واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دانیل بن برک:
تنها پرواز کردن از سفر با موتور سیکلت جذاب تر است/به دلیل علاقه به زبان فارسی در رشته علوم اسلامی تحصیل کردم
رییس اتاق بازرگانی ایران – آلمان گفت: سفر ما با موتورسیکلت از فرانکفورت آلمان آغاز شد و بعد از 17 روز در تهران به پایان رسید ولی دوستان اسپانیایی که در ترکیه به ما ملحق شند به سمت چین خواهند رفت.
دانیل بن برک در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران درخصوص سفر 17 روزه وی و همسرش به همراه 2گردشگر اسپانیایی با موتور سیکلت به ایران گفت :موتورسواری و مسافرت هدف ما است و تنها چیزی که می تواند از سفر با موتور جذاب تر باشد پرواز کردن است.
وی درباره این سفر عنوان کرد: هرساله تلاش میکنیم تا در فصل تعطیلات و تابستان یک برنامه جالبی را تدارک ببینیم که به پیشنهاد همسرم و یکی از دوستان در آلمان تصمیم گرفتیم سفری را از آلمان به ایران با موتور سیکلت داشته باشیم .من و همسرم به همراه دوست آلمانی حرکت خود را در 30 تیرماه (21جولای) از فرانکفورت آغاز کردیم و بعد از گذشتن ازمونیخ به اتریش رسدیم که حدود 6 ساعت در این مسیر بارندگی شدید بود.
رییس اتاق بازرگانی ایران –آلمان افزود: پس از عبور از اتریش از شمال وارد ایتالیا شدیم و از سمت شرق این کشور و بندر آنکونا با کشتی به یونان رسیدیم دوروز در شهر یوآنیتا استراحت کردیم و از غرب این گشور وارد ترکیه شدیم که در آنجا 2موتور سوار اسپانیایی به ما ملحق شدند و پس از یک روز اقامت بایک گروه 5 نفره وارد ایران شدیم.
وی ادامه داد: در ایران نیز از مرز بازرگان و شهرهای سرو ، کردستان ، بانه ، سقز و تخت سلیمان عبور کردیم و پس از کمپ شبانه ای که در این شهر داشتیم به تهران رسیدیم.
بن برک که خود ساکن تهران می باشد تصریح کرد : سفر من و خانواده ام در تهران به پایان می رسد و آلفرد دوست آلمانیم به کشورش باز می گردد ولی دوستان اسپانیایی بعد از چند روز استراحت در تهران مسیر خود را به سوی کشور چین ادامه خواهند داد.
وی درباره مشکلاتشان در طول سفر بیان کرد: خوشبختانه مشکل خاصی نداشتیم بجز نقص فنی که در مسیر زنجان و کرج برای دو موتور پیش آمد و همین که در طول این مسیر کسی بیمار نشد و یا حادثه و تصادفی رخ نداد مشخص است که خداوند به ما کمک کرده است.
بن برنک درباره برخورد مردم عادی در ایران و دیگر کشورها افزود: موتور سوارها همیشه در انظار هستند و دیده می شوند و موتورهای ما نیز بدلیل خاص بودن جلب توجه میکرد مخصوصآ کلاه من که بصورت پرچم آلمان روی آن تزیین شده است و بعد از فینال جام جهانی کسانی که میشناختن و این رنگها را تشخیص میدادند به ما تبریک میگفتندو خودروها با بوق زدن ابراز خوشحالی میکردند و در کل برخورد همه خوب بود.
وی درباره زندگی خود در ایران افزود: من و خانواده ام از سال 51 تا 60 هجری به دلیل شغل پدر که کشیش پروستات آلمانی درکلیسای قلهک بود در تهران زندگی کردیم و در سن 18 سالگی به آلمان باز گشتیم به دلیل علاقه ای که به زبان فارسی و ایران داشتم در رشته علوم اسلامی تحصیل کردم و در سال 2007 که برای اتاق بازرگانی ایران – آلمان نیازمند جانشین بودند داوطلبانه و باتوجه به آ شنایی با فرهنک و زبان مردم ایران این سمت را قبول کردم و تا امروز به همراه همسرم در تهران ساکن هستیم.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]