تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندم از خواندن قرآن غافل مباش، زيرا كه قرآن دل را زنده مى كند و از فحشاء و زشتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846390269




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استعدادهای فوتبال کرمانشاه در تنگنای پول و امکانات


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استعدادهای فوتبال کرمانشاه در تنگنای پول و امکانات کرمانشاه - ایرنا - بسیاری بر این باورند که استان های غربی ایران بویژه کرمانشاه نقش چندان چشمگیری در تزریق بازیکنان طراز اول به فوتبال ملی و باشگاهی کشور ندارد اما سووال این است که ریشه این مشکلات کجاست؟


البته برخی از این ابراز گلایه ها شاید به حق هستند و عواملی مانند عدم توزیع مناسب و عادلانه امکانات و البته چالش های توسعه ای که کرمانشاه و سایر استان های غربی مانند ایلام و کردستان را درگیر خود کرده است، می باشد.
اگر از کلیشه هایی مانند "فوتبال در خون خوزستانی هاست" یا "ساخته شدن بازیکن در زمین های خاکی جنوب تهران" یا "آبادان، برزیل ایران" و... بگذریم که جملگی عباراتی برآمده از تعصب افراد به این زادبوم ها بوده و شاید هم توجیهی برای دیده نشدن فوتبال و فوتبالیست های سایر استان ها، باید اذعان کرد که خود ما هم از جمله مسوولان استان مان برای شکوفایی استعدادهای فوتبالی این دیار چندان جدی و راسخ قدم نبوده ایم.
در همه لیگ های معتبر دنیا فوتبال را از سنین کودکی و با بهره گیری از آکادمی های مجهز فوتبال پی می گیرند و امروز در فوتبال جهان محصولات باشگاه های بزرگ جهان مانند آژاکس آمستردام، بارسلونا، یوونتوس و.. خودنمایی می کنند.
صحبت در این نوشتار از محرومیت و شاید هم محروم نگه داشته شدن استان کرمانشاه در زمینه هم زیرساخت ها و امکانات مدرن فوتبال و آکادمی های مجهز در میان بی تفاوتی و بی توجهی مسوولان است و هم اینکه نبود "پول" مزید بر این دلایل شده و در چنین وضعی نمی توان انتظار داشت که کرمانشاهیانی پرشمار را در باشگاه های طراز اول ایران یا تیم ملی ببنیم و یا اینکه مانند آذربایجان که چشم و چراغی چون "تراکتور" را دارند، ما هم تیمی قدر و مطرح داشته باشیم.
در همین راستا با دو تن از مربیان فوتبال پایه که هر دو دارای مدرک مربیگری B آسیا هستند و کار تمرین و مربی گری در آکادمی فوتبال راهیان کرمانشاه را در ترم تابستانی امسال بر عهده داشتند، هم کلام شدیم.

** تنها تفاوت میان تیم های کرمانشاهی با پایتخت "پول" است و بس!

"وحید کلهر" از مربیان فوتبال پایه شاغل در استان کرمانشاه که با باشگاه راهیان و آکادمی آن همکاری دارد، براین باور است که تفاوتی میان باشگاه های فوتبال در کرمانشاه با باشگاه های پایتخت یا شهرهایی مانند اصفهان و اهواز و.. نیست بلکه آنها پول به فوتبال تزریق می کنند اما در کرمانشاه خبری از پول نیست.
وی افزود: اگر شهرت را نخستین عامل انگیزشی برای یک فوتبالیست جوان تلقی کنیم، مرحله بعد از شهرت رسیدن به درآمد و پول است که در شرایط کنونی حاکم بر فوتبال استان کرمانشاه چنین امکانی وجود ندارد.
کلهر، همچنین دستمزد پایین مربیان آکادمی های فوتبال پایه در استان کرمانشاه را از دیگر عوامل بازدارنده بر سر راه رشد فوتبال و معرفی فوتبالیست های مستعد در استان می داند.
وی گفت: در سایر استان ها مربیان قراردادهایی تا سقف 40 و50 میلیون تومان منعقد می کنند اما در کرمانشاه مربیانی داریم که ماهانه تا سقف 300 هزار تومان دریافتی دارند که همین تفاوت فاحش در درآمدها عامل بی انگیزگی مربیان و البته نرفتن آنان به سمت ارتقای دانش خود در زمینه تخصصی می باشد.
وی گفت: بنده دارای مدرک مربیگری B از کنفدراسیون فوتبال آسیا هستم و برای بدست آوردن آن هم هزینه ای افزون بر 10 میلیون تومان را متحمل شده ام اما هرگز این پول را از فوتبال در نیاورده ام و فقط عشق و علاقه به کار مربیگری و فوتبال بوده که در این زمینه همچنان فعالیت دارم.

** پیشی گرفتن نگرش درآمدی بر نگرش آموزشی و تربیتی در مدارس فوتبال

کلهر همچنین بر این باور است که بیشتر مدارس فوتبالی که در این شهر فعالیت دارند عمدتا فصلی کار می کنند و آموزش هایی مداوم و بلندمدت ندارند بعنوان مثال بعد از اتمام تعطیلات تابستان و گشایش مدارس اغلب مدارس فوتبال نیز تعطیل می شوند زیرا از ابتدا این نگرش حاکم بوده که هم اوقات فراغت بچه ها را به نوعی پر کنند و هم از این راهکار درآمدی کسب کنند.
وی همچنین با اشاره به وجود سه تیم کرمانشاهی یعنی راهیان در لیگ دسته اول آزادگان، بعثت در لیگ دسته دوم و تیم استانداری، گفت: همه این تیم ها خصوصی هستند در حالی که هیچکدام دارای امکانات و زیرساخت های لازم در این زمینه نیستند و تنها استانی که در این خصوص همچنان گوش به فرمان فدراسیون است، کرمانشاه است با اینکه تیم هایش متعلق به بخش خصوصی هستند.

** کرمانشاه از مستعدترین استان های کشور در ورزش فوتبال است

مربی کرمانشاهی در پاسخ به این سووال که ارزیابی شما از استعدادهای فوتبالی کرمانشاه چیست، گفت: در آسیا به خاطر شرایط آب و هوایی ایران، یکی از کشورهای برتر در حوزه استعدادهای ورزشی بخصوص فوتبال هستیم اما در ایران هم به باور من استان کرمانشاه و استان های کردستان، لرستان و ایلام به دلیل شرایط اقلیمی و ساختار فیزیکی جوانان این منطقه، استعدادهای شگرفی در ورزش فوتبال وجود دارند اما نبود امکانات و تمرکز بر روی سایر استان ها باعث ناشناخته ماندن این استعداد ها شده است.
وی اظهار کرد که یکی دیگر از مشکلات در حوزه فوتبال استان های غرب کشور بخصوص کرمانشاه نبود تفکر مدیریت گروهی ورزش است به همین دلیل ما همیشه در تیم های ملی رشته های ورزشی انفرادی نمایندگانی داریم اما در ورزش های گروهی و تیم های ملی نظیر فوتبال، والیبال و.. کمتر از نفرات کرمانشاهی خبری هست.

** رقابت شدید برای تصاحب زمین فوتبال در کرمانشاه!!

"محمد جواد مرادی" از دیگر مربیان کرمانشاهی که او هم دارای مدرک مربیگری B آسیاست، توپ و زمین را نخستین ملزومات ورزش فوتبال می داند و بر این باور است که نبود زمین فوتبال مناسب در شهر کرمانشاه باعث سرگردانی بیشتر تیم ها و آکادمی های فوتبال این شهر شده است و به همین دلیل رقابت شدیدی برای تصاحب زمین های فوتبال موجود را شاهد هستیم.
وی این مشکل را حتی شامل باشگاه اول فوتبال شهر یعنی راهیان و نیز تیم های بعثت، استانداری و آب منطقه ای که هر کدام به نوعی درگیر مسابقات برون استانی و کشوری هستند نیز می داند.
مرادی گفت: در گذشته در هر محله ای شاهد زمین های خاکی بودیم اما اکنون نیاز اصلی به زمین چمن است و دست کم برای مدارس فوتبالی که در این شهر فعالند باید چهار زمین دیگر هم داشته باشیم ولی این چنین نیست.

** آغاز زندگی فوتبالی یک بازیکن کرمانشاهی از سن 19 سالگی است!!

مرادی با یادآوری این نکته که در کلاس های مربیگری پیشرفته فوتبال تاکید زیادی بر مسائلی مانند روانشناسی و سن بازیکنان است، اظهار کرد که در حالی که به طور متعارف یک بازیکن را باید از سنین کودکی بین هشت تا 12 سالگی پرورش داد اما این مساله در کرمانشاه از سن 19 سالگی آغاز می شود و همین مساله باعث عدم شکوفایی بخش زیادی از استعدادهای فوتبالی استان کرمانشاه شده است.

** نبود حامی مالی مشکل بزرگ فوتبال کرمانشاه

وی همچنین مانند همتای خود از نبود حمایت های مالی در حوزه فوتبال استان و کم توجهی مسوولان به ایجاد زیرساخت ها و حمایت های مالی از سوی اسپانسرها گلایه دارد.
مرادی بعنوان مثال نبود ویدئوپروژکتور و سایر امکانات آموزشی را از جمله کاستی هایی می داند که فوتبال کرمانشاه از آنها رنج می برد.

** مربیان چند منظوره!!

وی همچنین به این نکته اشاره کرد که مربیان فوبال در کرمانشاه از حقوق و دسمتزد ناچیزی برخوردارند وهمین مساله در کنار نبود حمایت های مالی باعث شده تا ناچار شوند چند برابر مربیان سایر استان ها کار کنند و شغل های دیگری هم در کنار حرفه مربیگری داشته باشند.
وی ادامه داد: همین مسایل باعث می شود تا مربی آنگونه که لازم است نتواند به پرورش بازیکنان و تمرکز بر روی مسایل فنی بازدهی داشته باشد.
گزارش از یحیی معماری
571/567


25/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن