تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اطاعت خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با معصيت خدا بدبخت نمى‏گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832926046




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فشار افکارعمومی هر مدیری را وادار به پاسخگویی می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فشار افکارعمومی هر مدیری را وادار به پاسخگویی می کند کرمانشاه - ایرنا - معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه در گفت و گوی اختصاصی با هفته نامه نقد حال گفت: فشار افکار عمومی هر مدیری را وادار به پاسخگویی می کند.


متن کامل مصاحبه مجتبی نیک کردار با هفته نامه نقد حال به این شرح است:
اشاره - این که کرمانشاه یک استان مهم مرزی است، راه کربلا وعتبات عالیات است، به عنوان مرکزیت غرب کشور شناخته شده و در اذهان مردم یک کلان شهر است، امر بدیهی است، اما این ها فعلا در ذهن ها و بر روی کاغذ است.
این شاخص ها چه زمانی تحقق خواهد یافت و کرمانشاه چگونه خواهد توانست بر انبوه مشکلات پیش روی، فائق آید؟ آیا خود ما مقصر هستیم، آیا دولت ها به این استان توجه نمی کنند، آیا مدیران استان ضعیف هستند و یا تلفیقی از دلایل گوناگون، ریشه ی عقب ماندگی کرمانشاه را رقم می زنند؟ اگر چه نمی توان به همه ی دلایل و راهکارها برای شناسایی و رفع کمبودها و مشکلات استان راه یافت.
اما گفت و گوی بی پرده و صمیمانه با یک مدیر با سابقه و توانمند کرمانشاهی تا حد قابل توجهی مسایل را روشن و راه های برون رفت از معضلات مختلف را نشان می دهد.
مهندس مجتبی نیک کردار معاون عمرانی استانداری کرمانشاه، بعدازظهر روز دوشنبه، هفدهم شهریور ماه سال جاری، پذیرای ما در دفتر کار خود بود.
وی مردی است که از میانسالی گذشته و این یعنی کسب تجربیات بالا، او خوش اخلاق و صبور است و با سعه ی صدر و متانت پاسخ گوی سئوالات است.
این گفت و گو به دلیل حجم بالای مطالب بیش از پنج بار از حجم آن کاسته شد تا در اندازه کنونی درآید و اگر بخشی از سئوالات و پاسخ ها حذف شده است از مصاحبه شونده عذرخواهی می کنیم.

سئوال: جناب مهندس نیک کردار، چه طور شد به کرمانشاه برگشتید و انگیزه ی شما از این بازگشت چه بوده است؟
نیک کردار: واقعیتش را بخواهید اصلا در ذهنم نبود که به کرمانشاه بیایم، اما وقتی که آقای مهندس رضایی به کرمانشاه آمد، به طور طبیعی به دنبال افرادی بود که بتواند با آنها کار کند و در این اثنا به صورت اتفاقی سه نفر از دوستان نزدیک من، دوست آقای استاندار هم بودند.
این دوستان در مورد اینجانب با ایشان صحبت می کنند و نهایتا با من هم تماس گرفتند و درخواست کردند که معاون ایشان در امور عمرانی باشم.
من علی رغم همه ی بحث ها و مذاکراتی که در این مورد به عمل آمد، به قرآن رجوع و استخاره کردم که خیلی خوب آمد و لذا پذیرفتم که این مسئولیت را بر عهده بگیرم.

سئووال: قبل از اینکه به کرمانشاه بیایید در کجا و در چه مسوولیتی قرار داشتید؟
نیک کردار: قبل از این که مجددا به کرمانشاه بر گردم، در شرکت ایرانیان اطلس که در واقع یک شرکت هُلدنیگ و متعلق به بانک انصار است عضو هیات مدیره در سه شرکت از زیر مجموعه ی این هلدنیگ بودم و البته مسئول هماهنگ کننده ی این شرکت ها هم بودم.

سئوال: آیا در شرکت ایرانیان اطلس سهامدار هستید؟
نیک کردار: خیر، من در این شرکت ها اصلا سرمایه گذاری نکرده و هیچ سهامی ندارم و این موضوع را قویا تکذیب می کنم.

سئوال: بسیاری از پروژه های استان کرمانشاه نیمه کاره هستند که البته این طرح ها مربوط به دولت گذشته است، آیا برای حل این مشکلات تصمیم خاصی گرفته اید؟
نیک کردار: در حال حاضر ما در استان با پنج هزار پروژه ی نیمه تمام مواجه ایم که برای تکمیل آنها حداقل به 200 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم و وظیفه ما هم این است که پروژه های مورد اشاره را به طریقی به سرانجام برسانیم و تکلیف آنها را مشخص کنیم.

سئوال: می توان امیدوار به اجرای این پروژه ها بود؟
نیک کردار: اعتقاد داریم مشکلات و کمبودها را می توان با درایت و مدیریت حل کرد، ما بر این اساس و برای رفع مشکلات؛ با مطالعاتی که انجام داده ایم و جلساتی که داشته ایم، این پروژه ها را دسته بندی کرده ایم، بعضی از پروژه هایی که تعریف شده اند، هیچ اقدام خاصی در مورد عملیاتی شدن آنها، انجام نشده و بعضا از حیث توجیه و کاربردهای ضروری در جامعه و شرایط کنونی هم، نمی توانند چندان موثر باشند، این ها را به احتمال قوی از دستور کار خارج خواهیم کرد.
علاوه بر آن نیز برخی از پروژه هایی که پیشرفت خیلی کمی داشته و هزینه های بسیار اندکی برای آنها صرف شده است نیز بایستی از دستور کار خارج شوند چون اگر غیر از این عمل کنیم نخواهیم توانست پروژه ها را به سرانجام برسانیم.

سئوال: بودجه عمرانی کشور در سالجاری چقدر است و سهم کرمانشاه در این راستا چه میزان می باشد؟
نیک کردار: دولت، امسال به طور کلی 42 هزار میلیارد تومان برای کل کشور بودجه عمرانی اختصاص داده است که سهم استان کرمانشاه از بودجه های ملی و استانی750 میلیارد تومان است.
با این شرایط حتی اگر هیچ پروژه جدیدی نیز برای استان تعریف نشود بایستی بیش از 20 سال صبر کنیم تا این پنج هزار پروژه به اتمام برسد! برای همین گفتم که باید پروژه های غیرضروری حذف شود و گرنه با این شرایط سالیان سال طول خواهد کشید، پس منطقی این است که واقع بینانه به سمت رفع مشکلات برویم و پروژه هایی را اجرایی کنیم که اولویت اول استان است.

سئوال: برای رفع مشکلات منابع مالی و اعتباری آیا برای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی و شرکت های خارجی، چاره ای اندیشیده اید؟
نیک کردار: اختصاص یافتن اعتبارات یک بحث است و مدیریت و هزینه کردن بهینه ی آن هم بحث دیگری است.
بایستی سعی کنیم ظرفیت ها و بسترهایی را برای بخش خصوصی فراهم کنیم و سرمایه های این بخش را برای اتمام پروژه هایی که تا 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند، به کار بگیریم چون بخش خصوصی برای ورود به بخش سرمایه گذاری علاوه بر سود دهی برایش این مهم است که در چه پروسه زمانی به بهره برداری می رسد.
در جذب و ورود سرمایه گذاران خارجی نیز ما یک برنامه ی مدون و بررسی شده برای حل مشکل کمبود اعتبارات داریم و آن تبدیل پروژه ها به فاینانس از طریق صندوق توسعه ی ملی و نیز سرمایه گذاری خارجی است.
تلاش می کنیم پروژه های بزرگ را فاینانس خارجی کنیم، طبق ماده 56 الحاق قانون تعمیم بخشی از تنظیم و مقررات مالی دولت، به ما اجازه می دهد با تایید و موافقت سازمان مدیریت و نیز با استفاده از منابع داخلی مثل بانک ها، مسئله ی پروژه ها را به نحو شایسته ای به سرانجام برسانیم.
در صورت تایید و تضمین سازمان مدیریت، بدیهی است که بازگشت این منابع تسهیل و منجر به افزایش اعتبارات عمرانی خواهد شد.

سئوال: چه طرح ها و پروژه هایی را در استان کرمانشاه شاخص می دانید و در اولویت قرار داده اید؟ پروژه های شاخص در گستره ی استان کرمانشاه زیاد هستند، اما شاید بتوان گفت که اولین و برجسته ترین این پروژه ها؛ موضوع راه آهن غرب کشور و استان کرمانشاه باشد که ما روی آن حساسیت داریم، این طرح در سال 69 مورد مطالعه قرار گرفت و در سال 80، عملیات اجرایی آن آغاز شد و تا این لحظه که در خدمت شما هستیم، به صورت کجدار و مریز پیش رفته.
در سال جاری علی رغم کمبود منابع مالی که در کشور داریم، 113 میلیارد تومان به طرح راه آهن کرمانشاه از طرف دولت اختصاص یافته است، برای سال آتی هم قول تامین و تخصیص اعتبار150 میلیارد تومانی برای این پروژه را از دولت گرفته ایم.
از سوی دیگر؛ براساس ماده ی 56، می توانیم مبلغ 250 میلیارد تومان وام هم از منابع داخلی بگیریم که این کار را خواهیم کرد، با همه ی این تفاصیل امیدوار هستیم تا پایان سال آینده خط ریلی به کرمانشاه برسد.
بحث فاینانس از منابع خارجی هم برای راه آهن کرمانشاه مدنظر است که اگر شورای اقتصاد این مسئله را مصوب کند، مسئله حل می شود و به حل مسایل عمرانی به طور کلی امیدوار و خوش بین هستیم.

سئوال: یکی از مهم ترین چالش های حال حاضر و آینده کشور، کمبود آب می باشد، در این خصوص چه تدابیری اندیشیده شده است؟ به نتیجه رسیدن سدهای استان می تواند کمک بزرگی به حل این قضیه بکند.
نیک کردار: ما هم اکنون 11 سد در دست اجرا در سطح استان داریم که شبکه ها و کانل های انتقال آب هم به آنها اضافه می شود و مجموعا طرح عظیمی است.
در همین راستا در نظر داریم با اجرای طرح گرمسیری 900 میلیون متر مکعب آب سیروان را به استان انتقال دهیم.
البته استان ایلام هم از برکات این طرح برخوردار خواهد شد که اگر این طرح عملیاتی بشود، بدون شک تحول عظیمی در بخش کشاورزی و دامپروری استان و به طور کلی مناطق غربی کشور شکل خواهد گرفت.
مقام معظم رهبری هم به این پروژه عنایت خاصی دارند و قبول کرده اند که هشت میلیارد دلار برای به نتیجه رساندن این طرح، اختصاص یابد که با این وجود امیدوار هستیم طی پنج سال، این پروژه اجرایی شود.

سئوال: خیابان مدرس و طرح تعریض آن، معضل منوریل و... از معضلات و مشکلات پیش روی شماست، در این خصوص چه برنامه ای دارید؟
نیک کردار: مستحضرید که پروژه ی منوریل از دولت گذشته مورد مطالعه و بررسی، و سپس اقدام قرار گرفته است و ما هم به عنوان شهروندان این استان با این طرح موافق نبودیم.
اصولا مطالعات جامع ترافیک کرمانشاه از سال 1383 شروع شد و این مطالعات در قالب پیشنهادها و نظریات کارشناسی برای حل معضل ترافیک کرمانشاه در سال 1385 تصویب شد.
ماحصل مباحث و نظریات ارایه شده این بود که یک سیستم حمل و نقل شهری اثرگذار برای کرمانشاه تعریف شود که در واقع طرح انتقال انبوه از طریق خطوط ریلی درون شهری بود.
این طرح در دولت قبلی بر روی سیستم منوریل متمرکز شد، صادقانه بگویم که منوریل خیلی سیستم خوب و مطمئنی برای کرمانشاه نیست.
منوریل بیشتر فانتزی بوده و برای مراکز توریستی و تفریحی طراحی شده است، صنعت خیلی لوکس و گران قیمتی است و واگن های گران قیمتی هم دارد و به عنوان سیستم حمل و نقل درون شهری مقرون به صرفه نیست و در هیچ کجای دنیا به عنوان سیستم انبوه حمل و نقل مسافر مورد استفاده قرار نگرفته است.

سئوال: چه تدابیری برای حل مشکلات منوریل تدارک دیده اید؟
نیک کردار: مهم ترین مسئله ی منوریل کرمانشاه، این بود که همه ی امور را از آغاز تاکنون مورد مطالعه و بررسی قرار دهیم و حتی مسیر را هم بازرسی کردیم و بالاخره نتیجه ی این بازدیدها و بررسی ها این شد که منوریل به قطار سبک شهری تبدیل شود که همان متروست، با این تفاوت که ظرفیت انتقال مسافر مترو 40 هزار نفر در ساعت است اما ظرفیت جابجایی مسافر توسط قطار سبک شهری 25 هزار نفر در ساعت ارزیابی می شود.

سئوال: تاکنون چه مبلغی برای ساخت و استقرار پایه های منوریل کرمانشاه هزینه شده و چه کسی پاسخ گوی این هزینه هاست؟
نیک کردار: تا حالا حدود 60 میلیارد تومان برای پایه های منوریل هزینه شده است، ما به همین خاطر سعی کرده ایم که این ستون ها هم حفظ شوند، بدین ترتیب که روی این ستون ها عرشه نصب می کنیم و بر روی این عرشه ریل دو خطی مستقر می شود که در حد ظرفیت و تحمل این پایه ها هستند.

سئوال: آیا پایه های موجود برای طرح جدید نیز قابل بهره برداری خواهند بود؟
نیک کردار: خوشبختانه ظرفیت این پایه ها تا 92درصد بالا بوده و سنگینی عرشه ها را تحمل کنند، هشت درصد باقی مانده را هم که ضعیف هستند، آنها را اصلاح و تقویت خواهیم کرد.
با این حساب تغییراتی در اجرا و طرح به وجود خواهد آمد؟ بله، از سه راه 22 بهمن تا میدان فردوسی، زیرزمینی و به صورت مترو خواهد شد و از سه راه 22 بهمن تا دیوار شکارگاه خسروپرویز بر روی زمین و به احتمال قوی به دلیل اینکه مشکلاتی در خصوص میراث فرهنگی وجود دارد، از دیوار شکارگاه تا تاق بستان دوباره زیرزمینی می شود، با این تفاسیر منابع مالی بیشتری برای اجرای این طرح مورد نیاز است.
هزینه این طرح 1100 میلیارد تومان است که نصف آن را دولت می پردازد و نیم بقیه را باید شهرداری کرمانشاه تامین کند که در طول اجرای پروژه که هفت ساله خواهد بود، همه ساله برای شهرداری 70 میلیارد تومان هزینه در بردارد.

سئوال: آیا شهرداری کرمانشاه با توجه به مخارج و هزینه های بالایی که دارد، توانایی تامین این هزینه ی هنگفت را دارد؟ نیک کردار: بودجه شهرداری کرمانشاه، امسال 650 میلیارد تومان است و ما امیدوار هستیم که بخش زیادی از این بودجه تحقق یابد.
البته ما برای حل این مشکل، به دنبال تامین منابع درآمدی جدیدی برای شهرداری هستیم که بتواند این 70 میلیارد تومان سالیانه را بپردازد.

سئوال: به طور حتم برای تغییرات ایجاد شده نیازمند مطالعات و طراحی جدیدی خواهد بود و مستلزم هزینه های بیشتر، در این زمینه چه اقداماتی انجام داده اید؟
نیک کردار: موفق به انتخاب و به کارگیری مشاور تونل و طراحی آن شده ایم، انجام مطالعات طراحی تونل و استفاده از مشاور تونل در این مورد هزینه ای معادل 300 تا 400 میلیون تومان را در برمی گیرد و پس از مطالعات و طراحی که حدود 9 ماه زمان خواهد برد سپس طرح وارد فاز اجرایی و عملیاتی می شود.

سئوال: در این راستا آیا از توانمندی پیمانکاران کرمانشاهی بهره خواهید برد؟
نیک کردار: به طور حتم پیمانکاران کرمانشاهی به عنوان پیمانکاران دست دوم با این پروژه همکاری خواهند داشت، متاسفانه در کرمانشاه با پیمانکاران ناتوان برخوردهای آنچنانی صورت نمی گیرد حتی در خیلی از اوقات پیمانکاران ناتوان به دلیل نزدیکی با هرم قدرت از رانت های بسیاری برخوردارند وهمین امر باعث دلسردی پیمانکاران توانمند شده است.

سئوال: در این خصوص چه راهکارهایی را دنبال می کنید؟
نیک کردار: من کاری به گذشته ندارم، شخصیت من طوری است که به هیچ وجه نمی توانم پیمانکار ناتوان را تحمل کنم، اگر پیمانکاری از نظر زمان، کیفیت کار و یا هزینه ها دچار تزلزل و خطا شود، قطعا با او برخورد قانونی خواهیم کرد و در نقطه ی متقابل پیمانکاران دقیق، با وجدان و درستکار را که در کیفیت کار، به انجام رسانی کار در مهلت مقرر و هزینه ها دقت می کنند را مورد تشویق قرار می دهیم.

سئوال: در خصوص تاخیر در اجرا و سند هزینه های پل دوم قره سو چه اقدامی صورت گرفته است؟
نیک کردار: یکی از دلایل تاخیر این پروژه برآورد هزینه های اولیه و از آن مهم تر ضرورت محاسبه ی مجدد این هزینه ها برای احراز صحت و سقم است چون سندهای ارائه شده از سوی پیمانکار در حال بررسی هست و ابهامات بایستی برطرف شود اگرچه سقف اعتبار آن پرشده و دلیلی ندارد که با همان پیمانکار ادامه بدهیم و ان شاالله این پل بزودی راه اندازی خواهد شد.

سئوال: کرمانشاه تنها لقب «کلانشهر» بودن را یدک می کشد، اما در واقع اصلا چنین نیست و کرمانشاه به هیچ وجه ویژگی های یک کلانشهر را ندارد، آیا واقعا کرمانشاه در بین کلانشهرهای ایران قرار دارد؟
نیک کردار: کرمانشاه تا این پایه فقط در لفظ کلانشهر است، اما ما می خواهیم تلاش کنیم که ویژگی های کلانشهر را پیدا کند.
دلایل این امر، مشخص است، اگر شهری، از طرف دولت به صورت رسمی و قانونی و مطابق با مصوبات و شرایط به عنوان کلانشهر تلقی شود، اعتبارات آن نیز تا حد قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
اما فعلا متاسفانه از این نظر رسمیت قانونی ندارد و ما به دنبال این قضیه هستیم که کرمانشاه را قانونا به یک کلانشهر واقعی و رسمی تبدیل کنیم.
در این مورد تاکنون 15 نامه به وزارت کشور و شخص وزیر داده ایم و درخواست کرده ایم که شهر ما، قانونا کلانشهر بشود تا بتواند از منابع درآمدی و بودجه و اعتبار بالاتری برخوردار شود.

سئوال: تعامل معاونت عمرانی با شهرداری ها برای ایجاد هماهنگی های لازم و پیشبرد پروژه ها را در چه حد می دانید؟
نیک کردار: در بخش شهری وظیفه ی ما این است هر اندازه که می توانیم شهرداری های استان را حمایت کنیم، این حمایت ها برای این است که شهرداری ها وظیفه دارند برای تامین رفاه و آسایش و شادی و امنیت مردم، کار کنند و وظیفه ی ما هم این است که برای تحقق این برنامه ها فعالیت داشته باشیم.
ما باید شهری فرهنگی، بهداشتی، امن، سالم و زیبا برای مردم بسازیم، این مسایل محقق نخواهد شد مگر این که تلاش کنیم سطح درآمدی شهرداری ها را بالا ببریم، شهرداران و عوامل شهرداری را آموزش دهیم که روش های کار و کسب درآمدهای قانونی را فرا گیرند.
من به طور منظم از شهرداری ها بازدید می کنم و فعالیت های آنها را مورد بررسی قرار می د هم، از شهرداری ها برنامه و تقویم چهارساله شان را خواسته ایم و هدف ما این است که این برنامه ریزی ها پس از چهار سال به طور محسوس در امور شهری و عمران و آبادانی شهرهای استان، تاثیر بگذارد و خروجی های مناسبی داشته باشیم.

سئوال: پارک شیرین عنوان یکی از مناطق بسیار جالب کرمانشاه است که نمونه ی آن در کمتر شهری از ایران دیده می شود، اما متاسفانه سالیان سال است که مورد بی مهری قرار گرفته است آیا برای این منطقه از کرمانشاه برنامه ای دارید؟
نیک کردار: من در این مورد چند بار با مهندس قربانی صحبت کرده ام به نظر من پارک شیرین برای کرمانشاه یک الماس است که هنوز تراشیده نشده و یک الماس شناس می خواهد که بیاید و آن را تراش بزند.
ما به دنبال این موضوع هستیم که پروژه ای در خور توجه و زیبا در این پارک اجرا کنیم، البته فعلا تقاضای ما از شهرداری کرمانشاه این است که سرو سامانی به این پارک بدهند تا زمانی که پروژه زیبایی در آن به اجرا گذاشته شود.

سئوال: آقای محبی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی است و تعامل و ارتباط با ایشان می تواند در مباحث عمرانی استان، موثر باشد، اما گویا تاکنون ملاقاتی با ایشان از طرف معاونت عمرانی صورت نگرفته است، دلیل این قضیه چیست و چرا چنین رابطه ای ایجاد نشده است؟!
نیک کردار: این یک امر طبیعی است که وقتی شخصی در استان مدیریتی را متقبل می شود، دیگران با او ارتباط برقرار می کنند و این امر به عنوان یک سنت حسنه و فرهنگ پذیرفته شده و معقول در مورد جناب آقای محبی هم صدق می کند ایشان نماینده ی مجلس هستند و وکالت حوزه ی انتخابیه ی خود و بالطبع نمایندگی مردم استان را هم برعهده دارند، بنده هر نماینده ای که تمایل داشته باشد و بخواهد با من مراوده، مذاکره و بحثی راجع به مسایل جاری داشته باشد، با کمال میل پذیرای وی خواهم شد، اما هنوز هیچ تماس و ملاقاتی با ایشان نداشته ام و ایشان نیز تماسی با بنده نداشته اند.

سئوال: آیا ممکن است شخص استاندار در باره ی پروژه هایی با شما اختلاف نظر پیدا کنند و بر روی حرف خود تاکید داشته باشند؟
نیک کردار: خوشبختانه مورد خاصی تاکنون پیش نیامده و بنده هر جا که برای ایشان توضیح فنی و کارشناسی می دهم، واقعا و عملا می پذیرند، ایشان اصلا به استقلال رای و عمل معاونین خود اعتقاد دارند، اما خوب گاهی هم ممکن است مصلحت مدیریتی بر مصلحت کارشناسی بچربد، به خاطر این که شرایط و اقتضاء استان ایجاب می کند.

سئوال: ورود آقای فرهنگی به سازمان همیاری های شهرداری ها کرمانشاه مدتی است بحث داغ محافل رسانه ای است، چه طور شد که ایشان به هیات مدیره این سازمان اضافه شد؟
نیک کردا: رمن معتقدم که این موضوع هم، از همان حاشیه سازی هاست که ما را از پرداختن به امور اصلی باز می دارد.
آقای فرهنگی با نظر و توافق شورای سازمان آمده اند و اگر آقای استاندار پیشنهادی می دهند و دوستان ما با این پیشنهاد موافقت می کنند، این نتیجه ی اعتماد به مدیریت ارشد استان است، دکتر فرهنگی حدود 8 سال در همدان و خوزستان عضو سازمان همیاری شهرداری های این استان ها بوده اند، دکترای حقوق بین الملل دارند.
ایشان سابقه 30 سال کار حقوقی در دولت دارند و تجارب ایشان به ما کمک می کند، استان کرمانشاه از لحاظ شاخص توسعه در ردیف چندم کشور قرار دارد؟ استان کرمانشاه از نظر شاخص توسعه در ردیف 23 کشوری قرار دارد و این یعنی این که جزء هفت استان آخر است، ما باید از همین حالا در تدوین برنامه ی ششم توسعه، جایگاه خودمان را باز کنیم.
روزنامه نگاران و رسانه ها باید ید واحده باشند و در مورد این مسایل بنویسند و شرایط را تحلیل کنند، فشار افکار عمومی هر کسی را پاسخ گو می کند.
مطبوعات نماینده ی افکار عمومی هستند، ما باید مطالبات استان را در رسانه ها انعکاس دهیم و به آنها دامن بزنیم، مطبوعات باید کمک کنند تا در برنامه ی ششم توسعه جایگاه ویژه ای داشته باشیم، وضعیت استان، طوری است که باید قوانینی تصویب کنند که به کرمانشاه توجه ویژه ای داشته باشد.

سئوال: عده ای اعلام می کنند باغ های انتهای سراب متعلق به جنابعالی و اعضای خانواده شما می باشد و به همین دلیل تعمدا درخت های این منطقه را خشک کرده و از بین می برید تا بتوانید در این باغ ها شروع به ساخت و ساز کنید، اگر ممکن است برای رفع ابهامات در این زمینه توضیح بدهید؟
نیک کردار: من در مجاورت آن باغ زندگی می کنم و هر روز که این باغ سوخته را می بینم، آه از نهادم بر می آید و قلبا بر کسانی که این باغ را خریده اند و به این شکل درآورده اند، لعنت می فرستم.
صراحتا عرض می کنم که با افرادی که این باغ را خریده اند و به این حالت ویران و فجیع در آورده اند، برخورد قانونی خواهیم کرد و نمی گذاریم هر کاری که دلشان خواست انجام دهند.
خودم و خانواده ام هیچ رابطه ای با باغ های سراب و پروژه ی آن نداریم و بنده این موضوع را ضمن این که تکذیب می کنم، از هر کسی که در این مورد ادعایی دارد می خواهم که سند ارایه کند.
آقای مهندس اگر بر گردید به روز اولی که مجددا به کرمانشاه برگشتید و این مسئولیت را پذیرفتید و به شما بگویند به کرمانشاه بیایید، چه عکس العملی نشان می دهید؟ حقیقتا قدری تامل می کردم وهمین طوری نمی پذیرفتم، اما به هر حال از این که می توانم به کرمانشاه خدمتی بکنم، واقعا خوشحال هستم.
ضمن تشکر از اینکه وقت خود را در اختیار ما گذاشتید اگر در پایان سخن ناگفته ای مانده است بفرمایید.
اصولا نقش نشریات روشنگری، آگاهی بخشی و ارشاد مردم است، اگر سطح فرهنگ مردم ارتقا یابد و انسان ها توسعه ی فکری و فرهنگی پیدا کنند، مطالباتشان - مطالبات توسعه ای خواهد بود، بنابراین شما باید مطالبات واقعی مردم را پیگیری کنید و سعی کنید از اخبار منفی غیرضروری اجتناب کنید.
استان ما از نظر شاخص های امنیت رتبه بالایی در کشور دارد، اما متاسفانه احساس امنیت بالایی در استان نداریم.
منبع: هفته نامه نقد حال
567


25/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن