محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832718042
اوباما میتواند مذاكرات را نجات دهد! |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اوباما میتواند مذاكرات را نجات دهد!
طیف جمهوریخواه همچنان اصرار به کوک ساز مخالفت با جمهوری اسلامی دارد و با هر بهانهای تهدید و تحدید ایران را بهعنوان اولویتی مهم پیگیری میکند تا به زعم خود با تحمیل فشار شرایطی را به وجود بیاوردند تا ایران در قبال مطالبات غرب تسلیم شود که باید گفت این تلاش نوعی دور باطل است. دقیقا به همین دلیل میتوان اینطور گفت که دول
کد خبر: ۴۳۵۲۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۸ - 18 September 2014
دکترحسن روحانی چند روز دیگر عازم نیویورک میشود تا برای دومین بار به عنوان رئیسجمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد به سخنرانی بپردازد. در حالی افکار عمومی امیدوار به این سفر هستند که سفرهای سریالی احمدینژاد به آمریکا همیشه خبرساز بودند.
داوود هرمیداس باوند در گفتوگو با آرمان با بیان اینکه «هیچکس نمیتواند حسن روحانی و محمود احمدینژاد را به لحاظ رویکرد و رفتاری با هم مقایسه کند، دقیقا به همین دلیل بود که شاهد اولین تماس مستقیم روسای جمهوری آمریکا و ایران بودیم.» تاکید دارد که حضور رئیسجمهوری در اجلاس سازمان ملل اتفاقی مثبت برای کشور است. «ارجاع پرونده هستهای به وزارت خارجه یک انتقال عادی بین سازمانی نبود و همانطور که در یکسال اخیر شاهد بودیم تیم مذاکرهکننده اختیار بیشتری داشت و به همین دلیل بعد از سالها پیچیدگی همه دیدند که بالاخره جمهوری اسلامی و 1+5 توانستند به همصدایی برسند و توافقاتی هم داشتند و الان هم دنیا منتظر است تا این پرونده پر سر و صدا به سرانجام خوبی برسد.» این استاد دانشگاه همچنین با طرح این اظهارات ابراز امیدواری میکند تا تیم مذاکرهکننده هستهای ایران به مانند این یکسال گذشته بتواند به توافقاتی با 1+5 برسد.
سفر دوم روحانی به نیویورک چه تفاوتی با سفر اول دارد؟
این سفر در شرایطی انجام میشود که وضعیت دنیا و همچنین تعامل دنیا با نظام بینالملل تحولات زیادی را به خود دیده است و به همین دلیل تا پیش از چند هفته قبل، امید زیادی بود تا جمهوری اسلامی بتواند با دنیا و حتی آمریکا اختلافاتش را کم کند. اما واقعیت این است قرائن و علائمی در افق دیده شده است که خوشایند نیست و انگار طرف مقابل بازهم قرار را بر دوری گذاشته است. با این حال نشست سازمان ملل فرصت خوبی است تا رئیسجمهوری و هیات همراه بتوانند نقطه نظرات را به گوش جهانیان برسانند و همچنین طوری اظهارنظر کنند که نظر مثبت جامعه جهانی را جلب کنند. نکته دوم در حاشیه اجلاس مجمع سازمان این است که در حاشیه دیدارهایی دوجانبه با کشورهای دیگر برگزار میشود تا بتوانند درباره همکاری و همچنین برطرف کردن کدورتهای احتمالی رایزنی کنند. البته همه رفتارهایی که در نیویورک انجام میشود، با هماهنگیهای قبلی است. به عنوان مثال دقیقا به همین دلیل است که آقای سیدمحمد خاتمی که اتفاقا با طرح گفتوگوی تمدنها در سازمان ملل درخشیده بود، نتوانست با بیل کلینتون رئیسجمهوری وقت ایالات متحده دیدار و حتی دعوت دبیرکل سازمان را برای شام خصوصی با حضور خودش و دو رئیسجمهوری قبول کند.
جو سفر دوم با سفر اول چقدر فرق دارد؛ اگر بخواهم صریحتر بپرسم چرا امسال مثل پارسال از گفتوگو و دیدار احتمالی روحانی و اوباما حرفی زده نمیشود؟
سال گذشته هم قرار بر این بود که دو رئیسجمهوری دیدار رو در رو داشته باشند و بنا به دلایلی به چند دقیقه صحبت تلفنی منتهی شد. اما الان وضعیت فرق کرده است و دو کشور بازهم از هم دور شدهاند مواردی باعث شده است تا اوضاع طوری باشد که حتی دیدار حداقلی دو رئیسجمهوری هم حداقل برای مجمع سال ۲۰۱۴ رویای محال باشد. این وضعیت به وجود آمده در حالی است که بعد از توافق ژنو۳ و با توجه به مشی دولت یازدهم امیدواری زیادی به وجود آمده بود تا بلکه رابطه جمهوری اسلامی و ایالات متحده حداقل از فضای تنازع دور شود وطرفین تحرک یا اظهارنظری علیه هم نداشته باشند. اما بازهم همه چیز سرجای اول خود برگشت. آمريكا در شرايط فعلي بايد تصميم بگيرد كه آيا ميخواهد با تهران به توافق دست يابد يا همچنان به دنبال مذاكره براي مذاكره است، نشست نيويورك جهت حركت آمريكا را در مذاكرات به طور كامل مشخص میكند. بنابراين همگان اميدوارند آمريكا گام نهايي را در نيويورك بردارد و زيادهخواهي را كنار بگذارد.
تحرکات کشورهای عربی در مساله داعش چقدر در به وجودآمدن چنین فضایی تاثیرگذار بود؟
تاثیرگذاشته است. کشورها در مباحث مربوط به داعش و عربها سعی کردند ایران را به حاشیه بکشانند که موجب شد تا رابطه مخدوش شود و دلخوریهایی جدی به وجود آید. اینکه ایران و آمریکا به همکاری نزدیک شوند، برای اعراب اتفاقی بد است و به همین دلیل آنها هر کاری را انجام میدهند تا فاصله بین دو کشور همچنان پابرجا بماند. با همه این تفاسیر باید گفت که حضور رئیسجمهوری در نیویورک و سخنرانیاش در سازمان ملل دستاوردهای مثبتی میتواند داشته باشد. عربستان سعودي، قطر، امارات و اردن به شدت از توافق احتمالي ميان تهران و 1+5 بيم دارند چراكه ايران به يك energing powers جديد تبديل میشود. طبيعتا اعراب وگروههاي taeparty در اين معادله عليه ايران عمل كردند. از آنجایی که ایالات متحده محور اصلی مذاکرات شناخته میشود و موضع این کشور تاثیر به سزایی در تاخیر یا تسهیل توافق دارد، این گفت وگوی فشرده دو جانبه نقش مثبتی در روند مذاکرات خواهد داشت. به ویژه آنکه سایر اعضای گروه 1+5 و اتحادیه اروپا تابع نظرات آمریکا عمل میکنند . لذا بدیهی است که چنین مذاکرات دوجانبهای مثبت ارزیابی شود و اکنون که آمریکا با این مذاکرات موافقت کرده است یعنی همچون ایران علاقهمند هستند تا مشکلات تعدیل شده، اختلافات کنار رفته و مشکلات تعدیل شوند. البته برگزاری چنین مذاکرهای چند پیشزمینه دیگر نیز با خود همراه دارد که باعث شده تا طرفین خیلی سریعتر از آنچه که انتظار میرفت حتی زودتر از اجلاس عمومی سازمان ملل با یکدیگر دیدار کنند.
حوادث اخیر داعش و عراق و همچنین تحولات اوکراین روسیه در شرایطی که طرفین ارتباط دیپلماتیک با یکدیگر ندارند یک مقدمه مهم برای آغار همکاریهای مجدد دو کشور بود تا در عرصههایی خارج از روابط دیپلماتیک اختلاف فی ما بین خود را تعدیل یا برطرف کنند. البته دیدار با آمریکا نه نفیکننده رایزنی با دیگر کشورهای 1+5 و نه نفیکننده دیگر روابط بینالمللی ایران خواهد بود و در کنار میتوان به جهت تقویت قوای دیپلماسی سایر کشورها را طرف مذاکره قرار داد. با این وجود در بیان دلایل اصلی برگزاری چنین دیداری به صورت مبسوط باید به سه دلیلی اشاره کرد: دلیل اول، به هر ترتیب باید پرونده هستهای ایران به سرانجامی برسد. در چنین شرایطی که دولت اوباما رو به پایان است، ایالات متحده امکان دست یافتن به موافقت با ایران را نزدیک میداند و نمیخواهد از چنین فرصتی خود را محروم کند. دلیل دوم، مسائل خاورمیانه و حتی تغییر رویه برخی کشورهای منطقه که مواضع غیر دوستانه با ایران داشتند نظیر عربستان، چنین موقعیتی را ایجاد کرده تا آمریکا به توافق با ایران تمایل بیشتری پیدا کند. دلیل سوم : تحولات اخیر اوکراین و ابراز تمایل روسیه به ایران باعث شده تا آمریکاییان با تکیه بر آینده نگری رسیدن به توافق نهایی با ایران را هرچه زودتر عملیاتی کنند تا تمایل ایران را به روسیه حتیالمقدور تضعیف کنند. با نگاهی اجمالی به این دلایل میتوان گفتوگوی دوجانبه ایران و ایالات متحده را مثمرثمر خواند. البته درباره نتایج مذاکرات و مشخصا آینده تحریمها نیز باید متوجه بود که تحریمهای وضعشده علیه ایران به چند بخش تحریمهای یکطرفه کنگره، تحریمهای شورای عالی امنیت تقسیم میشود که البته با توجه به نقش دولت آمریکا در تحریمهای کنگره و همچنین عضویت اعضای گروه 1+5 در شورای عالی امنیت میتوان تا حدودی به رفع بخش زیادی از تحریمها علیه ایران در مجامع بینالمللی امیدوار بود که البته این مساله شامل تمامی موارد در کوتاه مدت نمیشود. آمريكا در نشست نيويورك بايد تصميم بگيرد. به عقيده من اوباما میتواند مذاكرات را نجات دهد!
البته به سفرهای احمدینژاد به نیویورک انتقادهای جدی میشد.
ببینید! حضور یا عدم حضور زمانی مهم یا بیاهمیت میشود که ببینیم سفر چه اثری برای کشور دارد. او در سازمان ملل بعضی بحثهای بیربط را مطرح میکرد که با هیچ متر و معیاری به منافع اصلی ما مربوط نمیشدند. اینطور عنوان میشد که نرفتنش به صلاح است تا رفتنش. هیچکس نمیتواند حسن روحانی و محمود احمدینژاد را به لحاظ رویکرد و رفتاری با هم مقایسه کند، دقیقا به همین دلیل بود که شاهد اولین تماس مستقیم روسای جمهوری آمریکا و ایران بودیم.
سوال این است که نگاه آمریکا بعد از استقرار دولت یازدهم چقدر تغییر کرده، اصلا میتوان گفت که تغییر کرده است؟
از مشاهدات این چند وقت میتوان اینطور نتیجهگیری کرد که آمریکاییها نسبت به تغییرات به وجود آمده در سیستم تصمیمگیری و بالاخص سیاست خارجی جمهوری اسلامی اشراف دارند و دقیقا به همین دلیل است که نشانههایی وجود دارد که نشان میدهد کاخ سفید تمایل دارد تا وضعیت دو کشور به گونهای تغییر کند تا فضای مملو از چالش و اختلاف سی و چند سال گذشته را به نوعی ترمیم شده ببیند تا بلکه از این طریق بتوانند از دستاوردهای شرایط جدید بهره ببرند.
پس بر این باورید که دموکراتها و مشخصا اوباما بدشان نمیآید که برای رابطه به جمهوری اسلامی چراغ سبز نشان بدهند؟
دقیقا همینطور است. اما مساله این است که طیف جمهوریخواه همچنان اصرار به کوک ساز مخالفت با جمهوری اسلامی دارد و با هر بهانهای تهدید و تحدید ایران را بهعنوان اولویتی مهم پیگیری میکند تا به زعم خود با تحمیل فشار شرایطی را به وجود بیاوردند تا ایران در قبال مطالبات غرب تسلیم شود که باید گفت این تلاش نوعی دور باطل است. دقیقا به همین دلیل میتوان اینطور گفت که دولت دموکرات اوباما در راستای کاهش اختلاف با ایران مانعی بلند و جدی را پیش روی خود میبیند و کاخ سفید اگر واقعا دنبال ترمیم رابطه است، باید به نوعی برای حل این مشکل خود چاره اندیشی کند. البته واضح است که حزب دموکرات آمریکا نمیتوانند امیدوار به این باشند که جمهوریخواهان از مواضع ضد ایرانی خود دست بکشند. به همین خاطر تاکید میشود که دولت آمریکا باید اول به فکر تاثیرگذاری بر جریان رقیب باشد، که با توجه به شناختی که از جریان جمهوریخواهان وجود دارد، باید گفت که رسیدن به این هدف دشواریهای زیادی برای دموکراتها در پی خواهد داشت و شاید هم بتوان آن را هدفی غیرقابل دسترس است. البته ذکر این نکته لازم است که اگر واقعا ارادهای جدی برای پایان دادن به این اختلاف قدیمی وجود داشته باشد، رقبای سیاسی دولت آمریکا نمیتوانند ایران و آمریکا را از برقراری رابطه منع کنند.
موافقید به بحث مذاکرات هستهای که قرار است در حاشیه اجلاس سازمان ملل و با حضور وزیر امور خارجه برگزار شود، بپردازیم؟
قبل از اینکه وارد بحث شویم، تمایل دارم به این نکته اشاره کنم که ارجاع پرونده هستهای به وزارت خارجه یک انتقال عادی بین سازمانی نبود و همانطور که در یکسال اخیر شاهد بودیم تیم مذاکره کننده اختیار بیشتری داشت و به همین دلیل بعد از سالها پیچیدگی همه دیدند که بالاخره جمهوری اسلامی و 1+5 توانستند به همصدایی برسند و توافقاتی هم داشتند و الان هم دنیا منتظر است تا این پرونده پر سر و صدا به سرانجام خوبی برسد.
اتفاقات موجود و مخصوصا مساله داعش چقدر در مذاکرات نقش خواهد داشت؟
هیچ. در سیاست اصلی وجود دارد که به تفکیک موضوع رای میدهد. بنابراین مذاکرات نیویورک با همان روال قبلی ادامه خواهد داشت و احتمالا توافقهایی هم به دست آید، البته ممکن است که ادامه مذاکرات هم به آینده مشخصی موکول شود.
مذاکرات بعد از ژنو۳ شرایط خاصی دارد. تعهد 1+5 به تعهدات را چطور تحلیل میکنید؟
مشخص است که آنها هم به طور جدی دنبال این هستند تا توافق عملی شود تا بلکه نظام بینالملل یکی از مجهولهایش را به حالت معمول در آورد. اما آنها باید بدانند که اگر بخواهند سیستمهای موشکی را وارد گفتوگوها کنند یا اینکه قطعنامههای کنگره آمریکا را به اجرا برسانند طبیعی است که جمهوری اسلامی نخواهد پذیرفت. به همین دلیل باید فقط مساله تکنولوژی هستهای و غنیسازی ۲۰ درصد و همچنین تعداد سانتریفیوژها باشد، تا حدودی میتوان به توافق نهایی و پیشرفت امید داشت. البته ممکن است مذاکرات منجر به پیشرفت ۵۰ یا ۶۰ درصدی بشود تا در آینده توافق نهایی انجام شود.
این «آینده» چه زمانی است، یازده سال مذاکره برای رسیدن به رای و نظر مشترک کافی نیست؟!
نمیتوان گفت که چه زمانی این مهم اتفاق میافتد. مذاکرات هستهای بعد از تعطیلات ژنو مطمئنا جدیتر پیگیری میشود. نکته مهم این است انتخابات میاندورهای در آمریکا باعث شده تا اوباما به فکر توافق نهایی باشد تا از این طریق اذهان عمومی را به سوی خود و همچنین کاندیداهای دموکرات در انتخابات میاندورهای کنگره هدایت کند.
حرفی مانده است؟
یک پروندهای تشکیل شده است که برای مدت طولانی بهعنوان دغدغهای جدی نظام بینالملل را با مشکلاتی مواجه کرده است. به همین دلیل تاکید موکد این است که هم جمهوری اسلامی و هم 1+5 با در نظر گرفتن اهمیتی که توافق نهایی برای دنیا دارد، قرار را بر تعامل بگذارند تا بلکه بالاخره این مساله به نقطه پایانی خود برسد. همچنین در پایان سخنانم تاکید دارم که نباید منتظر دیدار روحانی و اوباما باشیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]
صفحات پیشنهادی
خواب پنجشنبه اوباما |اخبار ایران و جهان
خواب پنجشنبه اوباما باراک اوباما روز پنجشنبه گذشته و در نطق سالانهای که رؤسای جمهور آمریکا در سالگرد ماجرای 11 سپتامبر ارائه میکنند از یک جبهه جهانی حول محور آمریکا برای مبارزه با تروریزم خبر داد کد خبر ۴۳۳۹۸۵ تاریخ انتشار ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۶ ۳۶ - 13 September 2014 سعداللرازهای شکست زن مدعی نجات ماورایی |اخبار ایران و جهان
رازهای شکست زن مدعی نجات ماورایی خانم عزیز گل من برای یافتن شوهرتان باید یک آینه صدساله یک متر پارچه حریر و یکصد شمع تهیه کنید و برایم بفرستید تهیه آینه صدساله ترفندی است که از جانب زن مدعی قدرت پنهان برای همه تماسگیرندگان مطرح میشود کد خبر ۴۳۵۰۳۹ تاریخ انتشار ۲۶ شهرضایی: تندروها خواهان شکست مذاکرات هستند |اخبار ایران و جهان
رضایی تندروها خواهان شکست مذاکرات هستند دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت با وجود تحریمهای جدید علیه ایران طرفدار ادامه مذاکرات هستهای هستم کد خبر ۴۳۲۱۳۸ تاریخ انتشار ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۶ - 05 September 2014 دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت با وجود تحریمهای جدید علیه ایراننقدی: اوباما با ترس از حزبالله نام میبرد |اخبار ایران و جهان
نقدی اوباما با ترس از حزبالله نام میبرد رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت مهمترین ماموریت آمریکا از تربیت داعش نشان دادن چهره خشم و زشت از اسلام به افکار عمومی است کد خبر ۴۳۳۵۵۲ تاریخ انتشار ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۰ ۱۴ - 10 September 2014 رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت مهمترین منجات کشتی چینی توسط ناوگروه ایرانی |اخبار ایران و جهان
نجات کشتی چینی توسط ناوگروه ایرانی ناوگروه سی و یکم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز یک فروند کشتی کانتینربر چینی را از چنگ دزدان دریایی نجات داد کد خبر ۴۳۵۱۴۱ تاریخ انتشار ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۹ - 17 September 2014 ناوگروه سی و یکم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلااوباما: در حمله هوایی به داعش در سوریه تردید نمیکنم |اخبار ایران و جهان
اوباما در حمله هوایی به داعش در سوریه تردید نمیکنم کد خبر ۴۳۳۶۲۸ تاریخ انتشار ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۸ - 11 September 2014 رئیسجمهور آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد نیروی هوایی این کشور مواضع داعش را در هر کجا که باشد هدف قرار میدهد و نیروهای همپیمان آمریکا در جنگ زمینی با اینخدابخش: تکواندو میتواند بهترین باشد |اخبار ایران و جهان
خدابخش تکواندو میتواند بهترین باشد کد خبر ۴۳۲۶۹۷ تاریخ انتشار ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۸ - 07 September 2014 عضو تیم ملی تکواندو در آستانه حضور این تیم در هفدهمین دوره بازیهای آسیایی گفت از مسابقات جهانی مکزیک دست خالی به تهران بازگشتم تا از آن شکست تلخ درسهای زیادی برای رسیدندستور اوباما به اعزام۳۵۰ نیروی دیگر به عراق |اخبار ایران و جهان
دستور اوباما به اعزام۳۵۰ نیروی دیگر به عراق کاخ سفید روز سهشنبه اعلام کرد به دستور رئیسجمهور آمریکا حدود 350 نیروی نظامی این کشور برای محافظت از سفارت و ساختمانهای دیپلماتیک آمریکا راهی عراق میشوند کد خبر ۴۳۱۵۵۷ تاریخ انتشار ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۶ ۲۱ - 03 September 2014 کاختصمیم اوباما برای حمله به داعش نابخردانه است |اخبار ایران و جهان
تصمیم اوباما برای حمله به داعش نابخردانه است کد خبر ۴۳۳۶۴۵ تاریخ انتشار ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۳ - 11 September 2014 نماینده دائم روسیه در سازمان ملل با اشاره به سخنرانی اخیر رئیسجمهور آمریکا گفت تصمیم اوباما برای حمله به داعش در داخل خاک سوریه آن هم بدون موافقت دمشق اقداماوباما: جنگ با داعش تنها وظیفه آمریکا نیست |اخبار ایران و جهان
اوباما جنگ با داعش تنها وظیفه آمریکا نیست رئیس جمهور آمریکا در نطق هفتگی خود گفت جنگ با داعش تنها وظیفه آمریکا نیست کد خبر ۴۳۴۲۱۲ تاریخ انتشار ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲ ۰۰ - 13 September 2014 رئیس جمهور آمریکا در نطق هفتگی خود گفت جنگ با داعش تنها وظیفه آمریکا نیست به گزارش تخوشبینی نسبت به مذاکرات هستهای، با وجود تحریمهای آمریکا |اخبار ایران و جهان
خوشبینی نسبت به مذاکرات هستهای با وجود تحریمهای آمریکا تعیین تاریخ برگزاری دور جدید مذاکرات هسته ای میان ایران و گروه 1 5 برگزاری مذاکرات دوجانبه هسته ای میان ایران و آمریکا در ژنو خوشبینی نسبت به نتیجه مذاکرات هسته ای با وجود تحریم های آمریکا و پرداخت مبلغ یک میلیارد دلار اانتقاد مایکل مور از اوباما |اخبار ایران و جهان
انتقاد مایکل مور از اوباما کارگردان معروف و جنجالی آمریکا عملکرد رئیسجمهوری این کشور را زیرسوال برد و از وی انتقاد کرد کد خبر ۴۳۳۵۵۷ تاریخ انتشار ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷ ۰۰ - 11 September 2014 کارگردان معروف و جنجالی آمریکا عملکرد رئیسجمهوری این کشور را زیرسوال برد و از وی انتقادستور اوباما برای حمله سراسری به داعش |اخبار ایران و جهان
دستور اوباما برای حمله سراسری به داعش باراک اوباما اعلام کرد آمریکا ائتلافی گسترده را برای حمله بیامان به منظور از بین بردن تروریستهای داعش در عراق و سوریه و هرکجا که باشند رهبری خواهد کرد کد خبر ۴۳۳۵۷۵ تاریخ انتشار ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۲ - 11 September 2014 باراک اوباما اعنجات راننده از زیر چرخ های کامیون + عکس |اخبار ایران و جهان
نجات راننده از زیر چرخ های کامیون عکس کد خبر ۴۳۵۰۰۰ تاریخ انتشار ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۲ ۱۴ - 17 September 2014 با تلاش آتش نشانان شهریار راننده پراید که زیر چرخ های کامیون محبوس شده بود از مرگ نجات یافت به گزارش جام جم 24شهریورماه ساعت 15 27 طی تماس با سامانه 125 آتش نشانی شهربیل: ولز میتواند به یورو ۲۰۱۶ صعود کند |اخبار ایران و جهان
بیل ولز میتواند به یورو ۲۰۱۶ صعود کند کد خبر ۴۳۲۷۷۲ تاریخ انتشار ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۶ - 07 September 2014 ستاره ولزی رئال مادرید معتقد است که تیم ملی فوتبال کشورش میتواند به مسابقات یورو ۲۰۱۶ صعود کند به گزارش فارس گرت بیل در حال حاضر به همراه تیم ملی فوتبال کشورش خود راخواجهوند: باشگاه تا زمان خاصی میتواند با پولادی تعامل کند |اخبار ایران و جهان
خواجهوند باشگاه تا زمان خاصی میتواند با پولادی تعامل کند کد خبر ۴۳۱۷۷۴ تاریخ انتشار ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶ ۱۱ - 03 September 2014 سخنگوی باشگاه پرسپولیس گفت از قراردادهای فصل جدید مبلغی به بازیکنان داده شده است مهدی خواجهوند در گفتوگو با تسنیم در خصوص اینکه آیا باشگاه پرسپوسیاهپوستان آمریکا از اوباما ناامید شدهاند |اخبار ایران و جهان
سیاهپوستان آمریکا از اوباما ناامید شدهاند در شهر فرگوسن عدم تعادل قدرت وجود دارد و سیاه پوستان نسبتا ضعیف هستند مشکل عدم توازن قدرت تاریخی است و در اکثر شهرها و ایالت های آمریکا نفوذ کرده است مساله اصلی این است که قدرت واقعی در آمریکا در دست ثروتمندان غنی و شرکت های بزرگ است-
سیاسی
پربازدیدترینها