تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه امساك از خوردن وآشاميدن نيست بلكه روزه،خوددارى ازتمامى چيزهايى است كه خداوندسبحان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819022881




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش وابستگی به صادرات نفت با اصلاح ساختار بخش کشاورزی و صنعتی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کارشناس اقتصادی:
کاهش وابستگی به صادرات نفت با اصلاح ساختار بخش "کشاورزی" و صنعتی
کاهش وابستگی به صادرات نفت نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت و تداوم یافته است که این کار نیازمند اصلاح ساختار کشاورزی و صنعتی است.


فرشید سیم‌بر کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران درباره راهکار کاهش وابستگی به صادرات نفت گفت: کشوری که ساختار اقتصادی اجتماعی آن وابسته به نفت است و در زمان کوتاهی نمی‌توان این وابستگی را کاهش بلکه این کار نیاز به برنامه‌ریزی بلند مدت و تداوم یافته است.  
 
وی ادامه داد: برای کاهش وابستگی به نفت لازم است تا به مرور زمان همراه با آن ساختار اقتصادی، کشاورزی و صنعتی را گسترش داد ودر بازارهای بین‌المللی رقابت ایجاد کرد.  
 
این کارشناس افزود: برای جذب بازارهای جهانی محصولات ما حتما باید از لحاظ کیفی قابل رقابت با محصولات دیگر باشند علاوه بر کیفیت قیمت کالا نیز در جذب بازار اهمیت بسزایی دارد.  
 
این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: به اعتقاد بنده کشور باید تمام توان خود را برای صدور فرآورده‌های نفتی افزایش دهد تا با کمک صدور قابل توجهی از این فرآورده‌ها منابع عظیم ارزی را از قبل نفت فراهم کند چون با توجه به شرایط اقتصادی ما، به این سادگی نمی‌توانیم نیازهای ارزی خودمان را در بازار بین‌المللی تامین کنیم.  
 
وی در خصوص اینکه چه راهی برای افزایش صادرات غیرنفتی وجود دارد گفت: برای تسهیل این کار باید در جذب سرمایه گذاران خارجی فعال باشیم چون آن‌ها با توجه به مسئولیتی که در قبال تولیدات خود نشان دادند بازارهای بین‌المللی را نیز در اختیار فرآورده‌های صنعتی ما قرار دهند که با کمک آن‌ها می‌توانیم در جذب بازار بین‌المللی موفق عمل کنیم کاری که بسیاری از کشورهای توسعه یافته انجام دادند.  
 
وی گفت: همه این‌ها نیازمند برنامه‌ریزی بلند مدت و تداوم یافته بدون تنش سیاسی یا بین‌المللی است و علاوه بر این فضای کسب و کار نیز در کشور باید روشن باشد و سرمایه‌گذار قادر به آینده نگری و سودیابی خودش باشد.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن