تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836032176
چشم انداز توسعه تجارت ایران و افغانستان در مشهد بررسی شد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: چشم انداز توسعه تجارت ایران و افغانستان در مشهد بررسی شد مشهد - ایرنا - چشم انداز توسعه تجارت ایران و افغانستان با هدف معرفی فرصتهای تجاری، صنعتی و کشاورزی کشور همسایه با محوریت ولایت هرات، طی نشستی در مشهد بررسی شد.
این نشست هم اندیشی روز چهارشنبه در حاشیه دهمین نمایشگاه بین المللی تخصصی دام و طیور مشهد با حضور جمعی از مسوولان خراسان رضوی و هیات تجاری 40 نفره از مسوولان و فعالان بخش خصوصی ولایت هرات افغانستان برگزار شد.
در این چارچوب دو طرف با تاکید بر وجوه اشتراک، ظرفیتها و جذابیتهای فعالیت و همکاری مشترک، موانع و مشکلات موجود را مطرح کرده و برای رفع آن بر تعامل بیشتر تاکید کردند.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در این نشست گفت: در سفر پارسال والی هرات به مشهد توافق شد کمیسیون همکاریهای مشترک تشکیل شود که مسائل تجارت و مبادلات دو طرف را بررسی کند.
ˈعلی رسولیانˈ افزود: بر این اساس نمایندگانی از دو طرف تعیین شد تا موانع توسعه و انتقال خدمات فنی و مهندسی را احصا و زمینه ارتقا این روابط را بهبود بخشند.
وی گفت: تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته و جمع بندی لازم هم انجام شده و اگر افغانها هم خوب حمایت کنند می توانیم کار را نتیجه خوبی برسانیم تا مشکلات موجود در توسعه روابط حل شود.
معاون توسعه بازرگانی خارجی سازمان صنعت و معدن و تجارت خراسان رضوی هم در این نشست گفت: امروز مشکلی که باید به نحوی حل شود مراودات مالی و پولی ایران با افغانستان است.
ˈمحمدرضا موحدˈ افزود: این امر با تاسیس موسسات مالی مشترک و یا راهی دیگر می تواند حل شود.
وی اظهار داشت: اعزام هیاتهای تجاری به شهرهای افغانستان بویژه هرات و ایجاد نمایشگاه در هرات و مشهد مورد تاکید است.
وی ادامه داد: توافقهایی که در سفر قبلی انجام شده امیدواریم به منصه ظهور برسد و برای خراسان رضوی و هرات آثار مثمر و خوبی داشته باشد.
رییس اتحادیه صادرکنندگان خراسان رضوی نیز در این نشست افغانستان را کشور فرصتهای طلایی و البته مشکلات خاکستری توصیف و بیان کرد: امروز بیشترین فرصت و امکان برای خود افغانها فراهم شده که در راه توسعه و پیشرفت حرکت کنند ضمن آنکه این فرصت طلایی برای ما نیز وجود دارد تا همراه با افغانها در این فرآیند مشارکت کنیم.
ˈمحمود سیادتˈ افزود: افغانستان 35 سال درگیر جنگهای داخلی و خارجی و مسائل عدیده ای چون مهاجرت و غیره بوده اما مردم افغان در این سالها هر جا بوده اند باعث خیر، تحرک و کار مفید اقتصادی بوده اند و در بازگشت با پیشرفتهایی که در داخل این کشور و طی این چند ساله ایجاد شده شگفت انگیز و قابل تقدیر است.
وی گفت: اگر افغانستان به ثبات امنیتی و اقتصادی لازم برسد جهش آن غیرقابل باور خواهد بود و قطعا این رشد را در افغانستان با شتاب بیشتری نسبت به کشورهای شوری سابق پس از استقلال شاهد خواهیم بود.
رییس اتحادیه صادرکنندگان خراسان رضوی ادامه داد: امتیازات زیادی برای همکاری ومشارکت با افغانها داریم که نخستین آن زبان و فرهنگ مشترک است.
