تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836112451




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موفق شدن، بدون خطر کردن؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
موفق شدن، بدون خطر کردن؟




آیا می دانید چطور می توانید بدون احتمال خطر به موفقیت برسید؟





پارسه گرد: آیا شما به موفقیت بدون خطر باور دارید؟ وارن بافت ( Warren Buffett)، که با لقب باهوش اوماها یا دانشمند اوماها نامیده می‌شود، یک سرمایه‌گذار، تاجر و یک انسان خیرخواه و بشردوست است. نقل‌قول جالبی از «وارن بافت» در مورد چگونگی در نظر گرفتن و مواجهه با خطر وجود دارد.


رمز موفقیت بدون خطر



او هیچ‌گاه خطر را نپذیرفت و در انجام کارهای خود و برای رسیدن به این نتایج ساده همواره از خطر اجتناب کرده است. او می‌گوید: «من وزنه سنگین خود را همواره با اطمینان در جایی قرار می‌دهم.» اگر شما چنین کاری را انجام دهید، هیچ خطری بر شما اثر نخواهد داشت. در بیشتر موارد اگر شما ندانید که چه کار می‌کنید، احساس خطر می‌کنید.

جالب است، نه؟ این مطلب شبیه به نظریه‌ای است که «مالکوم گلدون» در این باره نوشته است. گلدون معتقد است که کارآفرینان موفق، بر خلاف چیزی که رایج است، به طور معمول خطر را نمی‌پذیرند. در عوض آن‌ها به دنبال «راه مطمئن» می‌گردند، چیزی که می‌تواند با حداقل عدم قطعیت، آن‌ها را به موفقیت برساند. آگاهی از نظریه «بافت» و نظریه‌های شبیه آن می‌تواند خیلی جالب باشد. آیا این نظریه‌ها صحیح است؟ آیا چنین چیزی به‌عنوان موفقیت بدون احتمال خطر در واقعیت وجود دارد؟

در اینجا به 5 اصل موفقیت بدون خطر از نظر بافت می‌پردازیم:

صلاحیت و شایستگی خود را بازسازی کنید

خطر عموم از آنجایی سرچشمه می‌گیرد که شما نمی‌دانید به طور دقیق چه کاری را انجام می‌دهید. بنابراین ضروری است که شما در زمینه‌هایی که علاقه دارید، شایستگی خود را از نو بسازید. برای انجام این کار بهتر است از یک مربی کمک بگیرید (بافت از شاگردان بنیامین گراهام بوده است)؛ شما همچنین می‌توانید با خواندن کتاب یا صحبت کردن با مردم این مهارت را یاد بگیرید. نکته مهم این است که شما باید دانش خود را در دنیای واقعی، آزمایش کنید. این کار بازخورد لازم برای سرعت بخشیدن به بازسازی صلاحیت و شایستگی را به شما می‌دهد.
هرگز از دایره صلاحیت خود خارج نشوید

هر کس یک دایره صلاحیت دارد. شما باید این دایره را بشناسید و بدانید که خارج شدن از حریم این دایره مجاز نیست. برای نمونه، بافت هرگز در شرکت‌های فن‌آوری سرمایه‌گذاری نکرد؛ به این دلیل که درکی از این نوع شرکت‌ها نداشت. حتی در رشد دات کام، هنگامی‌که همه افراد به‌سرعت شروع به خرید سهام تکنولوژی کرده بودند، او بی‌پیرایه باقی ماند. انجام کارهایی خارج از صلاحیت و شایستگی شما سبب بالا رفتن احتمال خطر و در نتیجه شکست شما خواهد شد.

بر احساسات خود مسلط شوید

ممکن است تعجب کنید که اگر افراد نمی‌دانند که چه کاری می‌کنند، پس به چه علت این کارها را انجام می‌دهند؟ پاسخ این است که آن‌ها نمی‌توانند احساسات خود را کنترل کنند. دو احساس اولیه در کار وجود دارد که در اینجا به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

یکی از این احساسات، احساس حرص و طمع است. هنگامی‌که آن‌ها مشاهده می‌کنند افراد دیگر از راه تجارت سود و منفعت به دست می‌آورند، حرص و طمع آن‌ها را به پیروی از جمعیت وا می‌دارد، حتی اگر این افراد ندانند که چه کاری می‌کنند. همچنین هنگامی‌که مشاهده می‌کنند که جمعیت زیادی از چیزی اجتناب می‌کنند، این افراد نیز به دلیل ترس خود از آن کار دوری می‌کنند. احساسات شما سبب می‌شود که کاری را انجام دهید که از آن آگاهی ندارید؛ به همین دلیل تسلط و مدیریت احساسات‌تان امری ضروری است.

موظف به انجام تکلیف‌تان باشید

مقداری زمان می‌برد تا شما بتوانید چشم‌انداز مناسبی در مورد کسب و کار به دست آورید. در مورد «بافت»؛ او تجزیه و تحلیل جنبه‌های مختلف کسب و کار از قبیل عملکرد اقتصادی، تیم مدیریت، سابقه و... را مورد بررسی قرار داد. تنها پس از انجام این پژوهش‌ها او می‌توانست مطمئن باشد که یک کسب و کار سودمند است یا خیر.

به‌طور مشابه، شما برای به دست آوردن مهارت و استفاده از فرصت‌های به دست آمده در طول زندگی خود، نیاز دارید تکالیفی انجام دهید.

صبور باشید

این مورد نیز با تسلط بر احساسات‌ خودتان مرتبط است. اما باید به این مورد، نگاه عمیق‌تری بیندازیم. صبر یک درس مهم است که باید از وارن بافت یاد بگیریم. وارن بافت می‌گوید یکی از نقاط قوت شرکتش، عجیب بودن و عدم فعالیت آن است. دیگر مدیران اغلب «معتاد» به فعالیت هستند که سبب می‌شود تجارت بسیاری از سهام آن‌ها متوسط باشد. از سوی دیگر، بافت برای به دست آوردن فرصت‌های مناسب در آینده به‌اندازه کافی صبور است. این یکی از دلایل مهمی است که اغلب افراد از آن اطلاعی ندارند: این افراد عموم به‌اندازه کافی و طولانی‌مدت نمی‌توانند صبر کنند. حرص و طمع (برای به دست آوردن سود سریع) یا ترس (از این‌که وجهه خوبی در مقابل مردم نداشته باشند)، با این افراد بازی می‌کند و به بالا رفتن احتمال خطر در انجام امورشان منجر می‌شود.

دفعه بعد که احتمال وجود خطر در کاری برای‌تان وجود داشت، برای یک لحظه توقف کنید و پرسش‌های زیر را از خود بپرسید:

آیا می‌دانم که چه کاری را انجام می‌دهم؟آیا این کار در دایره صلاحیت من است؟آیا من به‌اندازه کافی در این زمینه تمرین انجام داده‌ام؟آیا می‌توانم بر احساساتم تسلط کافی داشته باشم؟آیا حرص و طمع و ترس می‌تواند رویه کار مرا تغییر دهد؟آیا بی‌صبر و بی‌تاب هستم؟اگر صادقانه به این پرسش‌ها پاسخ دهید، می‌توانید از بروز خیلی از مشکلات در زندگی‌تان جلوگیری کنید.






تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن