واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
شورای فرهنگ عمومی شهرملارد به بررسی فرهنگ عفاف وحجاب اختصاص یافت تهران بزرگ – ایرنا – چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ملارد به مساله امر به معروف و نهی ازمنکر و بررسی فرهنگ عفاف و حجاب اختصاص یافت.
به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام و المسلمین سید حسین حسینی نوری امام جمعه ملارد شامگاه دوشنبه در این جلسه گفت: همه دستگاه ها و ادارات مسئله مهم فرهنگ عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر را باید در سطح شهرستان مورد توجه قرار دهند تا زشتیها و پلیدیها، ارزشهای دینی و سلامت جامعه را مورد تهدید قرار ندهند.
وی افزود: در ماه مبارک رمضان عده ای در ملاء عام اقدام به روزه خواری می کنند و لازم و واجب است حرمت ماه خدا و روزه داران رعایت شود و با کسانی که رعایت شرع اسلامی را در این ماه نمی کنند برخورد شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی ملارد تأکید کرد: ماهواره ها نیز مهمانهای ناخوانده ای است که خانواده ها را مورد تهدید قرار می دهد و مهمترین هدف دشمن در شبکه های ماهواره ای تهدید اخلاق اسلامی و خانواده ها است که هدفشان ایجاد فساد و بی بند و باری است و وظیفه ما در این رابطه ایمن سازی و آگاهی دهی به خانواده هاست.
امام جمعه ملارد تنوع برنامه ها و سریالهای جذاب در شبکه های صداو سیما را عامل مهمی در مقابله با شبکه های ماهواره ای عنوان کرد و گفت: برنامه های صداوسیما باید جذاب و پاسخگوی همه افکار و سلایق باشد و ما مشاهده کردیم در سریالهای امام علی (ع)، یوسف پیامبر (ع) و سریالهایی ازاین قبیل بسیار جذاب و پر مخاطب بود.
ˈسید علیرضا رئیس اوژنˈ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملارد نیز در این جلسه خواستار تشکیل شورای توسعه قرآنی برای شهروندان ملارد شد.
به گفته وی اعضای شورای توسعه قرآنی متشکل از امام جمعه، فرماندار، بخشدار، شهردار و روسای شورای اسلامی، آموزش و پرورش، حوزه علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی، ائمه جماعات مساجد، فرمانده سپاه پاسداران و فرمانده نیروی انتظامی می باشند.
مسیح لهراسبی کارشناس برنامه تعالی خانواده و دبیر خانه کانون های فرهنگ هنری مساجد استان تهران نیز در این نشست گفت: در استان تهران یک صد کانون تعالی خانواده در نظر گرفته شده که از این تعداد دو کانون ویژه شهرستان ملارد است و هدف از این طرح ایمن سازی جامعه و کانون خانواده است.
وی افزود: جامعه سالم در گرو خانواده سالم است و بخش اعظم تحکیم و امنیت خانواده ها در گرو انتخاب همسر مناسب می باشد.
لهراسبی افزود: عملیات اجرایی برنامه تأسیس و استقرار کانونهای تخصصی تعالی خانواده بر چهار محور تدوین شده، محور اول تدوین و تصویب طرح در مراجع ذی صلاح ، مرحله دوم شناسایی و انتخاب ارکان علمی و اجرایی برنامه شامل مدیران، کارشناسان، همیاران، مدرسان و ناظران، مرحله سوم هم اندیشی، آموزش و باز آموزی ارکان علمی و اجرایی برنامه، مرحله چهارم تبلیغات اطلاع رسانی و جذب جامعه هدف برنامه شامل: جوانان مجرد ، والدین جوانان مجرد و زوجین جوان است .
این نشست با حضور امام جمعه، معاون سیاسی انتظامی فرماندار، فرماندهان نظامی و انتظامی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس شورای اسلامی و شهردار شهر ملارد در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران ناحیه ملارد برگزار شد .
تهرام م / 7409**1565
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
24/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]