وی افزود: امروز بیش از 60 درصد اقتصاد افغانستان متکی به کشاورزی و دامپروری است و این بخش با توجه به اینکه شرایط و منابع مناسبی که در این سالها چندان استفاده نشده فرصتهای بسیار زیادی دارد.
سیادت جمعیت حدود 30 میلیونی آن کشور را از جمله ظرفیتهایی دانست که فرصت و امکان صادرات و سرمایه گذاری در تولید را برای افغانستان فراهم می کند.
وی ادامه داد: امروز بسیاری از کشورهای دنیا برای کمک، تعرفه واردات محصولات از افغانستان را صفر کرده اند لذا ما می توانیم با مشارکت افغانها در سرمایه گذاری و تولید و نیز کمک به صادرات محصولات آنها از این ظرفیت و مزیت استفاده کنیم.
رییس اتحادیه صادرکنندگان خراسان رضوی گفت: نیروی کار ارزان و فراوان خود از دیگر مزیتهای افغانستان است لذا می توانیم از این ظرفیتها با انتقال فناوری و خدمات فنی مهندسی هم ما بهره بگیریم و هم اشتغال برای مردم منطقه و توسعه و رونق ایجاد شود.
وی افزود: فاصله نزدیک با ایران و نیاز به نیروی متخصص و دانش روز، قطعات و تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز می تواند بازار افغانستان را به یک بازار ویژه برای ایران به ویژه خراسان رضوی تبدیل کند.
وی ادامه داد: بهترین امکان برای توانمند شدن ما در ورود به بازارهای جهانی، افغانستان است و هیچ کشوری برای فعالیت ما بهتر از این همسایه هم زبان نیست ضمن آنکه برای افغانستان هم هیچ کشوری بهتر از ایران برای مشارکت و همکاری و توسعه م بادلات و تجارت نیست.
سیادت گفت: در این میان در چند حوزه می توان بطور جدی کار کرد، نخست بحث کشت فراسرزمینی است چنانکه که کشت بسیاری از محصولات در ایران به دلایلی چون محدودیت منابع آب و نیروی کار توجیه ندارد اما در هرات با توجه به منابع آبی خوب و زمینهای بکر عملا می توان حضور یافته و به صورت مشارکتی کار انجام داد.
وی عنوان کرد: با استفاده از امکانات محیطی منطقه، انتقال بذر، نیروی متخصص، دانش فنی و تجهیزات می توانیم در تولید مشارکت کرده و محصول تولیدی را به داخل منتقل کنیم که هم فرصت برای افغانها و توسعه کشورشان و هم برای ما است.
رییس اتحادیه صادرکنندگان خراسان رضوی همچنین با اشاره به رویکرد دولت یازدهم گفت: اگر شرایط افغانستان به ثبات بیشتری برسد در یک سال آینده می توان انتظار اقدامات و همکاریهای بهتر و بیشتری را میان دو طرف داشت.
والی ولایت هرات افغانستان هم در این نشست گفت: باید مشخص شود نوع تعامل با افغانستان بر مبنای تجارت است، تجارت و کمک است و یا کمک صرف می باشد.
ˈسید فضل الله وحیدیˈ افزود: امروز از جمله مشکلات در تعامل با ایران محدودیتهایی است برای واردات برخی کالاها چون دام و طیور می باشد که ما خریداری کرده و در مرز برای ورود به افغانستان دچار مشکل می شویم.
وی گفت: امروز توقع ما از ایران هم کمک و هم تجارت است و برای یک تجارت خوب نیز باید کشورها سعی کنند شریک تجاری خود را به سطح مناسبی برسانند تا این همکاری مفید به فایده برای دوطرف باشد و تداوم یابد.
والی هرات ادامه داد: امروز بیش از همه ضمن تجارت با ایران سعی می کنیم بیاموزیم و بر این اساس شما باید معلم خوبی برای ما باشید تا توانمندیهای ما نیز ارتقا یافته و هر دوطرف سود کنیم.
وی گفت: ما در افغانستان کالاهای بسیار خوبی در بخشهای مختلف تولید می کنیم اما امکان صادرات نداریم و در این زمینه شما می توانید کمک و حمایت نمایید و ما نیاز داریم که از توان، تجربه و تخصص شما در این زمینه استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: امروز 70 تا 80 درصد واحدهای تولیدی که در هرات وجود دارد همه آنها ایرانی و تجهیزاتی است که از ایران آورده شده است.
والی هرات با تاکید بر امکان تهیه تجهیزات بیشتر از ایران، فراهم شدن امکان انتقال این تجهیزات در صورت خرابی به ایران را برای تعمیر و یا ارائه خدمات پس از فروش و تعمیرگاهی در افغانستان از دیگر زمینه های مناسب برای توسعه همکاری در این حوزه خواند.
وی افزود: در این سفرها تلاش ما آن است تا از فرصتهای موجود میان دو کشور بهره لازم گرفته شود.
رییس شورای ولایتی هرات هم در این نشست گفت: معتقدیم برای افغانستان 1393باید فکری شود، امروز به جای تاکید بر زبان، ادبیات و فرهنگ مشترک نیاز به گفتمان اقتصادی نوین در روابط ایران و افغانستان داریم.
ˈسید وحید قتالیˈ افزود: افغانستان شناسی و فرصت شناسی ما باید مبتنی بر شرایط امروز باشد نه تاریخ گذشته چنانکه همه ما مردم افغان امیدواریم این نابسامانیها چند صباحی بیشتر دوام نیاورده و به زودی شاهد به نتیجه رسیدن دهها و صدها معدن، کارخانه و واحد تولیدی خواهیم بود.
وی ادامه داد: کمتر از اعراب که کشورهایی کویری دارند نیستیم ما آب، نیروی انسانی، امکانات، معادن غنی و منابع را داریم تا بیش از امارات و دبی این کشور را آباد کنیم.
رییس شورای ولایتی هرات گفت: به راهبردهای سیاسی دو کشور احترام می گذاریم اما باید گفتمان اقتصادی را از گرو تصمیمات سیاسی رهایی بخشیم البته نه مغایر با منافع ملی دو کشور بلکه باید بین این دو تفکیک قائل شد تا در گذر مباحث یکی از دیگری متاثر نشود.
قتالی افزود: امروز متاسفانه کوچکترین اصطکاک سیاسی تاجر و مهاجر را متاثر می کند و در این رابطه دو کشور مسوول هستند.
وی با بیان اینکه امروز روابط افغانستان و جمهوری اسلامی ایران بسیار کم است گفت: در بحث روابط اجتماعی شهرها با یکدیگر یکی از انتظارات ما آن بود که بیش از هر کشور دیگری شاهد خواهرخواندگی هرات با یکی از شهرهای ایران باشیم.
رییس اداره کشاورزی و مالداری افغانستان هم در این نشست گفت: مشکلات زیادی داریم اما بسیاری از کالاهای تولیدی ایران با کیفیت مطلوب اگر برای بازارهای اروپایی مناسب نباشد در کشور ما بازار خوبی دارد.
ˈبیانگرˈ افزود: امروز بسیاری از منازعات منطقه ای و جهانی بر سر کسب بازارها است و افغانستان با این بازار امروز در اختیار شما قرار دارد و بهترین نیروی کار ارزان را در همسایگی خود دارید ضمن آنکه آب و منابع خاک غنی و غیره نیز در آن در دسترس است.
وی گفت: هم اینک ما در هرات قادر به تولید پنج تن زعفران هستیم که هم تفکر، دانش، تجربه و تخصص آن از ایران به افغانستان منتقل شده است.
رییس اداره کشاورزی و مالداری افغانستان افزود: همواره ترجیح می دهیم با ایرانیان همکاری کنیم.
رییس کمیسیون تجارت و صنایع هرات هم در ادامه این نشست گفت: هیچ جامعه ای بدون قانون پیشرفت نمی کند و تجارت هم بدون قانون ممکن نیست.
ˈسید جابر انصارˈ افزود: امروز ما قانون تجارتی داریم که مدرنترین قانون افغانستان است و هیچ نگرش سیاسی در آن جای ندارد و هر سرمایه گذار خارجی با شرایط یکسان بدون تبعیض می تواند در این کشور سرمایه گذاری کند و قانون مالکیت او 100 درصد به رسمیت شناخته شده و از حق انتقال سرمایه گذاری در کنار مصونیت سرمایه هم برخوردار است.
وی گفت: در کنار آن جوانترین قانون صنایع و قانون تجارت مدرنی را داریم که فرصتی برای ایرانیان می باشد اما این فرصت محدود است.
رییس کمیسیون تجارت و صنایع هرات افزود: این مزیتها در فاصله سالهای 2014 تا 2016 میلادی برقرار است و شاید ایرانیان جایگاهی در سرمایه گذاری در کشور ما افغانستان داشته باشند که امکان سرمایه گذاری و ایجاد واحدهای کوچک با سرمایه های اندک را دارند اما در سالهای بعد سرمایه گذار خارجی با پولهای کلان از کشورهای مختلف چون کانادا، آمریکا و اروپا می آید.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران در هرات نیز گفت: هدف ما ارائه فرصتهای سرمایه گذاری و فروش کالای با کیفیت در افغانستان برای تجار و سرمایه گذاران ایرانی است.
رییس کمیسیون تجارت و صنایع هرات افزود: از هر نوع سرمایه گذاری ایرانیان در داخل حوزه جنوب غرب افغانستان استقبال می کنیم و انتظار داریم این رابطه با صداقت و شفافیت همراه باشد.
بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی ˈاتاق مشترک بازرگانی و صنایع و معادن ایران و افغانستانˈ پارسال انواع کالا به ارزش افزون بر دو میلیارد و 400 میلیون دلار از ایران به آن کشور صادر شد.
از این میان طی سال 92 ارزش کالاهای صادراتی استان خراسان رضوی به افغانستان نیز معادل 742 میلیون و 554 هزار دلار بود.
بر این اساس افغانستان در سال 92پنجمین کشور هدف صادراتی ایران با سهمی برابر هفت درصد ارزش دلاری کل صادرات کشور بوده است.
همچنین 47 درصد صادرات کل خراسان رضوی از لحاظ دلاری در سال 92 و 50 درصد از لحاظ وزنی به مقصد افغانستان صورت گرفته است.
30 درصد صادرات کل ایران به افغانستان از لحاظ دلاری، و از لحاظ وزنی 29 درصد آن از گمرک استان خراسان رضوی انجام شده است.
ارزش واردات ایران از افغانستان نیز در سال 92 مبلغ 32 میلیون و 297 هزار دلار بود.
ارزش کالاهای وارداتی استان خراسان رضوی نیز در این مدت از افغانستان 17 میلیون و 618 هزار دلار اعلام شده است.
بر این اساس 54 درصد واردات کل جمهوری اسلامی ایران از افغانستان از لحاظ دلاری در سال 92 سهم خراسان رضوی بوده است.
همچنین سهم کالاهای افغانستانی از مجموع واردات کل خراسان رضوی در سال 92 تنها 4.5 درصد بوده است.
2713/660 / 1539
15/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
چشم انداز اقتصادی ایران روشن و امید بخش است
نماینده مجلس چشم انداز اقتصادی ایران روشن و امید بخش است گچساران - ایرنا - نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت چشم انداز اقتصادی ایران روشن و امید بخش است غلامرضا تاجگردون روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به نرخ رشد اقتصادی منفی پنآغاز مذاکرات اقتصادی ایران- ایتالیا/ توسعه تجارت محور مذاکرات
آغاز مذاکرات اقتصادی ایران- ایتالیا توسعه تجارت محور مذاکرات دور جدید مذاکرات اقتصادی و تجاری جمهوری اسلامی ایران و ایتالیا امروز با دیدار رئیس دفتر رئیس جمهوری و مدیرکل امور اقتصادی وزارت امور خارجه ایتالیا در تهران با محور توسعه صادرات گسترش خدمات بانکی و صنایع انجام شد به اوالی هرات افغانستان: بدون کمک ایران نمی توانیم به توسعه دست یابیم
والی هرات افغانستان بدون کمک ایران نمی توانیم به توسعه دست یابیم مشهد - ایرنا - والی هرات گفت ما بدون کمک و حمایت جمهوری اسلامی ایران و نیز دوستان و علاقه مندان به افغانستان نمی توانیم به پیشرفت و توسعه به ویژه در حوزه کشاورزی دست یابیم سید فضل الله وحیدی سه شنبه شب در مراسمرئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در گفتو گو با فارس: بازرگانان ایران و روسیه موانع تجارت را بررسی ک
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان تهران در گفتو گو با فارس بازرگانان ایران و روسیه موانع تجارت را بررسی کردند تزانزیت ویزا و انتقال پولرئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان تهران معتقد است علی رغم تمام ظرفیتهای میان ایران و روسیه تراز تجاری دو کشور منفی ۴۰۰ میلیون دلار استراههای توسعه مناسبات اقتصادی میان ایران و اسپانیا بررسی شد
فیسبوک تویتر Google Cloob راههای توسعه مناسبات اقتصادی میان ایران و اسپانیا بررسی شد مادرید- ایرنا- در جریان سمیناری که روز سه شنبه به ابتکار اتحادیه انجمن های کارفرمایی اسپانیا و با حضور صنعتگران و نمایندگان ده ها شرکت تجاری این کشور برگزار شده بود راههای توسعه مناسبات اقتصادیفارس گزارش میدهد دستاندازهای ورود ایران به سازمان تجارت جهانی/ ۳۰۰۰قانون در چین برای پیوستن به WTO تغییر کرد
فارس گزارش میدهددستاندازهای ورود ایران به سازمان تجارت جهانی ۳۰۰۰قانون در چین برای پیوستن به WTO تغییر کردکارشناسان معتقدند ایران برای ورود به سازمان تجارت جهانی باید دست به اصلاحات زیادی در قوانین تجاری زده دست از حمایت تولید بردارد و انحصار دولتی برداشته شود و برای این بستررئیس اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با فارس: قانون فضای کسب و کار متولی ندارد/ مذاکره با صندوق توسعه ملی برای
رئیس اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با فارس قانون فضای کسب و کار متولی ندارد مذاکره با صندوق توسعه ملی برای افزایش سرمایه بانکهارئیس اتاق بازرگانی ایران معتقد است بسته حمایتی دولت برای خروج از رکود تورمی زمان بر است و پیش شرط خروج از رکود بهبود فضای کسب و کار جذب سرمایه خارجبررسي راهكارهاي ايجاد صندوق پسانداز مسكن روستايي
اقتصادی راه و مسکن بررسي راهكارهاي ايجاد صندوق پسانداز مسكن روستايي وزير راه وشهرسازي از اعضاي جلسه شوراي هماهنگي مسكن اين وزارتخانه درخواست كرد تا راهكارهاي ايجاد صندوق پسانداز مسكن روستايي را مورد بحث و بررسي قرار دهند به گزارش خبرگزاری مهر عباس آخوندي در پنجمين جلسه شوراتالاب كیاكلایه با چشم اندازی زیبا در لنگرود
گردشگری در ایران تالاب كیاكلایه با چشم اندازی زیبا در لنگرود تالاب كیاكلایه با چشم اندازی زیبا در لنگرود قرار گرفته است به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران تالاب كیاكلایه یكی از غنی ترین تالاب های استان گیلان به لحاظ تنوع گونه های حیاتی بوده و در جذب گردشگر و افزایش دافت شاخص توسعه انسانی ایران نسبت به سال گذشته
افت شاخص توسعه انسانی ایران نسبت به سال گذشتهبخش خبری الف 4 مرداد 93تاریخ انتشار شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۳۷ رتبه شاخص توسعه انسانی ایران ۲ پله نسبت به سال گذشته سقوط کرد به گزارش الف جدیدترین گزارش توسعه انسانی که روز گذشته منتشر شد نشان می دهد رتبه ایران در شاخص توسعه انساهمایش بررسی سرمایه گذاری مشترک ایران و برزیل برگزار می شود
همایش بررسی سرمایه گذاری مشترک ایران و برزیل برگزار می شود تهران - ایرنا - همایش بین المللی بررسی سرمایه گذاری مشترک ایران و برزیل با هدف تبیین راهکارهای تسهیل مقررات و گسترش مشوق های لازم آذر ماه امسال در تهران برگزار خواهد شد به گزارش خبرنگار ایرنا سید فخرالدین عامریان دبیرچشمانداز تیره زندگی کارگران در آمریکا / نابرابری اجتماعی و هزينهها افزایش یافته است
ورلد سوسياليست چشمانداز تیره زندگی کارگران در آمریکا نابرابری اجتماعی و هزينهها افزایش یافته است ماه ژوئن گزارشی درباره چالشهای مربوط به کار و زندگي در واشنگتن با عنوان ترکيدن حباب منتشر شد که حاکی از تشديد نابرابری اجتماعی و فقر در اين کلانشهر است به گزارش گروه اقتصادتحریمهای بانكی علیه ایران موجب عدم شفافیت در تجارت شد/ تحریم کنندگان زیان دیدند
اقتصادی اقتصاد کلان نهاوندیان عنوان کرد تحریمهای بانكی علیه ایران موجب عدم شفافیت در تجارت شد تحریم کنندگان زیان دیدند رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینكه صندوق بینالمللی پول باید تبعات تحریم ایران را به عنوان یك درس برای دنیا مطرح كند گفت قصد تحریمكنندگان این بود كه تجاربررسی راهکارهای ایجاد صندوق پسانداز مسکن روستایی
چهارشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۹ وزیر راه و شهرسازی از اعضای جلسه شورای هماهنگی مسکن این وزارتخانه درخواست کرد راهکارهای ایجاد صندوق پسانداز مسکن روستایی را مورد بحث و بررسی قرار دهند به گزارش ایسنا عباس آخوندی در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مسکن این وزارتخانه به لزوم ایجاد نوعی صندعوت واشنگتن از اروپا برای گسترش تجارت با ایران
دعوت واشنگتن از اروپا برای گسترش تجارت با ایران به این مطلب امتیاز دهید ۱۱ ۰۵ ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۹بررسی راهكارهای گسترش مناسبات تجاری ایران و تركیه
بررسی راهكارهای گسترش مناسبات تجاری ایران و تركیه خبرگزاری پانا مدیركل دفتر امور نمایندگیهای سازمان توسعه تجارت ایران گفت تركیه یكی از شركای عمده صادراتی و وارداتی ما بوده و به علت هم مرز بودن با ما اهمیت بالایی دارد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۵ مرداد ساعت 15 28 به گزارش خبرگزاری پاناتمایل ایسلند برای توسعه روابط تجاری با ایران
فیسبوک تویتر Google Cloob تمایل ایسلند برای توسعه روابط تجاری با ایران تهران - ایرنا - سفیر اکردیته جدید ایسلند در تهران در دیدار با رییس سازمان توسعه تجارت بر تمایل کشورش برای توسعه همکاری های تجاری با تهران تاکید کرد به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ا-
اقتصادی
پربازدیدترینها