تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):باعلما همنشینی کن تا سعادتمند شوی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862608025




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این چه جور کاهش تورم است ، که مردم درکش نمی‌کنند؟


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: این چه جور کاهش تورم است ، که مردم درکش نمی‌کنند؟

این چه جور کاهش تورم است ، که مردم درکش نمی‌کنند؟

در حالی اقتصاد کشور رشد قابل توجهی را تجربه کرده است که مشکلات واحدهای صنعتی کوچک همچنان پابرجا است و اگر به واحدهای کوچک و متوسط توجهی نشود، اشتغال رشد نخواهد کرد و این موضوع به شدت نگران کننده خواهد بود.










یحیی آل اسحاق : بیش از یکسال از آغاز فعالیت دولت یازدهم سپری می شود و در این مدت اولویت اصلی تیم اقتصادی دولت کاهش نرخ تورم بوده و آمارهای رسمی نیز نشان می دهد که دولت یازدهم در این زمینه موفق عملکرده و تورم کنترل شده است. بر اساس آمارهای موجود اقتصاد کشور در یکسال گذشته رشد قابل توجهی را تجربه کرده و بخش نفت 0.7 درصد، صنعت 1.5 درصد، بازرگانی یک درصد، خدمات مالی و پولی 3.8 درصد و سایر گروه ها نیز 3.8 درصد رشد داشته، اما عمده رشد صنعت به خودروسازان، پتروشیمی و واحدهای بزرگ مربوط می شود و واحدهای صنعتی کوچک همچنان با مشکلات اساسی مواجه هستند.در حالی اقتصاد کشور رشد قابل توجهی را تجربه کرده است که مشکلات واحدهای صنعتی کوچک همچنان پابرجا است و اگر به واحدهای کوچک و متوسط توجهی نشود، اشتغال رشد نخواهد کرد و این موضوع به شدت نگران کننده خواهد بود.در حالی میانگین نرخ تورم به 21 درصد و تورم نقطه به نقطه به حدود 14 درصد رسیده است که مردم این کاهش نرخ تورم را احساس نمی کنند و در رابطه با کالاهای ضروری و مورد مصرف مردم همچنان هزینه ها بالا است و همین موضوع باعث شده تا قدرت خرید مردم در یکسال گذشته تغییر و یا رشد قابل توجهی نکند.در صورتی که مسئولان دولتی نتوانند برای حل مشکلات واحدهای تولید و صنعتی کوچک راهکار مناسبی بیاندیشند قدرت خرید مردم قابل کنترل و افزایش نخواهد بود و همزمان با کاهش نرخ تورم نیز مشکلات معیشتی مردم برطرف نمی شود.مراکز رسمی ثبت آمارهای اقتصادی در زمینه تورم حدود 300 کالا را مورد بررسی قرار می دهند که میانگین تورم این کالاها به 21 درصد رسیده است اما ممکن است در این میان برخی کالاهای لوکس با کاهش قیمت بیشتری همراه باشد و تاثیر بیشتری افت نرخ تورم داشته باشد.نکته ای که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که کالاهایی که به صورت مستقیم با معیشت مردم در ارتباط هستند نقش قابل توجهی در کاهش نرخ تورم ندارند و این موضوع نگران کننده است و مسئولان دولتی باید برای حل این مشکل از واحد های تولیدی کوچک حمایت کنند.هم اکنون متاسفانه 3 دهک کم درآمد جامعه با مشکلات معیشتی فراوانی همراه هستند و تقریبا 75 درصد درآمد خود را صرف این موضوع می کنند و در صورتی که تورم کالاهای ضروری کنترل نشود این هزینه افزایش پیدا می کند که این موضوع یک مشکل بزرگ اجتماعی به شمار می رود.البته مسئولان دولتی برای حل این مشکل اقداماتی را انجام داده اند و در همین زمینه در شرایطی که بودجه عمرانی سه ماهه اول عملکرد خوبی نداشته و در سه ماهه دوم بهتر شده و این موضوع نشاندهنده حمایت از واحد های صنعتی و تولید است.اقتصاد ایران هم اکنون در شرایطی باید به استقبال برنامه ششم توسعه برود که محوریت این برنامه حمایت از بخش خصوصی است و در صورتی که این موضوع عملیاتی شود بسیاری از مشکلات موجود در واحد های تولیدی، به خصوص واحدهای تولیدی کوچک برطرف می شود.اما باید به این نکته توجه کرد که تا کنون اقتصاد ایران پس از پیروزی انقلاب 5 برنامه و قبل از آن نیز 5 برنامه را تجربه کرده و در شرایطی که در تمامی آنها به حمایت از بخش خصوصی و کوچکسازی دولت تاکید شده بود کمتر توجهی به این موضوع شده است.



1393/07/12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن