا امید مردم به خانه ملت کم شود.


فردا احتمالا نیلی همراه با رییس جمهور به صحن علنی مجلس می رود و نمایندگان مجلس فرصت چندانی برای صحبت با وی ندارند. گرچه نتایج دیدارها و مذاکرات وزیر پیشنهادی در اغلب جلسات مجلس مثبت ارزیابی شده اما بد نیست نمایندگان محترم کارنامه مدیریتی نیلی در چند ماه سرپرستی وزارت علوم را نیز بررسی کنند و از دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران در این باره پرس و جو کنند. بطور حتم نماد آموزش عالی کشور مشت مناسبی از نمونه خروار جریان دانشگاهی کشور خواهد بود تا با استناد به آن به وزارت نیلی رای مثبت دهند.




تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن