واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > اصفهان ميرمحمدي:
عمده فعالان در عرصه توزيعي و خدماتي فاقد مهارت هستند
گلپايگان- خبرگزاري مهر: نماينده مردم شهرستان هاي گلپايگان و خوانسار در مجلس شوراي اسلامي گفت: در حال حاضر عمده فعالان در عرصه توزيعي و خدماتي فاقد مهارت هستند و اتحاديه ها، صنوف و مجامع صنفي بايد در ارائه خدمات مكانيكي، الكترونيكي، تأسيساتي با تعامل و همكاري با سيستم مهارت آموزي مركز نسبت به آموزش فعالان اين حرفه ها اقدام کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، سيد محمد حسين ميرمحمدي به مناسبت هفته مهارت در بازديدي كه عصر چهارشنبه از مركز آموزش فني و حرفه اي گلپايگان داشت، با بيان اينكه ما شاهد اتفاق خوب بر اساس زحمات و مهارت آموزي جوانان و علاقه مندان هستيم، اظهار داشت: در سيستم آموزشي كشور يك خلاء عمده وجود دارد كه فارغ التحصيلان در مقاطع ديپلم، كارداني و كارشناسي فاقد مهارت كافي در يك رشته متناسب و مكمل رشته دانشگاهي و ... هستند و به اين لحاظ به راحتي وارد بازار كار مناسب با توجه به تحصيلات خود نمي شوند. نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه سازمان آموزش فني و حرفه اي مي تواند نسبت به اين مشكل تا حدودي وارد عمل شود، افزود: مدرك تحصيلي به تنهايي براي كليه فارغ التحصيلان نمي تواند يك شغل محسوب شود و در اين راستا مي بايست مراكز آموزشي چه در بخش دولتي يا بخش خصوصي با برگزاري آموزشگاه هاي مختلف زمينه آموزش مهارت هاي فني و حرفه اي را به علاقه مندان به ويژه فارغ التحصيلان دانشگاهي و ... فراهم كنند. وي با اذعان به اينكه مهارت هاي آموزشي بايد به درون دبيرستان ها برده شود، تصريح كرد: تحصيلات دختران و پسران در دوران دبيرستان و آموزش همزمان مهارت هاي مهم فني و حرفه اي مي تواند در تعيين ساختار شغلي آينده آنان تأثير بسزايي داشته و نهايتاً اينكه جامعه و كشور با بهره گيري از افراد تحصيلكرده داراي تخصص هاي مورد نياز پيشرفت شاياني در تمامي زمينه ها خواهد داشت. عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي گفت: در حال حاضر عمده فعالان در عرصه توزيعي و خدماتي فاقد مهارت هستند و اتحاديه ها، صنوف و مجامع صنفي بايد در ارائه خدمات مكانيكي، الكترونيكي، تأسيساتي با تعامل و همكاري با سيستم مهارت آموزي مركز نسبت به آموزش فعالان اين حرفه ها اقدام کنند. ميرمحمدي در راستاي عمده فعاليت هاي صنايع در بخش هاي بزرگ، متوسط و كوچك بيان داشت: افراد متخصص براي فعاليت در اين بخش هاي صنايع بايد داراي مهارت هاي لازم بوده تا بتوانند بازدهي بهتر و مؤثرتري در توليد داشته باشند و قطعه سازان نيز با برنامه ريزي هاي مشخص نسبت به آموزش مهارت هاي لازم به كاركنان خود قبل از وارد شدن در بخش توليد اقدام كنند. نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي يكي از شاخصه هاي مهارت آموزي را آمايش جمعيت برشمرد و افزود: در جوامع با گستره جمعيت نسبت به گزينش افراد داراي مهارت در بخش هاي توليدي از به كارگيري كساني كه داراي مهارت كافي بوده به منظور بهره وري بهتر استفاده مي كنند. در ادامه محمدحسين شفيعي با ارائه گزارشي در راستاي فعاليت هاي مركز آموزش فني و حرفه اي شهرستان گلپايگان و تعداد هنرجويان كارآزموده در اين مركز را به استحضار نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي رساند و افزود: در حال حاضر اين مركز با 7 كارگاه آموزشي شامل كارگاه تراشكاري، ابزارتيزكني، اتومكانيك، برق خودرو، سرويس و نگهداري خودرو، برق صنعتي و ... به آموزش كارجويان مي پردازد و با توجه به صنايع پتروشيمي و صنعت خودرو سازي و پليمر كه در شهرستان گلپايگان وجود دارد، اين مركز در راستاي آموزش به افراد شاغل در اين شركت ها مقدمات لازم را در حال پيگيري
است. رئيس مركز آموزش فني و حرفه اي گلپايگان در پايان با بيان اينكه كميته راهبردي با مسئوليت فرماندار شهرستان و اعضا شامل مديران دستگاه هاي ذيربط به منظور نيازسنجي آموزش و ارتقاء بخشي به كيفيت آموزشي فرهنگ كار و كارآفريني و آموزش هاي مهارتي طي سال گذشته و امسال دو جلسه برگزار كرده است، افزود: براي افرادي كه در راستاي فراگيري آموزش هاي غيرفعال در اين مركز اقداماتي در حال پيگيري است تا نسبت به ايجاد مراكز فوق با توجه به نياز شهرستان اقدام شود. به گزارش خبرنگار مهر؛ نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي به همراه رئيس مركز آموزش فني و حرفه اي گلپايگان از كارگاه هاي مختلف آموزشي اين مركز بازديد كردند و هفته مهارت را به مربيان و كارآموزان تبريك گفت.
۱۳۹۳/۵/۱۶ - ۰۹:۲۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]