تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835965517
وای که چه مادرشوهر ماهی دارم من!
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
۸ راه برای حسرت خوردن عروسها و مادرشوهرهای دیگر وای که چه مادرشوهر ماهی دارم من!
هر زن و مردی درآغاز زندگی مشترک خواهان برقراری بهترین ارتباط با طرف مقابل خود و خانواده اوست، ولی متأسفانه این تلاش در بعضی موارد به سرانجام نمیرسد و مشکلاتی بهوجود میآید که میتواند علاوه بر ایجاد دلخوری و ناراحتی خانوادهها، باعث بهوجود آمدن مشکلات زیادی برای خود زوجین هم بشود.
جام جم سرا: برای رسیدن به چنین جایگاهی، بهترین کار این است که در ابتدای راه و آغاز زندگی مشترک، دید خوبی درباره خانواده طرف مقابل داشته باشیم و روش مناسبی برای برقراری رابطه صحیح با خانواده همسرمان انتخاب کنیم؛ همچنین نباید فراموش کنیم که این به نفع زندگی مشترک ماست و اگر همسرمان را دوست داریم باید خانواده او را هم دوست داشته باشیم و به آنها احترام بگذاریم.
در این زمینه دکتر سپیده شبان، متخصص در امور مشاوره ازدواج و خانواده راهکارهایی ارائه کرده که توجه به آنها میتواند بخشی از مشکلات را تا حدی حل کند.
گام اول: شناخت هدف اولین کاری که یک زوج در آغاز زندگی مشترک باید انجام دهند این است که نسبت به یکدیگر، زندگی زناشویی و خانواده طرف مقابل خود شناخت و آگاهی پیداکنند. یعنی ابتدا باید بدانند که هدفشان از ازدواج چیست، چرا ازدواج میکنند و قرار است بعد از این وارد چه دنیایی شوند. چه انتظاراتی از این ارتباط دارند و در این میان نقش خود، طرف مقابل و خانوادههای هر دو طرف را تشخیص دهند. هنگامی که با چنین شناختی قدم در زندگی مشترک میگذاریم قطعا این شناخت میتواند ما را در تمام زمینهها بیشتر کمک کند؛ مثلا اگر نسبت به همسر خود و خانواده او شناخت کافی داشته باشیم میتوانیم با توجه به تواناییها و روحیات و خلقوخوی آنها و قوانین حاکم بر خانوادهشان رفتار کنیم . به این ترتیب برخوردهای آنها نیز با ما معقولتر و قابلقبولتر خواهد بود. یک زوج وقتی ازدواج میکنند و ازخانواده خود جدا میشوند مرزی دور آنها تشکیل میشود که مانند پوسته بیرونی تخممرغ کاملا محتویات درونی خود را در برمیگیرد. انگار زن و شوهر داخل این فضا هستند واز دیگران جدا میشوند. بنابراین هر کدام از این شرایط جدید ویژگیهایی دارد؛یعنی زن و شوهری که با هم ازدواج میکنند و مرزی بین آنها و دیگران کشیده میشود لازم است کارهایی از جانب خود و خانوادههایشان انجام شود که به این مرز احترام گذاشته شود. متأسفانه در بعضی خانوادهها با توجه به وابستگیهای شدیدی که خانوادهها به فرزندانشان دارند، هنگام ازدواجشان فکر میکنند فرزندشان از آنها دور شده یا در بعضی موارد شروع به مقایسه شرایط ازدواج خودشان با فرزندانشان میکنند و بدینترتیب مشکلاتی بهوجود میآید.
گام دوم: مشاوره کنید برای جلوگیری از بروز هرگونه اشتباهی در رفتارهای زوجین و خانوادههای آنها، بهترین کار و نخستین گام این است که ما قبل از تشکیل زندگی واقعا پختگی و رشد کافی را در خودمان بهوجود بیاوریم و تشخیص دهیم که آمادگی لازم را برای آغاز نوع جدیدی از زندگی داریم یا خیر؛ چون ازدواج بنیان بسیاری از اتفاقات مهمی است که در کشور میافتد و آینده فرزندانمان در گرو تربیت صحیح در خانوادههایی موفق است. بنابراین بهتر است با توجه به راهکارهای زیادی که در تمام زمینهها وجود دارد وقبل از آنکه مشکلی بهوجود بیاید شناخت کافی برای مقابله با آنها داشته باشیم. این کار در دنیای امروزی با مشاوره و شرکت در کلاسهای آمادگی قبل از ازدواج به خوبی امکانپذیر است. بهخاطر داشته باشیم که برای آغاز زندگی مشترک باید سرمایهگذاری لازم انجام شود و زوجین وقت و انرژی زیادی برای شناخت یکدیگر و خانوادههایشان بگذارند.
گام سوم: احترام بگذارید در آغاز زندگی مشترک دو طرف باید دید مثبتی نسبت به طرف مقابل و خانواده او داشته باشند و فراموش نکنند که احترام به خانواده همسر باعث موفقیت بیشتر و تحکیم زندگی زناشویی خود آنهاست. برای رسیدن به چنین دیدگاهی باید هرگونه فکر منفی را که از قبل در ذهنمان هست از بین ببریم و مرز بین دخالت و کمک از طرف والدین را تشخیص دهیم. والدین هم باید با توجه به اینکه فرزندانشان وارد ارتباط جدیدی شدهاند، به آنها فرصتی برای تجربه کردن بیشتر بدهند. آنها میتوانند در بسیاری موارد نظر بدهند ولی این موضوع که ما تا چه حد میتوانیم آن را عملی کنیم، موضوعی دو طرفه است؛یعنی هم خود ما که وارد ارتباط جدیدی شدهایم باید خواهان آن باشیم و هم والدین باید نظرات خود را طوری مطرح کنند که جایگاه مشاوره و راهنمایی داشته باشد.
گام چهارم: مغزتان را عوض کنید متأسفانه بسیاری از زوجها گمان میکنند والدین همسرشان قصد دخالت در کارهای آنها را دارند البته این موضوع تا حد زیادی به فرهنگ حاکم بر خانوادهها بستگی دارد. یعنی بسیاری افراد چون از قبل ذهنیت مثبتی در این زمینه ندارند نمیتوانند دید خوبی نسبت به هرگونه کمکی که والدین طرف مقابل به آنها میکنند داشته باشند و اغلب کمکهای آنها را دخالت تلقی میکنند. بنابراین بهتر است بدون هیچ تفکری از قبل نسبت به خانواده همسر وارد زندگی مشترک شد و هرگونه خطاهای ذهنی یا شناختی را که در این خصوص وجود دارد از بین برد.
گام پنجم: کنار بیایید بهتر است با توجه به سطح فرهنگ و شرایط خانوادههای زوجین، ابتدا با سطح توقعات و انتظارات آنها آشنا شویم. بعضی خانوادهها انتظار دارند فرزندان و همسرانشان حتما عقاید آنها را بشنوند و شاید در بعضی موارد همین که نظراتشان شنیده شود برایشان کافی باشد ولی بعضی خانوادهها به شنیده شدن و توجه به عقایدشان بسنده نمیکنند؛یعنی حتما باید ببینند که فرزندشان مطابق نظر آنها رفتار میکند؛ در غیراین صورت ممکن است بخواهند مقایسه و سرزنش کنند. همین موضوع باعث میشود که ظرفیت طرفین به مرور کاهش پیدا میکند و با توجه به مشکلات دیگری هم که در زندگی وجود دارد، این موضوع تبدیل به بحرانی در زندگی آنها میشود. بنابراین علاوه بر اینکه والدین باید نظرشان را بهگونهای مطرح کنند که دخالت محسوب نشود، فرزندان هم باید بهنظر آنها احترام بگذارند.
گام ششم: بشناسید و بشناسانید برای اینکه زوجها در آغاز زندگی مشترک بتوانند ارتباط خوبی با خانواده همسر خود برقرار کنند، ابتدا باید میزان آگاهیهای خود را از خصوصیات و روحیات خانوادهها بالا ببرند و در واقع بیشتر با آنها آشنا شوند. همچنین باید بپذیرند که والدینشان چون تجربیات بیشتری دارند، دوست دارند آن را در اختیار فرزندانشان بگذارند ولی نیت بدی ندارند. هنگامی که فرزندان این موضوع را درک کنند میتوانند شنوندههای خوبی برای گوش سپردن به حرفهای والدین خود باشند. این خیلی برای والدین ارزشمند است که حتی اگر مخالف نظرشان هستیم با حوصله و احترام سخنانشان را بشنویم و راجع به آنها فکر کنیم و به آنها بگوییم که حتما راهکارها و تجربیات شما را مدنظر قرار میدهیم و به آنها احترام میگذاریم و بسیار سپاسگزاریم که برای ما وقت میگذارید. در واقع جوانان ابتدا باید با روحیه والدین همسرشان آشنا باشند، آنها را بپذیرند و به آنها احترام بگذارند اما هیچگاه نباید طوری با آنها صحبت یا رفتار کنند که نشانگر بیاهمیتی به رفتار و عقایدشان باشد. بنابراین هم بایدبه والدین احترام بگذاریم، هم شنونده خوبی باشیم و هم از آشنا شدن با عقاید و تجربیاتشان استقبال کنیم.
گام هفتم: شرط نگذارید هر زوجی مایلند بتوانند ارتباط بسیار خوبی با والدین همسر خود داشته باشند ولی گاهی نمیتوانند موفق شوند. متأسفانه خیلی از مردم در جامعه ما دوست داشتن مشروط راتجربه کردهاند؛ یعنی عقیده دارند هر کس تا زمانی برای آنها دوست داشتنی است که خصوصیات و ویژگیهای مورد علاقه آنها را داشته باشد یا کار خاصی انجام بدهد. این موضوع باعث میشود توقعات نابجایی از یکدیگر داشته باشیم؛ مثلا در ذهن خود تصویر خاصی از پدر و مادر همسر خود ساختهایم. اما وقتی وارد زندگی میشویم آن افراد با طرح وارهها و چارچوبهایی که در ذهن ماست یکی نیستند. بنابراین نخستین چیزی که جوانان باید مدنظر قرار دهند پذیرش واقعیات است ولو آنگونه که ما میخواهیم نباشند. زوجها باید بدانند اگر همسرشان را دوست دارند باید خانواده آنها را هم با همان ویژگیها و فرهنگی که از قبل داشتهاند بپذیرند ولی نمیتوانند انتظار داشته باشند دیگران بنا به خواست آنها تغییر کنند. متقابلا خانوادهها نیز باید بپذیرند که عروس یا داماد آنها در خانوادههایی متفاوت با آنها رشد کردهاند. پذیرش این تفاوتها کمک میکند تا بتوانیم بهتر یکدیگر را بپذیریم. گاهی افراد انتظار دارندهمسر یا خانواده او رفتاری کاملا مشابهخود آنها داشته باشندو با باورهای اشتباهی وارد زندگی زناشویی میشوند مثلا فکر میکنندهمسر خوب کسی است که همیشه در هر جایی و در تمام مهمانیها کنار او باشد و کمتر به دیگران توجه داشته باشد یا خانواده طرف مقابل باید همانگونه که دلخواه او است رفتار کنند. ولی وقتی وارد زندگی میشوند با خلاف آن مواجه میشوندو همین موضوع باعث بروز مشکلاتی با همسر یا خانوادهاش میشود. پذیرش تفاوتها و دیدگاههای افراد خیلی مهم است و نباید انتظار داشته باشیم که دیگران دقیقا مانند ما فکر یا رفتار کنند. آگاه باشیم که چه انتظاراتی از آنها داریم و افراد را آنگونه که هستند بپذیریم البته والدین نیز میتوانند انتظارات خود را از فرزندانشان تعدیل کنند. ولی با توجه به انعطافپذیری بیشتر جوانان، بهتر است این تغییر و پذیرش ابتدا از طرف جوانان صورت پذیرد.
گام هشتم: باورهایتان را اصلاح کنید گاهی افراد با پیش زمینههایی وارد زندگی مشترک میشوند که میتواند بسیار مشکلزا باشد، مثلا با توجه به شنیدههای اطرافیان دید خوبی نسبت به خانواده طرف مقابل ندارند و فرهنگ غلطی از دوران کودکی در ذهن آنها شکل میگیرد. نباید بگذاریم این شنیدهها و تجربههای دیگران، ذهنیت بدی برای آغاز زندگی مشترک به ما بدهد؛ مثلا اگر از کودکی شنیدهایم مادر یا پدر همسرمان نمیتوانند با ما رفتار دوستانهای داشته باشند و با این ذهنیت وارد زندگی شویم، ناخودآگاه نیز نمیتوانیم ارتباط خوبی با آنها برقرار کنیم. اصلاح باورها و عقاید ما برای موفقیت در هر ارتباطی بسیار مهم است. برای شروع هر کار مهم یا آغاز هر ارتباطی باید اطلاعات کافی در آن زمینه داشته باشیم. ما معمولا حتی برای خرید یک لباس هم ساعتها وقت میگذاریم و از دیگران سؤال میکنیم تا بتوانیم آنچه را واقعا میخواهیم بیابیم. ولی متأسفانه برای وارد شدن به یکی از مهمترین مراحل زندگی، آگاهیهای لازم را کسب نمیکنیم. فراموش نکنید به همان نسبت که بتوانیم اطلاعات کافی در زمینهای داشته باشیم به همان نسبت نیز اعتماد به نفس بیشتری خواهیم داشت. هنگامی که با اعتماد به نفس وارد ارتباط میشویم، هم اضطراب کمتری داریم و هم ذهن بازتری برای پیدا کردن راهکارهای مختلف و حل مشکلات خواهیم داشت. ضمن اینکه دید بازتری خواهیم داشت و بیشتر توان پذیرش موقعیتهای جدید را کسب خواهیم کرد. در ضمن باید با رها کردن باورهای غلط عامیانه، سعی کنیم خودمان با توجه به واقعیات موجود به نتیجه درستی برسیم.(همشهری)
جمعه 21 شهریور 1393 11:04
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
می خوایم با هم دیگه یه ماهی درست کنیم
می خوایم با هم دیگه یه ماهی درست کنیم به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس کودک جام نیوز دوست داری تو هم یه ماهی گلی درست کنی اگر دوست داری تمام کارهایی که در زیر بهت می گم رو انجام بده اونوقت می تونی برای ماهی گلی قشنگت یه دوست بسازی وسایل مورد نیاز کاغذ رنگیماهيني: از ابطال کارت پايان خدمتم خبر ندارم
ماهيني از ابطال کارت پايان خدمتم خبر ندارم حسين ماهيني مدافع راست پرسپوليس يکي از بازيکناني است که گفته مي شود کارت پايان خدمتش باطل شده و از بازي بعد نمي تواند براي پرسپوليس به ميدان برود به گزارش "ورزش سه" این بازیکن ساعتی پیش در هتل محل اقامت پرسپولیس در قم در گفتگزارش فارس از حضور جنتی گفتگوی ویژه خبری جای خالی نشر در سخنان وزیر/ محتوای فعلی سینما کمتر از انتظار ما است/
گزارش فارس از حضور جنتی گفتگوی ویژه خبریجای خالی نشر در سخنان وزیر محتوای فعلی سینما کمتر از انتظار ما است بر تئاتر نظارت کلی دارموزیر ارشاد ضمن اشاره به نظارت کلی خود بر تئاتر آن را بدون مشکل در محتوا ندانست و گفت به تئاتر نظارت کلی دارم و در عین حال برخی کارها را نیز از نزدیبه بازوبند کاپیتانی برای خوب بودن در زمین احتیاجی ندارم توماس مولر: شوایناشتایگر یا نویر میتوانند کاپیتان تی
به بازوبند کاپیتانی برای خوب بودن در زمین احتیاجی ندارمتوماس مولر شوایناشتایگر یا نویر میتوانند کاپیتان تیم ملی آلمان شوندمهاجم مطرح بایرن و تیم ملی آلمان به فکر بستن بازوبند کاپیتانی تیم کشورش به جای فلیپ لام نیست به گزارش خبرگزاری فارس از زمانی که اوایل تابستان تیم ملی آلمرئیس اتحادیه نانوایان زنجان خبر داد فعالیت 548 واحد نانوایی در سطح شهر زنجان
رئیس اتحادیه نانوایان زنجان خبر دادفعالیت 548 واحد نانوایی در سطح شهر زنجانرئیس اتحادیه نانوایان زنجان از فعالیت 548 واحد نانوایی در سطح این شهر خبر داد رحمان قنبری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به چگونگی صدور مجوز گفت از سال 92 صدور پروانه کسب از سوی کمیسیروایت گاردین از بزرگترین حامی تروریسم در جهان
روایت گاردین از بزرگترین حامی تروریسم در جهانتاریخ انتشار دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۴۲ روزنامه انگلیسی گاردین در مقالهای به بررسی نتایج ۱۳ سال جنگ علیه تروریسم و حمایت غربیها از رژیمهای مستبد عربی پرداخت به گزارش تسنیم اوین جونز در مقاله خود در روزنامه گا«لیخون» مهر کلید میخورد/ روایتی نوستالژیک از دفاعمقدس
فرهنگ و هنر سینمای ایران به کارگردانی مهدی نادری لیخون مهر کلید میخورد روایتی نوستالژیک از دفاعمقدس فیلم سینمایی لیخون به کارگردانی مهدی نادری و تهیهکنندگی محمدحسین قاسمی با موضوع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران در خرمشهر کلید میخورد محمدحسین قاسمی تهیهکننده سینما«غذا در قرآن» منتشر شد/ فواید انواع خوراکی ها و میوه ها با استناد به آیات قرآن کریم
دین و اندیشه معرفی کتاب غذا در قرآن منتشر شد فواید انواع خوراکی ها و میوه ها با استناد به آیات قرآن کریم کتاب غذا در قرآن نوشته مصطفی بیان کارشناس علوم و صنایع غذایی و با مقدمه و تحت نظارت دکتر علیرضا بیان دکتر داروساز از سوی انتشارات آهنگ قلم مشهد منتشر شده است به گزامدیر گروه مستند سازان آزاد به فارس خبر داد روایتی از مظلومیت مردم غزه در مستند «سناریو سکوت»/ یک آیه
مدیر گروه مستند سازان آزاد به فارس خبر دادروایتی از مظلومیت مردم غزه در مستند سناریو سکوت یک آیه شریفه سوژه یک فیلم مستندمهرداد کاظمی کارگردان مستند سناریو سکوت تاکید کرد با حمایت همه جانبه از تولید مجموعه مستند سناریو سکوت که بازتاب بین المللی خواهد داشت باید بتوانیم مرهمی برکشف یک ماهی شبیه انسان!/عکس
کشف یک ماهی شبیه انسان عکس سعید کوشافر یک گونه عجیب ماهی که نمونه اش حتی در دنیا بسیار نادر است و فقط در شمال امریکا مشاهده شده است در پشت یکی از سدهای شمال خراسان رضوی صید شد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از قدس انلاین یک ماهیگیر که برایمعلم کهگیلویه وبویراحمد در زمینه تولیدمحتوای الکترونیکی درکشوراول شد
یاسوج معلم کهگیلویه وبویراحمد در زمینه تولیدمحتوای الکترونیکی درکشوراول شد مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت امیر فضیلت جو دبیر عربی دبیرستان های شهر یاسوج در زمینه تولید محتوای الکترونیکی رتبه اول کشور را کسب کرد هادی زارع پور در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاراپدافند هوایی همواره در حالت آمادهباش است
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۶ جانشین فرمانده کل ارتش اظهار داشت پدافند هوایی پس از پایان جنگ شروع به بازسازی ارتقاء و آماده سازی خود در همهی عرصهها کرد و از زمان دفاع مقدس تا امروز حتی یک شب و روز را نیز بدون شرایط آمادهباش نگذرانده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویانپدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) چگونه به "هرمس" رسید؟
گزیده عناوین روزنامههای صبح دوشنبه پدافند هوایی خاتمالانبیاء ص چگونه به "هرمس" رسید روزنامههای صبح امروز ایران مهمترین عناوین خبریص صفحه اول خود را به مسائلی همچون 6000 نقطه مرگبار در مسیر رانندگان پدافند هوایی خاتمالانبیاء ص چگونه به "هرمس" رسید دولتهزینه تجاوز به آسمان ایران سنگین است/ پدافند هوایی تحرکات آن سوی مرز را هم رصد میکند
هزینه تجاوز به آسمان ایران سنگین است پدافند هوایی تحرکات آن سوی مرز را هم رصد میکند جانشین فرمانده کل ارتش گفت امروز دشمن به این نتیجه رسیده است که هزینه تجاوز به آسمان ایران برایشان سنگین خواهد بود وی در این مراسم در سخنانی با اشاره به آمادگی کامل پدافند هوایی گفت پدافند حباغ حلوایی شیراز پردیس سینمایی می شود/ پیگیری ایجاد رصدخانه وکیهان شناسی درجبل دراک
استانها جنوب فارس اختصاصی مهر باغ حلوایی شیراز پردیس سینمایی می شود پیگیری ایجاد رصدخانه وکیهان شناسی درجبل دراک شیراز - خبرگزاری مهر اولین خانه نمایش و تئاتر آیینی شیراز که کارکرد آن منطقه ای است در قالب یک پردیس بزرگ سینما و تئاتر در محل باغ حلوایی این کلانشهر واقع درچند هزار هواپیما و مسیر هوایی در جهان داریم؟
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۶ رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت در دنیا 1397 ایرلاین وجود دارد و 25 هزار فروند هواپیما که در 50 هزار مسیر بار و مسافر جابجا میکنند به گزارش ایسنا علیرضا جهانگیریان - معاون وزیر راه و شهرسازی - اظهار کرد ظرفیت سرمایهگذاری در حوزه صنایع هوایی و هاز عوارض وای فای بر سلامت بدن چه میدانید؟
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۶ یک فوق تخصص آنکولوژیست کودکان نسبت به عوارض سوء وای فای هشدار داد و وزوز گوش و سردرد را از جمله عوارض نصب وای فای در منازل دانست دکتر حسین اصفهانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه همدان درباره تاثیر امواج تلف-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها