واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس دانشکده آموزشهای مجازی دانشگاه اصفهان خبر داد
تحصیل بیش از 600 مدیر ارشد کشور در دانشکده مجازی دانشگاه اصفهان
بنیانگذار و رئیس دانشکده مجازی دانشگاه اصفهان گفت: بیش از 600 مدیر ارشد کشوری در دانشکده مجازی دانشگاه اصفهان در رشتههای مدیریتی تحصیل میکنند.
علی صنایعی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اصفهان اظهار کرد: دانشکده آموزشهای مجازی دانشگاه اصفهان از 8 سال پیش فعالیتش را آغاز کرده که مدتی بهصورت آزمایشی تکدرس تجارت الکترونیک را ارائه میکرد و با پیگیری و تلاش پس از چند سال با حمایت هیئترئیسه و شورای آموزش، از مرکز آموزشهای مجازی به دانشکده آموزشهای مجازی ارتقا یافت و فعالیتش نیز به 4 رشته کتاب داری، مدیریت اجرایی، مدیریت «mbi» و مدیریت اداری بازرگانی افزایش یافت. وی افزود: اکنون با انجام آزمونهای اختصاصی با نظارت وزارت علوم و نمایندگان سازمان سنجش پذیرش و قبولی دانشجو در این دانشکده انجام میشود و از 3 سال قبل با تحولی چشمگیر تعداد رشتههای این دانشکده به 7 رشته افزایشیافته که 6 رشته مدیریتی و یکرشته کتابداری است.
بنیانگذار دانشکده آموزشهای مجازی دانشگاه اصفهان، ادامه داد: از یک سال قبل تلاش برای افزایش رشتههای حقوق و ریاضی در این دانشکده انجامگرفته و این رشتهها نیز در شرف راهاندازی در این دانشکده قرار دارد. وی با تأکید بر سخنان رهبر معظم انقلاب، گفت: توسعه فضای مجازی کشور بهخصوص در دانشگاهها باید توسعه یابد و شرایط تحصیل غیرانتفاعی با حداقل هزینهها برای ارتقای علمی مدیران و کارمندان کشور مهیا شود تا چرخه « زگهواره تا علم دانش بجوی» نیز کامل شود. صنایعی یادآور شد: باید شرایط توسعه علمی و پیشرفت واقعی در دانشگاهها فراهم شود تا از رکود و سستی محیطهای علمی جلوگیری شده و راه برای توسعه اقتصادی از طریق چرخه تبدیل علم به ثروت مهیا شود. برگزاری نخستین دوره فارغالتحصیلی برای 220 دانشجو رئیس دانشکده آموزشهای مجازی دانشگاه اصفهان، همچنین از برگزاری مراسم فارغالتحصیلی اولین دوره کتاب داری و مدیریت «mbi» در این دانشکده در روزهای گذشته خبر داد و بیان کرد: در این مراسم 220 که با حضور پروفسور جعفر مهراد پیشکسوت و از مشاهیر علمی کشور برگزار شد،220 دانشجو مفتخر به فارغالتحصیلی از این دو رشته شدند. وی با تأکید بر لزوم ارتقای علمی مدیران کشور و استفاده از فرصت ایجادشده در دانشکده آموزشهای مجازی دانشگاه اصفهان، عنوان کرد: اکثر پایاننامههای دانشجویان این دانشکده کاربردی بوده و مورداستفاده صنایع و شرکتها و ارگانهای دولتی قرارگرفته است و بهخوبی معنای ایجاد پل ارتباطی دانشگاه و صنعت برای تبدیل علم به تولید و ثروت شکلگرفته است. این استاد دانشگاه و مؤلف کتاب «تجارت الکترونیک با نگرش مدیریتی» با تأکید بر این نکته که دانشگاه باید محیطی علمی و آرام برای تولید فرهنگ و فناوری باشد، خاطرنشان کرد: در آخرین دوره ثبتنام دانشکده که از 17 تا 22 تیرماه جاری انجام گرفت و 3 روز نیز تمدید شد، حدود 400 نفر دانشجو ثبتنام کردند. به گزارش خبرگزاری فارس، ایده پردازی و پایهگذاری اولیه مرکز آموزش مجازی دانشگاه اصفهان توسط زندهیاد مرحوم دکتر قوامیان شکل گرفت که وی در وصیت به دکتر صنایعی، وی را عهدهدار تأسیس این دانشکده کرد که الگوی ایجاد آن از بین 8 استان کشور و رصد همه دانشگاهها از دانشگاه شیراز گرفتهشده است. انتهای پیام/63036/خ40
93/04/30 - 11:46
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]