واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: خبر وزیر از تشكيل ستاد صادرات به روسيه
وزیر صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد داد تا با ايجاد ستاد هماهنگي با حضور نمايندگاني از وزارتخانههاي صنعت، جهادكشاورزي، امور خارجه، گمرك، بانك مركزي و تشكلهاي بخش خصوصي و به رياست اتاق بازرگاني صنايع و معادن و كشاورزي ايران تشكيل شود.
مهر: محمدرضا نعمت زاده در نشست بررسي راهكارهاي توسعه صادرات به كشور روسيه گفت: اين ستاد هماهنگي بايد به دنبال يك هم افزايي بيشتر فكري و ارائه راهكاريهاي اجرايي براي توسعه مناسبات اقتصادي به كشور روسيه باشد.
وزيرصنعت، معدن و تجارت با اشاره به فرصت پيش آمده براي گسترش تعاملات اقتصادي با كشور روسيه افزود: دراين راستا شناسايي شركتهاي خوش نام را براي توسعه محصولات صادراتي دنبال خواهيم كرد.
وي تصریح کرد: شناسايي شركتهايي كه با رعايت استانداردهاي بين المللي در حال فعاليتند مي تواند در ثبات كسب بازارهاي خارجي ما موثر باشد .
نعمت زاده گفت: تنها داشتن كارت بازرگاني مجاز ملاك مناسبي براي توسعه مناسبات تجاري و صادراتي نخواهد بود زيرا داشتن سابقه خوب و عمل به تعهدات در ارائه خدمات، موضوعي است كه مي تواند ما را در جاودانه كردن و كسب بازارهاي صادراتي ديگر كشورها كمك كند.
وي در ادامه با تاكيد بر استفاده حداكثري از فرصت پيش آمده براي توسعه صادرات به كشور روسيه تصريح كرد: براي اين منظور توجه به بازار روسيه از مهمترين مواردي است كه در حال حاضر صادركنندگان ، توليدكنندگان و همچنين تجار مي تواند مدنظر قرار دهند.
وزير صنعت،معدن وتجارت با اشاره به اينكه براي اين منظور بهره مندي از وسائل حمل و نقل مورد نياز نيز بايد مورد توجه قرار گيرد افزود: براي توسعه تعاملات تجاري و صادراتي بايد به همه راههاي گسترش از جمله وسائل حمل ونقل نظير دريايي، زميني و هوائي توجه كنيم كه اين مهم يكي از اقدامات جدي ما خواهد بود.
نعمت زاده در ادامه همچنين به ديگر مواردي كه مي تواند به گسترش تعاملات تجاري و صادراتي دو كشور كمك كند اشاره كرد و گفت: دراين خصوص، فراهم كردن سردخانه و كانتينرهاي يخچال دار از مواردي است كه پيگيري خواهيم كرد.
به گفته وي؛ كشور روسيه بازار مناسبي براي صادرات محصولات كشاورزي و مواد غذايي وصنايع ديگر كشورمان به شمار مي ايد كه مي توان به برنامه ريزي دقيق از اين بازار جذاب صادراتي نهايت استفاده را برد.
وزير صنعت، معدن وتجارت همچنين به ارائه تسهيلات در بندر آستاراخان پيشنهاد كرد تا اين مهم از طريق سازمان بنادر و كشتيراني يا اتاق بازرگاني صنايع و معادن و كشاورزي ايران دنبال شود تا زمينه اجراي اين اين اقدام هرچه سريع تر تسهيل شود.
نعمت زاده، تلاش براي تغيير نرخ تعرفه ها، سرعت بخشي در ترخيص كالاها و تعيين مسيرهاي مختلف زميني براي صادرات انواع محصولات به كشور روسيه، تقويت و تسريع مناسبات و تعاملات بانكي با اين كشور را از ديگر مواردي ذكركرد كه معاونان اين وزارتخانه بايد به سرعت آن را پيگيري كنند.
وي همچنين حضور توليدكنندگان و صادركنندگان داخلي را در نمايشگاههاي مختلف كشور روسيه و اوكتاو حائز اهميت دانست چرا كه مي تواند در ارائه توانمنديهاي كشورمان و همچنين شناسايي بازارهاي صادراتي روسيه موثر باشد.
وزير صنعت، معدن و تجارت با بيان اينكه شناسايي خريداران روسي و توجه به نيازهاي آنان را نبايد از نظر دور داشت تاكيد كرد: دراين بين نقش تشكل هاي بخش خصوصي و اتحاديه هاي در معرفي توليدات و قابليتهاي خود بسيار پر رنگ خواهدبود.
گفتني است؛ در اين جلسه هريك از معاونان وزارتخانه هاي صنعت معدن وتجارت ، جهاد كشاورزي و امور خارجه و ديگر مسئولان حاضر و نمايندگان بخش خصوصي به بيان نقطه نظرات و ديدگاههاي خود به منظور بررسي هر چه دقيق تر و ارائه راهكارها براي گسترش روابط اقتصادي و صادراتي ايران و روسيه پرداختند
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]