واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
مبلغ دینی خارج از کشور مطرح کرد؛
حوزویان مخاطب اصلی شعار «صدور انقلاب اسلامی» خبرگزاری رسا ـ کارشناس تبلیغ دینی در عرصه بین الملل با بیان اینکه به یکصد هزار مبلغ در عرصه بین الملل نیازمندیم، گفت: حوزه پایههای فکری و ایدئولوژیک نظام را تشکیل میدهد؛ از اینرو باید در سطح جهان از آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع کند که این کار با تبلیغ مستمر محقق میشود.
حجتالاسلام ابوالحسن احمدی شاهرختی، مبلغ دینی در عرصه بین الملل در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به بررسی چگونگی ورود حوزههای علمیه به تبلیغ دین در عرصه بین الملل پرداخت و گفت: باید گروه ویژهای در نهادهای حوزوی برای ترسیم نقشه تبلیغ در سراسر جهان تشکیل شود. کارشناس تبلیغی حوزه علمیه قم اظهار کرد: هر شهر، منطقه و کشوری ملازمات ویژه تبلیغی خود را دارد که حوزویان باید برای تهیه محتوای برای هر یک از آنها برنامه ریزی کنند؛ در حوزه باید برنامهریزی مناسبی برای ساماندهی تبلیغ در عرصه بین الملل طراحی شود. حجتالاسلام شاهرختی با بیان اینکه متأسفانه نگاه کلی و کلانی در حوزههای علمیه برای تبلیغ در عرصه بین الملل وجود ندارد، بیان داشت: برخی از نهادها از جمله مرکز بین المللی تبلیغ، سازمان فرهنگ و ارتباطات با توجه با بودجه اندک در مناسبتهای تبلیغی مانند ماههای تبلیغی رمضان، محرم و صفر حدود 100 نفر مبلغ به مناطق مختلف جهان برای تبلیغ دین اسلام دارد، در حالی که توان حوزه از میزان بسیار بالاتر استو باید برای ان برنامهریزی شود. وی ابراز کرد: حوزه پایههای فکری و ایدئولوژیک نظام را تشکیل میدهد؛ از اینرو باید در سطح جهان از آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع کند که این کار با تبلیغ مستمر محقق میشود؛ به همان اندازهای که فرستادن مبلغ برای داخل کشور لازم است برای خارج کشور هزاران برابر لازم و حیاتی است؛ امام خمینی(ره) به صدور انقلاب در سراسر جهان تأکید فراوان کرده است و مخاطب امام، حوزویان بوده است؛ این امر تکلیف حوزویان را مضاعف میکند، بنابراین در حوزه باید نسبت 60 درصد به 40 در صد برای تبلیغ خارج کشور برنامهریزی شود.
مبلغ دینی در عرصه بین الملل دیدگاه حوزه در عرصه تبلیغ بین الملل را ساده و سطحی دانست و بیان داشت: مبلغ دین در عرصه بین الملل دیدگاه حوزه در عرصه تبلیغ بین الملل را ساده و سطحی دانست و بیان داشت: تخصصهای گوناگون علوم تربیتی مبلغان متخصص ضروری کرده است، مثلا مبلغ بین المللی ویژگیهای دارد که مبلغ عادی لازم نیست داشته باشد. وی بیان کرد: در مدارس آموزش و پرورش برای معلمان قرآنی و دین و پرورشی حدود 400 هزار طلبه نیازمندیم؛ برای دانشگاهها، مساجد، حسینیهها و مراکز علمی نیز به بیش از 400 هزار مبلغ نیازمند داریم که در جمع برای کشور حدود 1 میلیون مبلغ کارآمد نیازمندیم. حجتالاسلام شاهرختی درباره تعداد مبلغان در سطح بین الملل نیز عنوان کرد: حدود 220 کشور در سطح جهان وجود دارد که 100 کشور را میتوان در اولویت تبلیغی قرار داد، برای هر کشور نیز حداقل به صورت میانگین هزار مبلغ طلبه نیازمندیم که جمعا 100 هزار مبلغ میشود؛ و اکنون فاصله زیادی با این رقم داریم. وی یادآور شد: اکنون طلاب با کد رسمی حوزه 150 هزار نفر هستند، در حالی که متناسب با این رقم فعالیت تبیلغی بسیار گستردهای را در داخل در داخل و خارج کشور باید شاهد باشیم؛ حوزه باید برای اعزام مبلغان به خارج از کشور برنامهریزی کند، نه اینکه افرادی به سبب استعدادها و یا علاقه شخصیشان برای تبلیغ به خارج از کشور سفر کنند. کارشناس مسائل دینی و تبلیغی تأکید کرد: بیش از یک میلیارد بودایی و بیش از دو میلیارد مسیحی در جهان وجود دارد؛ به راستی برنامه حوزه برای این جمعیتهای میلیاردی چیست؟! آیا حوزه برای برقرار کردن ارتباط با این ادیان برنامهریزی کرده است، چند نهاد پژوهشی برای ارتباط اسلام و دیگر ادیان تأسیس شده است؟! زمینه ظهور امام زمان(عج) در سطح جهان با تبلیغ به وجود میآید. وی خاطرنشان کرد: طلاب باید به گونهای در نظام حوزه پرورش یابند که نیروهای فرهیختهای در سطح جامعه شده و از نهادهای غیر حوزوی خواستار جذب آنها شوند؛ در حالی که وحدت رویه و اتحاد در سطح مدارس حوزوی به سبب تشتت معاونتهای حوزوی برهم خورده است./998/ت302/س
۱۳۹۳/۷/۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]